kowal 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 wymog czasu no tak samo jak mistrzowie gatunku arc system tam napierw robia cool postac np taka co chodzi do tyłu a jak okazuje sie cienka i niegywalna to szkoda im rysowac od nowa poza tym to zabuza wizje chara desingera a on jest najwazniejszy w studio kase wzioł, grzyby zjadł, mozg mu odparował z tworczosci, zaraził entuzjazmem innych... no szkoda jak szlag by sie marnowalo - tyle roboty przy tym było panie ale zawsze mozna dac jakiegos megazorda z infinitem w sylu xn o i siup jest juz grywalna! trza se radzic Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Kakuar bo Ty sie nie znasz! TO BYLY KLATKI NIEWIDZIALNOSCI! A poza tym Viper graja tylko najbardziej skillowi gracze, bo wszystko, co ma jest do d upy ; ) Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) Burgery się bawią: Community members Fugee and Ghaleon are back, once again, to bring you their annual gift to fighting game players everywhere; Seasons Beatings 4! Running at MoMo2 KTV in Columbus Ohio starting tomorrow and going all weekend long, Seasons Beatings is in its fourth year and has become the tournament hot-spot for the cold winter season. This year?s main event will be a rematch of the Evo2k9 Street Fighter 4 finals, in which Daigo ?The Beast? Umehara will face off against Justin Wong in a first-to-ten-wins battle for worldwide supremacy. Oczywiście będzie transmisja live stream i Daigo wychodzący w koszulce "Hiroshima 1945". Edit: już daigo podobno przegrał z jakimś randomem grającym konsolową postacią ale szczegóły nie są mi znane. Patrzcie co oni robią z naszym idolem Edytowane 17 października 2009 przez GaScAn Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) Edit: już daigo podobno przegrał z jakimś randomem grającym konsolową postacią ale szczegóły nie są mi znane.Patrzcie co oni robią z naszym idolem taaa z randomem.... Sanford Kelly PS. lada moment bedzie rewanż w finale przegranych Edytowane 17 października 2009 przez Vipe Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 a jaką postacią konsolową on niby grał? Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) cammy Edytowane 17 października 2009 przez Vipe Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 cammy no to nieźle stream live już się zaczyna rewanż: http://www.ustream.tv/channel-popup/seasonsbeatings4 Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) znowu przegrał walkę tym razem z jakimś randomem grającym zangiefem, ale teraz druga runda co to (pipi) w ogóle za cyrk kogo ten daigo ma w drużynie? Edytowane 17 października 2009 przez GaScAn Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) spotkał ich pierwszych na turnieju i go zaciągnęli OMG Sanford znowu go pojechał Edytowane 17 października 2009 przez Vipe Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) No znowu. Świetna Cammy, a że Daigo pierwszy raz grał na konsoli przeciwko Cammy to jego pech, wiedział, że w USA grać będą na konsolach. Daigo drugi raz widział konsolę do gier (pierwszy raz na EVO) - nawet nie potrafił sam sobie klawiszy skonfigurować. Edytowane 18 października 2009 przez GaScAn Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) bede sikał jak Justin wezmie Cammy lub Fei Longa w walce do 10 Edytowane 18 października 2009 przez Vipe Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Nadzieja amerykańskiego narodu brutalnie stłamszona. 10:2, aż mi się trochę żal go zrobiło. Fajnie że chociaż udało mu się te walki uciąć Rufusem, a nie Rogiem ;] No, ale ten pojedynek tylko po raz kolejny coś potwierdził, już nie chce mi się nawet pisać co ; ) Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) I po co avatara zmieniłeś? Edytowane 18 października 2009 przez Di Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 (edytowane) komentator jest bezbłędny Edytowane 20 października 2009 przez Vipe Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Krótkie CM dla Ryu, mocne... Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Some useless combos. Btw. dzieki chlopaki za gre wczoraj (nemo, mashter, hiki) : ) Cytuj
mashter 54 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Nie no strasznie chłopaków zbiłem Tylko z Krilluhem trochę gorzej mi poszło ile to było z Chunli pierwsze 20 walk? 20:2? :D:D Chunli jest przegięta, wolę już grać z Blanką Generalnie wiem już jak się czuł mój ojciec jak z nim w Tekkena grałem. Edytowane 21 października 2009 przez mashter Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) Łykajcie póki jest online. Tougeki. Fail. Tutaj jest tego więcej. O ja (pipi)ę, francuski komentator, co za fail :confused: Edytowane 24 października 2009 przez ornit Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 (edytowane) Króciutkie dla Fuertego i Giefa. Fajnie, że ktoś zabrał się za zabawę z fireballowymi resetami. STFU Krilluch Ja wiem, że niepraktyczne. W dobrym, oczojebnym CM chodzi nie chodzi o to aby pokazać damage ale żeby zaprezentować na co pozwala engine. Edytowane 3 listopada 2009 przez ornit Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Wypowiedź Ono San w skrócie na micromania: - The SF team wanted Juri to please both Fei long players and Cammy players as she is a blend of the 2- Ono San asked the audience what other character they wanted to be in ssf4, people shouted a lot of names but mainly Makoto. Ono then said that one of the shouted names is in SSF4. He then said, just as Seth Killian told me, that more characters will be revealed before the end of the year. -Ono also asked the fans what other game they want to see using the game engine, most of the crowd screamed Rival Schools. - Ono san also said that it seems a lot of people want a Darkstalkers using the sf4 engine and (wait for it?.) a STREET FIGHTER III 4th Strike - Ono then satted that he understand that a SSF4 Arcade version is crucial to make the game popular and is very important for Japan. He also said that he will try to push some buttons and have the team start working on an Arcade version of Super Street Fighter 4, but he can?t promise anything. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 (edytowane) Wypowiedź Ono San w skrócie na micromania: - The SF team wanted Juri to please both Fei long players and Cammy players as she is a blend of the 2 - Ono San asked the audience what other character they wanted to be in ssf4, people shouted a lot of names but mainly Makoto. Ono then said that one of the shouted names is in SSF4. He then said, just as Seth Killian told me, that more characters will be revealed before the end of the year. Jeśli producent pyta fanów o to jaką postać chcieliby ujrzeć w grze to znaczy, że jest do niczego i skończy się na MUGENIE bo w Turbo (a nikt chyba nie wątpi, że taka odsłona kiedyś ujrzy światło dzienne) znajdzie się więcej postaci niż w sfa3. Zresztą, widać dobrze, że idzie na ilość a nie na jakość. Wystarczyłoby wprowadzić zmiany w systemie gry. -Ono also asked the fans what other game they want to see using the game engine, most of the crowd screamed Rival Schools. Czemu nie cyberbots lol - Ono san also said that it seems a lot of people want a Darkstalkers using the sf4 engine and (wait for it?.) a STREET FIGHTER III 4th Strike Pies go (pipi)ał, to też s(pipi)i - Ono then satted that he understand that a SSF4 Arcade version is crucial to make the game popular and is very important for Japan. He also said that he will try to push some buttons and have the team start working on an Arcade version of Super Street Fighter 4, but he can?t promise anything. Jak dotąd MUGENOWE postacie nie pojawiły się w wersji arcade. Może faktycznie Capcom to nie obchodzi. Edytowane 3 listopada 2009 przez ornit Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Capcom to genialna firma ale niech już dadzą sobie spokój z tym silnikiem recami rysować (pipi)! Rival school to była świetna gra w czasach dreamcasta ale teraz na 100% nie zrobią nowej części bo się nie sprzeda, nie ma w tytule street fighter, ale ta gra mogłaby być w sumie na tym silniku, a raczej to SF IV jest na silniku Rival Schools. No ciekawe czy kiedykolwiek zupdatują wersje automatową SF IV, zapowiedzieli, że updatują automaty z tatsunoko vs capcom zaraz po premierze nowej wersji, a ze SF IV 4 cisza pewnie nie chcą robić trzody tym mugenem w swoich salonach. Capcom & SNKcośtam R.I.P internetowe świeczki itp Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Ken i jego ultra glitche lol Za(pipi)ałem z SRK Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Nudy na forum 2D, a od grafiki 3D mam zawroty głowy i wymiotuje prawie, może nie od bijatyk 3D ale od takich gier gdzie widać tylko karabin, a jak jeszcze nie wiem gdzie iść to już w ogóle duszności mam dziwne. Haduken! Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Ja chcę aby Gief w kolejnej odsłonie miał to combo. Tak powinny wyglądać gry dla PRAWDZIWYCH MENSZCZYZN Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi