Skocz do zawartości

Street Fighter IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 127,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo nikomu sie nie chce w to grac a najlepszy Vega w polsce czyli ja gra w BlazBlue i czeka na Tekkena 6

• No xD z tego co pamietam to i tak wystarczalo zeby cie klepac xD masz szczescie ze gralem w to raz od Czerwca bo bylo by jak zazwyczaj xDDD

• Sorry ale THIS LOOKS SHOPPED !!! mowie o screenie z Dudleyem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh,ciekawe jak Capcom wytłumaczy ożywienie M.Bisona? ;) SPOILER: Akuma zabił go pod koniec SF2 za pomocą techniki Shun Goku Satsu odsyłając dusze do piekła

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Ojej, no tak, bo przeciez fabula w bijatykach jest taka skomplikowana i gleboka. Tworcy z Capcom na pewno glowia sie dniami i nocami, jak to wytlumaczyc.

Skoro zginal, to wytlumaczenie bedzie takie, ze:

a) tak naprawde nie zginal

b) zginal, ale ozyl

i juz

Opublikowano
  Obsolete napisał(a):
Ojej, no tak, bo przeciez fabula w bijatykach jest taka skomplikowana i gleboka. Tworcy z Capcom na pewno glowia sie dniami i nocami, jak to wytlumaczyc.

Skoro zginal, to wytlumaczenie bedzie takie, ze:

a) tak naprawde nie zginal

b) zginal, ale ozyl

i juz

Prawda, ale jednak SF pod wzgledem scenariusza nie osiągnał jeszcze "dna" na poziomie Tekkena i powrót M.Bisona jest ciosem w policzek dla fanów (zreszta mało kto lubi postać dyktatora i mogli by go sobie darować :P)

Opublikowano
  Crono napisał(a):
Prawda, ale jednak SF pod wzgledem scenariusza nie osiągnał jeszcze "dna" na poziomie Tekkena i powrót M.Bisona jest ciosem w policzek dla fanów (zreszta mało kto lubi postać dyktatora i mogli by go sobie darować :P)

Powiedz to połowie grających w CvS2 i co czwartemu graczowi HSF2 (CE Dic się kłania).

Poza tym...to jest bijatyka. Kogo obchodzi fabuła? Sam grałem w SF od dwana i nigdy mnie nie interesowało o co tak właściwie tam chodzi (po dziś dzień nie wiem czemu Gill jest bossem w SF3, lol).

Opublikowano

Zgodze sie po czesci. Fabula dla mnie jest tylko lekkim smaczkiem do bijatyk (co innego RPG), jednak jakby spojrzec na KOFa 97, ktory mial rewelacyjna fabule, ktora sprawila, ze gra byla niesamowicie klimatyczna to mozna dostrzec drugie dno tego. A co do Gilla w SF3... Wstyd sie przyznac, ale ja tez nie wiem ; )

Opublikowano
  krilluch napisał(a):
A co do Gilla w SF3... Wstyd sie przyznac, ale ja tez nie wiem ; )

Ehehe, będę jednak lepszy. Ni wuja, pojęcia nie mam, kim jest i skąd wziął się tam Urien :lol: Ok, sorry za offtop, musiałem to z siebie wyrzucić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to zapowiedziano ją na 360, PS3 i PC

Wiadomo już kiedy będzie dostępna w sprzedaży?

Opublikowano

To jest jedynie notka w EGM. Dziwne, bo taka informacja powinna być bardziej wyeksponowana. Ja wolę poczekać na oficjalne stanowisko Capcomu.

Opublikowano

o rany ale GEJ!! :slinotok:

toz to wyglada jak gruby Wojtek z sieci :nerd:

bede nim grał :wub::wub: :]

Opublikowano

Ja sie zastanawiam kto zatwierdza dobór takich postaci

Moze sie myle,ale takich przegiec niebylo w SF (nawet EX niebyl taki przegiety)

Ddobra,wyglad sie nie liczy:P zobaczymy co nam pokaza

Opublikowano

z tego co wiem, w sf iv na konsolach i pc zagramy nie wcześniej niż dopiero późną zimą/wiosną 2009

ciekawe co do tej pory wymyślą, na razie wygląda fajnie, choć na początku nie mogłem się przekonać

do grafiki 2.5d to jednak po obejrzeniu sporej dawki filmików z gry można stwierdzić że capcom naprawdę się postarał

oprócz tego miałem nadzieję że zachowają system rozgrywki i chociaż część rostera z 3s'a

lecz póki co niestety nie zapowiada się na to

co tu dużo gadać, w lipcu oficjalna premiera na automatach, pożyjemy zobaczymy :)

Opublikowano

Ktoś chce w SF IV robić za statystę? Mozna się zgłosić :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
, czyli boss z nadchodzącej czwórki ma d.HP Dhalsima i barę Uriena.