Crono 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami Co ma "porządny turniej" w 2d do padów ? Edytowane 7 lutego 2009 przez ornit Cytuj
barth 70 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Tak jak mówiłem - mamy X'y bo Microsoft postanowił coś zrobić w kierunku turnieju, a Sony nas olało i nawet nie odpowiedziało na zapytanie. Poza tym jeśli już miałyby to być PS3'ki to dwie, a nie jedna, każda z kablem VGA i dwoma padami. No i oczywiście nie można zapomnieć o kopiach gry. Rozumiem, że krzyżak w padzie od Plejaka jest lepszy, ale szczerze mówiąc to wole zostać z tym co mam i mieć jakiś support od Microsoftu, niż polecieć na PS3 i znów czuć się olewanym przez tą "wspaniałą" firmę, jaką jest Sony. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Jakby ktoś chciał wygrać tą grę, to: http://xbox-zone.pl/forum/viewtopic.php?f=55&t=83 Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Bez urazy stary ale to ch.uj nie konkurs. Wszedłem w linka myślałem ,że jakiś test wiedzy o SF albo że prace na jakiś temat nadesłać ,a tu takie coś. Cytuj
Crono 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Kurde Barth nie na X-ach, bo pada rozwalę Jeśli to ma być pierwszy porządny turniej SFIV w Polsce, to mogę przywieść swoje poczciwe PS3 z dwoma padami Co ma "porządny turniej" w 2d do padów ? Nic nie ma, miałem na myśli grę na PS3 i padach od Sony Tak jak mówiłem - mamy X'y bo Microsoft postanowił coś zrobić w kierunku turnieju, a Sony nas olało i nawet nie odpowiedziało na zapytanie. Poza tym jeśli już miałyby to być PS3'ki to dwie, a nie jedna, każda z kablem VGA i dwoma padami. No i oczywiście nie można zapomnieć o kopiach gry. Rozumiem, że krzyżak w padzie od Plejaka jest lepszy, ale szczerze mówiąc to wole zostać z tym co mam i mieć jakiś support od Microsoftu, niż polecieć na PS3 i znów czuć się olewanym przez tą "wspaniałą" firmę, jaką jest Sony. No rozumiem sprawę, trochę dziko też grać turniej obok na PS3, skoro microsoft wypożyczam wam sprzęt. Wpaść i tak bym chętnie wpadł, potrenować sobie chociaż na x-a to nawet fightpada nie mam p.s BAR7H odezwij się na livie to w HDRemixa pogramy Cytuj
barth 70 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Odezwać to się mogę, tylko że chwilowo skończył mi się Gold, więc sobie raczej nie pogramy Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Edytowane 8 lutego 2009 przez wiedzminka Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Nie kupuj SF, oszczędzisz sobie nerwów... BTW Jeśli grasz Lawem to może Fei Long albo Gen? NVM graj SAGATEM Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Do xboxa moglbym wziac 2 sticki Zartuje, nie moge przyjechac, musze byc w Kolobrzegu w tym czasie Szkoda... Cytuj
Crono 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? Myślę że wzorowanie się na postaciach z gier 3d nie ma sensu, tutaj gra się zupełnie inaczej. Co do Lawa z tekkena jego wiernym odpowiednikiem a w sumie protoplastą jest Fei-Long Kiliki i Taki to już trudniej będzię przyporządkować hmm Kilik długi zasięg to może Dhalsim, Taki o ile pamiętam to szybka postać więc proponuje Cammy,Sakure ewentualnie Chun-Li Chociaż jako drugą postać polecałbym najlepiej kogoś z prawdopodobnych Top tierów czyli Sagat, Ryu, Zangief, M.Bison Edytowane 8 lutego 2009 przez Crono Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Kiliki i Taki to już trudniej będzię przyporządkować hmm Kilik długi zasięg to może Dhalsim, Taki o ile pamiętam to szybka postać więc proponuje Cammy,Sakure ewentualnie Chun-Li Do Taki to już lepiej El Fuerte pasuje, ale on jest (podobno) słaby... Cytuj
okens 541 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja polecam Ci nie swirowac. Jesli nie miales kontaktu ze Streetem ucz sie krecic cwiartki i polowki na kims podstawowym.. Ken/ Ryu mi troszke zajelo zanim zaczolem skaldac combosy a bez kciuka owinietego w podkoszulek nie radze sobie do dzis Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja polecam Ci nie swirowac. Jesli nie miales kontaktu ze Streetem ucz sie krecic cwiartki i polowki na kims podstawowym.. Ken/ Ryu mi troszke zajelo zanim zaczolem skaldac combosy a bez kciuka owinietego w podkoszulek nie radze sobie do dzis kup sticka... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Kogo mi polecacie ze SF IV? Które z postaci obecnych będą się grały ,że trzymasz tył? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Pytanie do osób które znają zawodników ze świata SF. Gre kupuje w kwietniu i zamierzam wytrenować sobie dwie postacie tylko kompletnie nie wiem kogo wybrać. Od wielu lat gram w Soul calibur i Tekkena więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było wybrać takie postacie które mają w miare podobny styl to tych którymi grałem do tej pory. W SC gram Kilikiem i Taki, natomias w Tekkena gram Lawem. Czy jest w SF jakaś postać walcząca podobnie do którejś z wymienionych ? WTF :closedeyes: ps.Gascan zartujesz sobie prawda xD? Cytuj
manieq 1 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja także uważam że jeśli nie miałeś styczności z SF'em wcześniej to najpierw musisz nauczyć się kręcić ćwiartki i połówki.Jak bardzo chcesz postacie które grają trzymając tył to jest to Bison Guile Chun Li Balrog Blanka E.Honda i Vega, także wybór jest ale myślę że na pierwszy ogień najlepiej jakbyś wziął Chunke jeśli chcesz się najpierw uczyć chargowanych postaci a jak nie to Ryu,Ken bądź Sagat. Wybór już zostawiam Tobie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 http://www.frontgracza.pl/2009/02/street-fighter-iv-intro/ Intro jest naprawdę świetnie wykonane. A soundtrack urywa łeb!!! Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 fajny trailer tylko cholernie oczo(pipi)ny Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 fajny trailer tylko cholernie oczo(pipi)ny Ni (pipi)a, nie zrozumiałem. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 To intro co ktoś dał linka daje radę, jak muzyka przechodzi z jpopu w motyw ze SF to aż chcę krzyczeć SONIC BOOM!!!!! Jeżeli tak rzeczywiście będzie wyglądało intro to jest to najlepsze intro jakie może być w bijatyce. Najlepsze od czasu Soul Edga. HardcoreGamer wypuścił poradnik do SF IV w wersji arcade w .pdfie LINK + wrzucam kilka fotek na podkręcenie hypu 4$ za lalkę Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 4$ za lalkę To chyba DL do tego szmacianego crapu z Ps3... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Zaraz że crap. Pewnie poskakałbyś sobie po platformach Zangiefkiem czy słodziutkim Ryu. Taka maskotka spoko by była powiesić w aucie. Miałem kiedyś powieszoną Aeris ale każdy kto wsiadał mówił "co to kur.wa?" Nawet bym jej nie ściągał ale odpadła jej noga... Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Wlasnie obczailem i graficzka jest ok. Sam gameplay troszke mi nie pasuje, wolno jest dosc i po jednym superze z wariacja ultra, ale zobaczymy co czas przyniesie i nowe postacie. Na razie jest ok, ale liczylem na cos lepszego mimo wszystko. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 nemo z tego co wiem to predkosc gry mozna regulowac xD no ale jak wolno to moze zaczniesz linkowac cos hehe ;P kurde pogralbym ale nie mam koxa przerobionego trzeba czekac na premiere Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi