Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Akuma After unlocking Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose, Play with someone you've beat the game with and get at least 1 perfect (on single round matches) and use no continues. Gouken Complete the game with Akuma. Then (in single round matches) get at least 1 perfect, 3 Ultra Finishes, 5 first attacks and don't use any continues. Możecie wrócić do rozmowy na temat ścigania się mercedesem z polonezem (czyt. MU)
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l czyli trzeba podczas kazdej rundy miec perfect czy raz wystarczy by zdobyc akume?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l podczas calego przechodzenia do setha przynajmniej w jednej walce musi byc perfect no i nie mozesz miec zadnej kontynuacji
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Sluchajcie, chcialem nabyc zielonego pada do X360 (podobno lepszy krzyzak do grania w SF4), ale po dluzszych poszukiwaniach poddaje sie.Nigdzie go nie ma i podobno juz nie bedzie.Tak mi powiedzial sprzedawca ze sklepu internetowego w PSX Extreme.I teraz mam pytanie: czy ten zielony pad zostal zastapiony czerwonym, razem z ulepszonym krzyzakiem?Takie info "sprzedali " mojemu szwagrowi sprzedawcy w sklepie we Francji.Maja racje? Czerwone pady wrecz walaja sie w gdanskim MM.Wersja wraz z charge kitem.Tylko co z tym krzyzakiem?Ktos z Was testowal go w SF4?
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l To ja też z zapytaniem. ^_^ Podobno, tak słyszałem od kogoś ostatnio, niedługo na XBL Marketplace ma trafić ultimate paczka z kostiumami dla wszystkich zawodników - wyjdzie znacznie taniej. Prawda to czy fałsz? I kiedy taki rarytas ma się ukazać, bo zastanawiam się nad nabyciem potarganych szmat dla Ryu.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l zagrałem kenem na easiest mialem ok 3 perfect i 5 ultra combo i 2 super combo i nic sie nie stalo.nieodblokowalem akume.i teraz mam pytanie czy musze grac tymi ludkami co zdobylem czy moge np ryu czy kenem.zagralem kenem zrobilem wszystko jak trzeba i nic
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l GasCan, kiedy się na lajwie zjawisz łaskawie? I jak tam z odpowiedzią na moje pytanie? Wiecie coś?
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Ka kupiłem niedawno Femme fatale, gość opylał 200 MSP na europe po 14 zł. :] Co do ultimate packa to nie słyszałem.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l zagrałem kenem na easiest mialem ok 3 perfect i 5 ultra combo i 2 super combo i nic sie nie stalo.nieodblokowalem akume.i teraz mam pytanie czy musze grac tymi ludkami co zdobylem czy moge np ryu czy kenem.zagralem kenem zrobilem wszystko jak trzeba i nic L2P nab! http://www.gamefaqs.com
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Wczoraj odebrałem swojego SFa z poczty i mam od razu takie pytanko. Jeżeli puszczam Yoga Catastrophe Dhalshim'em i teleportuje się za przeciwnika uderzajac go to będzie nieblokowany? Ewentualnie czy musi wtedy zmienić kierunek bloku żeby nie wyłapać od samej kulki po teleporcie za przeciwnika?
Opublikowano 1 maja 200915 l mam dziwny problem.po zainstalowaniu(options install)zawsze gdy na przeciwko mnie jest c.viper to konsola wczytuje i sie nie wlacza bitwa.wy tez tak macie?
Opublikowano 2 maja 200915 l A ja niczego takiego u siebie nie zauważyłem (grę też mam zainstalowaną).
Opublikowano 2 maja 200915 l Uzny zapewne też nie. Przeczytaj te dwa posty jeszcze raz, zobaczysz ukryty przekaz
Opublikowano 2 maja 200915 l Ja wczoraj na jedną walkę z Bisonem czekałem z 3 minuty... Ale się załadowało i nikt nie wyszedł, pewnie przez to że dali opcję d/c ratio :]
Opublikowano 8 maja 200915 l Mi po ostatnim "apdejcie" wolniej menu główne chodzi, tzn jak się coś wybierze to ze 3 sekundy zanim przejdzie dalej. Bluzgam na tą grę czasem ale cholernie mimo wszystko mi się podoba;p
Opublikowano 10 maja 200915 l Witam, jestem początkującym graczem. Mógłby ktoś mi wytłumaczyc jak zrobic triala z tego filmiku początek 3:13. Udaje mi się wystrzelic pociskiem, no ale jak wklepac jeszcze to super combo na końcu to nie wiem