andrij19 6 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 jak odblokować akume i goukena? Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Akuma After unlocking Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose, Play with someone you've beat the game with and get at least 1 perfect (on single round matches) and use no continues. Gouken Complete the game with Akuma. Then (in single round matches) get at least 1 perfect, 3 Ultra Finishes, 5 first attacks and don't use any continues. Możecie wrócić do rozmowy na temat ścigania się mercedesem z polonezem (czyt. MU) Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 czyli trzeba podczas kazdej rundy miec perfect czy raz wystarczy by zdobyc akume? Cytuj
manieq 1 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 podczas calego przechodzenia do setha przynajmniej w jednej walce musi byc perfect no i nie mozesz miec zadnej kontynuacji Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 a na jakim poziomie trudności? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Sluchajcie, chcialem nabyc zielonego pada do X360 (podobno lepszy krzyzak do grania w SF4), ale po dluzszych poszukiwaniach poddaje sie.Nigdzie go nie ma i podobno juz nie bedzie.Tak mi powiedzial sprzedawca ze sklepu internetowego w PSX Extreme.I teraz mam pytanie: czy ten zielony pad zostal zastapiony czerwonym, razem z ulepszonym krzyzakiem?Takie info "sprzedali " mojemu szwagrowi sprzedawcy w sklepie we Francji.Maja racje? Czerwone pady wrecz walaja sie w gdanskim MM.Wersja wraz z charge kitem.Tylko co z tym krzyzakiem?Ktos z Was testowal go w SF4? Cytuj
Velios 50 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 To ja też z zapytaniem. ^_^ Podobno, tak słyszałem od kogoś ostatnio, niedługo na XBL Marketplace ma trafić ultimate paczka z kostiumami dla wszystkich zawodników - wyjdzie znacznie taniej. Prawda to czy fałsz? I kiedy taki rarytas ma się ukazać, bo zastanawiam się nad nabyciem potarganych szmat dla Ryu. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 zagrałem kenem na easiest mialem ok 3 perfect i 5 ultra combo i 2 super combo i nic sie nie stalo.nieodblokowalem akume.i teraz mam pytanie czy musze grac tymi ludkami co zdobylem czy moge np ryu czy kenem.zagralem kenem zrobilem wszystko jak trzeba i nic Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Widzę, że w kółko to samo w tym temacie. Cytuj
Velios 50 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 GasCan, kiedy się na lajwie zjawisz łaskawie? I jak tam z odpowiedzią na moje pytanie? Wiecie coś? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Ka kupiłem niedawno Femme fatale, gość opylał 200 MSP na europe po 14 zł. :] Co do ultimate packa to nie słyszałem. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 zagrałem kenem na easiest mialem ok 3 perfect i 5 ultra combo i 2 super combo i nic sie nie stalo.nieodblokowalem akume.i teraz mam pytanie czy musze grac tymi ludkami co zdobylem czy moge np ryu czy kenem.zagralem kenem zrobilem wszystko jak trzeba i nic L2P nab! http://www.gamefaqs.com Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Wczoraj odebrałem swojego SFa z poczty i mam od razu takie pytanko. Jeżeli puszczam Yoga Catastrophe Dhalshim'em i teleportuje się za przeciwnika uderzajac go to będzie nieblokowany? Ewentualnie czy musi wtedy zmienić kierunek bloku żeby nie wyłapać od samej kulki po teleporcie za przeciwnika? Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 musi zmienić kierunek bloku Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 mam dziwny problem.po zainstalowaniu(options install)zawsze gdy na przeciwko mnie jest c.viper to konsola wczytuje i sie nie wlacza bitwa.wy tez tak macie? Cytuj
Velios 50 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 A ja niczego takiego u siebie nie zauważyłem (grę też mam zainstalowaną). Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Uzny zapewne też nie. Przeczytaj te dwa posty jeszcze raz, zobaczysz ukryty przekaz Cytuj
Velios 50 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) AHA ^_^ Edytowane 2 maja 2009 przez Velios Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Ja wczoraj na jedną walkę z Bisonem czekałem z 3 minuty... Ale się załadowało i nikt nie wyszedł, pewnie przez to że dali opcję d/c ratio :] Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Mi po ostatnim "apdejcie" wolniej menu główne chodzi, tzn jak się coś wybierze to ze 3 sekundy zanim przejdzie dalej. Bluzgam na tą grę czasem ale cholernie mimo wszystko mi się podoba;p Cytuj
wi666 2 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Witam, jestem początkującym graczem. Mógłby ktoś mi wytłumaczyc jak zrobic triala z tego filmiku początek 3:13. Udaje mi się wystrzelic pociskiem, no ale jak wklepac jeszcze to super combo na końcu to nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi