Skocz do zawartości

Street Fighter IV

Action

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo oficjalnie 'Games for Windows Live' nie jest wspierany oficjalnie w Polsce. Tak jak XBox Live.

Opublikowano

Niemozliwe. Kaktuar bedzie grac po sieci w sf4 : ) Wybacz, ze nie odpisalem Ci ostatnio na smsa, ale bylem za granica i wczoraj dopiero wrocilem. Jak wroce do wawy to wysle Ci zaproszenie.

Opublikowano
Niemozliwe. Kaktuar bedzie grac po sieci w sf4 : ) Wybacz, ze nie odpisalem Ci ostatnio na smsa, ale bylem za granica i wczoraj dopiero wrocilem. Jak wroce do wawy to wysle Ci zaproszenie.

Ja tylko chcę dobić do 500 walk i zebrać wszystkie ikony, potem "sie zobaczy". Ale czekam na zaproszenie*, z większością ludzi (nawet na 3 kreskach) gra mi się bardzo dobrze, ale może ja już taki (pipi)owy jestem, że nie wyczuwam lagów :lol:

*dawaj Yang! W SFHD muszę też achievy nabić, zagramy 200 walk, mkaaaay :lol: ?

Opublikowano

Chciałbym dodać, że czat cieszy się dużym zainteresowaniem. Od kilku dni standardem jest ok. 10 osób na czacie. Przewija się sporo ludzi, można łatwo umówić się na sparing itd.

Opublikowano (edytowane)

@Nadril -> wielkie dzięki za w(pipi) stary :lol: , świetnie grasz, mam nadzieję, że jeszcze zagramy. Muszę się oduczyć grania na pałę (przez ten live przyzwyczaiłem się, że najczęściej wystarczy "taktyka na Goro"). Ze mnie taki noob w tą grę, że nawet nie wiedziałem, że nie jestem przyzwyczajony do grania z kimś kto korzysta ciągle z focusów :lol:

Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to zapraszam.

Edytowane przez ornit
Opublikowano
@Nadril -> wielkie dzięki za w(pipi) stary :lol: , świetnie grasz, mam nadzieję, że jeszcze zagramy. Muszę się oduczyć grania na pałę (przez ten live przyzwyczaiłem się, że najczęściej wystarczy "taktyka na Goro"). Ze mnie taki noob w tą grę, że nawet nie wiedziałem, że nie jestem przyzwyczajony do grania z kimś kto korzysta ciągle z focusów :lol:

Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to zapraszam.

Spoko ziom. ;) Również dzięki. Jak mówiłem tak jest - Danem najczęściej wygrywam :lol: Miałem z tobą prawdziwego mindfucka i schematami jaki cios zrobisz, i czy po nim mogę zrobić focusa bo mnie podetniesz cr. hk :D Ja chętnie jeszcze zagram, bo albo spotykam kogoś słabego albo ultraboga co dostaję wpier.dol co rundę, a z Tobą różnie bywa :D

Jak widzisz krucho u mnie z combami, ale na padzie to ja wiele nie zdziałam :mellow: Ale to mi się podoba w SF(moja 1 bijatyka), że nawet bez supercombosów mogę wygrać :D

Cheers