Crono 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? Właśnie nie ale coś czytałem że trzeba przejść grę z paroma perfektami i finishami na ultra/super, bo sam już skonczyłem arcade każda postacią i nic... Edytowane 12 lutego 2009 przez Crono Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Posted by Gutter Trash on February 11, 2009 at 10:57 a.m. #28 CHARACTER UNLOCK CONDITIONS [Can unlock with one-round matches on the lowest difficulty level] Sakura: Clear with Ryu Cammy: Clear with C. Viper Dan: Clear with Sakura Fei-Long: Clear with Abel Gen: Clear with Chun-Li Rose: Clear with Dictator Gouki/Akuma: After unlocking the above six, defeat Gouki [For one-round matches: At least one perfect, no continues] Gouken: After finishing the game with Gouki, defeat Gouken [For one-round matches: at least one perfect, no continues, at least a certain number of Ultra finishes] Seth: Clear with all other characters NOTE: Gouki and Gouken only appear to show up on the second or later playthrough with a given character. Perhaps it depends on your performance in Arcade Mode. Może ktoś to sprawdzic? Jak się robi te super i ultra finishery? Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Jak się robi te super i ultra finishery? LOL wykasuj grę z dysku, proszę ciebie... Cytuj
Crono 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Jak się robi te super i ultra finishery? LOL wykasuj grę z dysku, proszę ciebie... Wiedziałem że ktoś zagrzmi Ale co się dziwić Raven20 większość ludzi tutaj nie może wysiedzieć, żeby w końcu dorwać się do tej gry a ty pytasz jak się robi ultra i supery... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie... Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie... Przeszukaj ten temat lub ten o arcade stickach w dziale hardware... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Panowie, powiedzcie mi czy jakies dedykowane SF4 arcade sticki juz sie pojawily w sprzedazy?Jakie i gdzie ewentualnie mozna je nabyc i za ile?Pytam, bo podobno granie na xboxowym krzyzaku to jedno wielkie nieporozumienie... Ta przeszukaj temat. Co do grania na xboxowym krzyżaku to jest on do dupy ale grałem trochę w HD remix dopóki nie kupiłem sticka i wszystko dało się zrobić. Trzeba się przyzwyczaić. Chociaż po godzinnej grze chargowanymi postaciami boli kciuk. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? akire juz odblokowales to po co ci akuma 8) Cytuj
Action 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Autor Opublikowano 12 lutego 2009 Gascan, dzięki za wyjaśnienie. Capcom ostro pojechał wsadzając połowę systemu pod jedną kombinację Aha i czy tylko ja gram w xboxowe bijatyki na analogu (aka finger-sticku)? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 nie tylko ty ja gram dpad + analog xD Cytuj
Crono 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Odblokował już ktoś Akumę i Goukena? akire juz odblokowales to po co ci akuma 8) Hej no to już raczej Akira jest zrzynka z Ryu, a nie na odwrót Raven sposoby na odblokowanie postaci zacytowane przez ciebie działają. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Nie wiem czy kogoś w tym dziale obchodzą recki tych całych popularnych stron z recenzjami. IGN dał 9.5 Editors Award itp itd same zachwyty. Gameplay 10 zresztą luknijcie sami http://uk.xbox360.ign.com/articles/953/953770p2.html Cytat z recenzji Bez względu na wszystko Street Fighter IV jest nowym standardem w bijatykach Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) Przeciez oni oplacaja tych recenzentow Mam Akume, zostal mi jeszcze Gouken. Jak sie pokaze, to dam wam znac. Akuma jest bardzo fajny I bardzo dobrze wlazi ten jego super i ultras (LP,LP,<-,LK, HP). Nie spodziewalem sie. Cos jest w tym sterowaniu, cos poupraszczali bo jakos wszystko mi siedzi @GaScAn: Standardem czego? Chyba tylko oprawy, bo ja tu nie widze niczego niezwyklego, czego w grze z tego gatunku by nie bylo. Oplacona recka po prostu Edytowane 12 lutego 2009 przez NemoKOF Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 bardzo dobrze wlazi ten jego super i ultras (LP,LP,<-,LK, HP) Chyba LP,LP,F,LK,HP Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję. Cytuj
Crono 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję. Jest poupraszczane większosc postaci ma supera w stylu: CF CF + LK MK HK / LP MP HP - zdefiniowane pod jednym przyciskiem LT / LB GaScAn Zangief tak jak piszesz. Snake z Akuma zgadza się, bez zmian Edytowane 12 lutego 2009 przez Crono Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (pipi) co poupraszczali? Raging demona akumą robi się zawsze tak jak podałeś tyle ,że chyba ->. Pewnie movment jest tak uproszczony jak w hd remixie np. nie trza kółek kręcić zangiefem itp. Jeżeli tu nie trzeba kółek kręcić to lipa ale przeżyję. raging demon z -> to super, a z <- to ultra combo Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) Dokladnie, z -> to super z <- to ultra. Mam wrazenie ze klepie to wolniej niz w SF3 i tu wchodzi a tam by nie zalapal. Poupraszczali zangiefa napewno. Wystarczy 540 stopni wykrecic. Edytowane 13 lutego 2009 przez NemoKOF Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Dokladnie, z -> to super z <- to ultra. Mam wrazenie ze klepie to wolniej niz w SF3 i tu wchodzi a tam by nie zalapal. Poupraszczali zangiefa napewno. Wystarczy 540 stopni wykrecic. Zeby zrobić supera? LOL nie gram w to (pipi)! Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Co to jest ten charge w superze? Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Co to jest ten charge w superze? Charge oznacza przytrzymanie danego kierunku przez 2 sekundy. Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 @Ornit Super Akuma robi sie LP,LP,<-,LK,HP a Ultra LP,LP,->,LK,HP. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Wstaw własną twarz do Street Fightera IV - coś jak Bombay TV, uciechy co nie miara Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) Supera Guilem też uprościli tzn robi się go charge db df uf + K, czy po staremu charge db df db uf +K? W sumie co się dziwić kto by wykręcił kółko Zangiefem w dzisiejszych czasach przecież to za trudne. Ci co narzekją na krzyzaki w padach do Xa polecam skorupki z ponoć za(pipi)istym krzyżakiem(szkoda że Polska to 3 świat i u nas można kupic najwyżej kierownicę): http://www.renchi.com/renchi/Xbox_360_Acce...d_Black_XCM.htm Edytowane 13 lutego 2009 przez GaScAn Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Zaraz, zaraz! Chwila...Kiedyś czytałem w jednym z wywiadów, że mieli pozostawić wybór którą wersją sterowania można się będzie posługiwać - uproszczoną lub tradycyjną. Niech ktoś sprawdzi to w menusach, bo jeśli gra się tylko w trybie dla inwalidów to ja(pipi) na tą grę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi