Opublikowano 19 lutego 200916 l Pudełko od PS3 ładniejsze ;] a ta okładka, to jakaś z wersji US czy co?
Opublikowano 19 lutego 200916 l Panowie i panie powiadam wam ze Online na 3 Kreski i poprostu gra sie jak offline gra wymiata ... Jedyny problem to fakt ze jak grasz online to wiesz ze zagrasz z Ryu Kenem lub Sagatem puszczajacym kulki ... w(pipi)ilem sie lekko bo mialem grac Danem i ciezko bylo wyrobic jak pokazalem jednemu Shoto ekspertowi jak sie puszcza kulki Akuma to sie cala walke z rogu nie ruszyl a potem mnie wykopal ... podsylajcie mi wasze PSN ID bo z tymi noobami juz grac nie moge -__-
Opublikowano 19 lutego 200916 l Na razie trafiam na same połączenia 2/3 na 5 kresek i wiadomo, w takim przypadku chu/jnia, ale szukam dalej. Na razie trochę mało ludu na serwerach, pewnie jutro obsypie i jakieś rzetelne testy się przeprowadzi. EDIT: A nie kurna, bitcometa miałem w tle włączonego xd. Śmiga ślicznie już na 3 kreskach. Jedyne przycinki na filmikach. Edytowane 19 lutego 200916 l przez ragus
Opublikowano 19 lutego 200916 l Czyli płatny onilne w tej grze na X360 jest gorszy, od darmowego na PS3? o,O EDIT: A nie kurna, bitcometa miałem w tle włączonego xd. Śmiga ślicznie już na 3 kreskach. Jedyne przycinki na filmikach. a to już co innego ;] Edytowane 19 lutego 200916 l przez Dark AlexX
Opublikowano 19 lutego 200916 l Autor Jak zacznę przegrywać to włączę Bitcometa 8) Wszystko pod kontrolą, już nie takie wałki się widywało a poza tym nie umiesz grać na lagach, wiec będziesz miał prze***ane: P Komandos, spoko, bądź dobrej myśli Coś w tych reckach piszą o słabym zbalansowaniu postaci:( Fakt faktem w SF mało pogrywałem, zawsze wolałem KOFy (2D). Mówisz tak jakby KoF był kiedykolwiek zbalansowany...
Opublikowano 19 lutego 200916 l KOFy chyba balansem nie błyszczałyXD Ale zawsze grałem na random. W SF zawsze Akuma był moim de best. Ale jak nabęde to pogram w końcu na spokojnie, bo w poprzednie części bylo tak że albo grałem z noobami i ich klepałem, albo z kimś kto robił cuda na ekranie i gra zemną była jak trainingXD W ogóle to ten SF jest moją nadzieją 2D. Odkąd MK zeszło na 3D jestem że tak powiem...growo bezdomny;p Tu coś przytne, tam od kogoś dostanę.
Opublikowano 19 lutego 200916 l wyslali dzis ze sklepu pe kurierem, to jutro bede juz gral mysle ze z polakami bedzie 4-5 kresek bez problemu na normalnych laczach dzis takie cisnienie mialem ze w 3s caly dzien gralem z kumplem jutro wielki dzien
Opublikowano 19 lutego 200916 l Panowie, można liczyć na jakieś sparringi? Bo na razie jedyne co w tej grze mam online, to wpierd/ol xd Edytowane 19 lutego 200916 l przez ragus
Opublikowano 19 lutego 200916 l Panowie, można liczyć na jakieś sparringi? Bo na razie jedyne co w tej grze mam online, to wpierd/ol xd Podaj gamertaga to możemy dzisiaj coś zagrać
Opublikowano 19 lutego 200916 l ragus napisz coś o wersji na x'a.da się normalnie grac na krzyzaku?wchodza specjale w miare czy raczej sie trzeba natyrac?
Opublikowano 19 lutego 200916 l 3/4 szansy, że c wyjdzie. Tak sobie jest, ale można przywyknąć Podaj gamertaga to możemy dzisiaj coś zagrać wink.gif gt: jakub93
Opublikowano 19 lutego 200916 l @ragus Jak byś miał gamertag w sygnaturce czy pod nickiem już pewnie miałbym cię w znajomych. Poczekaj jeszcze kilka dni dużo osób pewnie grę dopadnie w przyszłym tygodniu. Nie wiem kim grasz ale przypuszczam ,że shoto i to w sumie dobry wybór na początek. Przede wszystkim w SF jest tak że ciosy specjalne musisz umieć wykonywać kiedy chcesz ,a nie że random raz ci wyjdzie a raz nie. Dopóki tego nie opanujesz to będzie ciężko. Np, musisz Shoryukena umieć wykonać zawsze i wszędzie bezbłędnie inaczej lipa, to samo ze specjalem zawsze musisz umieć go wklepać bezbłędnie aby np ukarać innego noobka który chciał zrobić shoryukena ,a uderzył punchem na kucąco;) To podstawy potem kombinuj. EDIT: no widzisz piszesz że 3/4 że ci coś wyjdzie, a taka gra niema sensu, musi być precyzja opanowanie. @GKS Maila również dostałem ,że dzisiaj wysłali kurierem. Edytowane 19 lutego 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 19 lutego 200916 l ragus napisz coś o wersji na x'a.da się normalnie grac na krzyzaku?wchodza specjale w miare czy raczej sie trzeba natyrac? Mi ani specjale ani ultrasy nie wchodzą, hadoukena robie z trudem. No ale ja mam dwie lewe ręce, więc to może dlatego
Opublikowano 19 lutego 200916 l To już naprawdę masakra jak na gałce analogowej gra się lepiej niż na krzyżaku. Jak można takiego pada zaprojektować do konsoli nowej generacji. Ja padem od X grałem krótko tylko w sumie Blanką i Guilem w HD remix to chargowac się o dziwo dało krzyżakiem. Sam grałem analogiem w VF 5 bo nie wchodziły tam krzyżakiem ciosy np tył,przód itp ale shoryukena jeszcze na analogu nie próbowałem Oczywiście z Daigo grającym na gałce analogowej żartowałem, gość pewnie nawet na konsolach nie gra w bijatyki.
Opublikowano 20 lutego 200916 l Gra chlopak czasem, sticka tylko musi dostac na Sanwie. Tu macie Daigo jak gra na jakims turnieju 3s w stanach: Edytowane 20 lutego 200916 l przez NemoKOF
Opublikowano 20 lutego 200916 l Yo. Sklep PE mimo wszystko dał radę, mam już grę. Do zobaczenia ONLINE. Edit: I pamiętajcie prawdziw nerd nigdy nie odblokuje dodatkowych postaci Edytowane 20 lutego 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 20 lutego 200916 l Całkiem fajny ten SF4. Pogram trochę poza domem i może skupię się na zakup. Ornit, Cambion, Patrol -> dzięki za granie Gdzie można znaleźć opis systemu i jakieś poradniki do postaci?
Opublikowano 20 lutego 200916 l www.shoryuken.com i www.eventhubs.com tam masz frame daty ciosy opisy postaci, jednym slowem wszystko czego ci potrzeba