Opublikowano 28 września 200915 l Fajnie, Dudley to jedna z najbardziej udanych postaci z SF3. Jak dla mnie Bomba P.S. Ornitku mopj najdrozszy, naprawili mnie XBOXa, jeszcze tylko iXtreme i gromy Chyba ze KOF98UM. W to mozemy zagrac wczesniej
Opublikowano 28 września 200915 l Mam tylko nadzieję, że wydadzą wersję pudełkową. Wyobrażacie to sobie? Zaliczanie tych wszystkich hard triali od nowa. Jeszcze gdyby tak trzeba było tłuc te wszystkie combosy w trybie arcade na hardest...Wtedy to byłoby prawdziwe wyzwanie! Ah, marzenia ^_^ PS Czy tylko mi się zdaje czy ten Dudley wygląda jakby był żywcem wyciętym spritem z 3s Edytowane 28 września 200915 l przez ornit
Opublikowano 28 września 200915 l Z nowych fajterów jest ta laska i kto jeszcze? Są jakieś screeny innych debiutantów? Edytowane 28 września 200915 l przez ciwa22
Opublikowano 29 września 200915 l Narazie oficjalnie potwierdzili tylko Dee jaya, T'hawka i Juri. A łącznie ma być 8 postaci dodanych. Tak zeznawał Ono w gamestopie No i będą lobby.
Opublikowano 29 września 200915 l Co Capcom odpier.dala to głowa mała.Pierw dlc odblokowujący zawarty na plycie tryb multiplayer w RE5.Teraz specjalna wersja SF4 zamiast wydać ją w formie patcha lub dlc.Oczywiście tak jak w poprzednim przypadku tak i w tym,Campcom będzie nam strać wmówić,że nie dało rady zrobić tego inaczej....
Opublikowano 29 września 200915 l Co Capcom odpier.dala to głowa mała.Pierw dlc odblokowujący zawarty na plycie tryb multiplayer w RE5.Teraz specjalna wersja SF4 zamiast wydać ją w formie patcha lub dlc.Oczywiście tak jak w poprzednim przypadku tak i w tym,Campcom będzie nam strać wmówić,że nie dało rady zrobić tego inaczej.... E tam, lepiej niech wydadzą na płytce dla mnie to i lepiej Poza tym 8 postaci to nie w kij dmuchał, mogliby dodać dwóch chłopków + jakieś pierdółki i też by się ludzie na to rzucili
Opublikowano 29 września 200915 l Co Capcom odpier.dala to głowa mała.Pierw dlc odblokowujący zawarty na plycie tryb multiplayer w RE5.Teraz specjalna wersja SF4 zamiast wydać ją w formie patcha lub dlc.Oczywiście tak jak w poprzednim przypadku tak i w tym,Campcom będzie nam strać wmówić,że nie dało rady zrobić tego inaczej.... Kto nie chce niech nie kupuje. Ja już czekam na Super Street Fighter 4 Turbo Edytowane 29 września 200915 l przez ornit
Opublikowano 1 października 200915 l trailer, pokazuje troche nowe postacie (3) http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-super-street/56959 wywiad , tez w tle widac walki nowych ludzików http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-super-street/57018 a na koncu pocieszajaca informacja - cena ma byc mniejsza niz normlanie bo zdaja sobie sprawe ze nie jest to nowa pełnoprawna gra ;p, dobrze ze chociaz tyle zrobili w tym pędzie do wyciskania kasy xD
Opublikowano 1 października 200915 l wiesz dla mnie tam mogą wyciskać kasę,DLC było by tak obszerne,że pewnei kosztowałoby ze 100zł.Zamiast tego dostaniesz wszystko na płytce.Cieszy zapowiedź balansu(sagat i shoto są zbyt mocarni),ale ciekawe co z nowymi ciosami w końcu ryu jedzie na klasycznych hadu,shoryu i tatsu od ponad dekady i nie wiem co mogliby pododawać starym postacią chyba tylko nowe ultry/supery. Co do nowych/starych postaci to dj i t.hawk wypadają świetnie wpasowywując się w klimat sf,ale ta juri w kwesti dizajnu to IMO porażka,jakoś mi tak feelingiem rose zalatuje,która jest zrobiona według mnie bez pomysłu.Licze,że dadzą Q i yuna/yanga ze sf3 Edytowane 1 października 200915 l przez Master JIN
Opublikowano 1 października 200915 l ciekawe co z nowymi ciosami w końcu ryu jedzie na klasycznych hadu,shoryu i tatsu od ponad dekady i nie wiem co mogliby pododawać starym postacią chyba tylko nowe ultry/supery. hcf+K z 3s albo przód+mk(albo lk, nie pamiętam) z alphy Niech lepiej już nic Capcom nie balansuje bo zaraz Fuerte wskoczy na S Osobiście mam nadzieję, że jednak mimo zapowiedzi gra ukaże się najpierw w japońskich salonach gdzie zostanie solidnie przetestowana przez kilka miesięcy. Mi się nie spieszy, a chyba nikt nie chce takich kwiatków jak np. Fei Long czy Sakura, którymi prawie nikt nie gra.
Opublikowano 1 października 200915 l Ja to srednio mialem ochote grac w sf4 jakos do mnie nie przemowil ale po zobaczeniu traileru z nowymi postaciami cos mi sie zdaje ze moze spruboje powalczyc :]
Opublikowano 2 października 200915 l Powinni osłabić siłe ciosów Sagata czy Zangiefa. To według mnie jest najbardziej bezpieczne (żeby już nic więcej nie spiepszyć).
Opublikowano 2 października 200915 l nie wiem czemu ciągle ludzie jarają się sagatem, może jest noobfriendly ale co z tego??? Na wyższym poziomie już nie jest tak easy. Zresztą kiedy ostatnio Sagat wygrał jakiś turniej.....hmmmm przypomnijcie mi bo nie pamiętam oO
Opublikowano 2 października 200915 l Mnie to najbardziej zaczelo zastanawiac dmg SC Thawka ile to zre 70% mam nadziej ze sie to lekko zmieni :]
Opublikowano 4 października 200915 l A mi dzisiaj gra zrobiła niespodziankę i straciłem sejwa Poszły się (pipi) tytuły, ikony, mugenowe (tylko Akumy żal bo będę musiał odkrywać te żale ponownie żeby ON się pojawił) postacie, triale, medale i statystyki. Po wejściu na live odzyskałem tylko GP i BP. Gdybym nie miał zaliczonego calaka to byłoby mi chyba przykro lol.
Opublikowano 4 października 200915 l A mi dzisiaj gra zrobiła niespodziankę i straciłem sejwa Poszły się (pipi) tytuły, ikony, mugenowe (tylko Akumy żal bo będę musiał odkrywać te żale ponownie żeby ON się pojawił) postacie, triale, medale i statystyki. Po wejściu na live odzyskałem tylko GP i BP. Gdybym nie miał zaliczonego calaka to byłoby mi chyba przykro lol. Nie wesoło. Jak to wszystko zrobisz jeszcze raz, to conajmniej szacun ci się należy. Ja bym chyba time attack i survivala nie dał rady już odbębnić.
Opublikowano 5 października 200915 l A mi dzisiaj gra zrobiła niespodziankę i straciłem sejwa Poszły się (pipi) tytuły, ikony, mugenowe (tylko Akumy żal bo będę musiał odkrywać te żale ponownie żeby ON się pojawił) postacie, triale, medale i statystyki. Po wejściu na live odzyskałem tylko GP i BP. Gdybym nie miał zaliczonego calaka to byłoby mi chyba przykro lol. Nie wesoło. Jak to wszystko zrobisz jeszcze raz, to conajmniej szacun ci się należy. Ja bym chyba time attack i survivala nie dał rady już odbębnić. Miałem już wszystko zaliczone, na tauntach i kolorach mi nie zależy. Muszę tylko ponownie postacie poodkrywać.
Opublikowano 5 października 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=d6tsQFMvxTA T-hawk i jin z tekkena nawet dwoch bo ten drugi prawdziwy na dodatek bije ryju Edytowane 5 października 200915 l przez kowal
Opublikowano 7 października 200915 l Przydałby mi się podgląd hitboxów w tej grze. Odpaliłem trening bo chciałem pograć Viper, za przeciwnika wybrałem Kena (wiadomo czeeemu). Zrobiłem c.mk z maksymalnej odległości i...nic, żadnego trafienia. Przetarłem oczy ze zdumienia niedowierzając, że SF4 mogłoby się okazać nieperfekcyjne . Przysunąłem się więc z Viper nieco bliżej do Kena i powtórzyłem c.mk. Tym razem stopa Viper pokrywała całą stopę Kena, a nawet wychodziła "poza". Żadnego trafienia...Ok, pomyślałem, że widocznie taki wymóg naszych czasów i gry powinny tylko błyszczeć i względnie fajnie wyglądać więc przysunąłem się jeszcze bliżej. Tym razem udało mi się uderzyć Kena w miejscu, pod którym on zgina lekko nogę w kolanie...No żesz (pipi) mać! Nie wiem czemu wcześniej tego nie zauważyłem, ale zawsze tłumaczyłem sobie przegrane albo lagami albo tym, że przy polygonach nie dostrzegam hitboxów i ciężko jest mi ocenić kiedy trafi mnie cios lol.
Opublikowano 7 października 200915 l No bo oni najpierw tworzą animację ciosów a dopiero potem zastanawiają się jaki zasięg im dać : d.