Opublikowano 21 grudnia 200915 l Witam. Wiem, że panowie mnie zaraz zjedziecie jak psa, ale postanowiłem napisać. Gram sobie czasem w SF 3rd strike na ps2. Nie mam PS3 ani X360, ale mam PC, który umożliwia granie w SF 4. Czy nie ma jakiegoś problemu z tym, żebym grał na kompie i jeździł potem na turnieje na ps3? Gra sądzę, że raczej się nie różni od wersji na konsole a wersji na pieca. I takie pytanko. Jaką konsolę bardziej opłaca się kupić do SF 4? PS3 czy X360? ps3 ma darmowe granie online, xbox płatne, za to nowy X jest tańszy niż nowe ps3. Taki dylemacik mam, ponieważ myślałem o kupnie next gena a pozbyciu się już ps2.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Witam. Wiem, że panowie mnie zaraz zjedziecie jak psa, ale postanowiłem napisać. Gram sobie czasem w SF 3rd strike na ps2. Nie mam PS3 ani X360, ale mam PC, który umożliwia granie w SF 4. Czy nie ma jakiegoś problemu z tym, żebym grał na kompie i jeździł potem na turnieje na ps3? Gra sądzę, że raczej się nie różni od wersji na konsole a wersji na pieca. I takie pytanko. Jaką konsolę bardziej opłaca się kupić do SF 4? PS3 czy X360? ps3 ma darmowe granie online, xbox płatne, za to nowy X jest tańszy niż nowe ps3. Taki dylemacik mam, ponieważ myślałem o kupnie next gena a pozbyciu się już ps2. To chyba za granicą, bo wątpię żeby ktoś w PL jeszcze w organizował turnieje. Może jak wyjdzie SSF4.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Czy tylko na sticku da się w to grać? Grać się da i na dance macie, ale jednak na sticku masz największy komfort :potter:
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych NA LAGUUU! NA LAGUUU!
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych NA LAGUUU! NA LAGUUU! Yyyyy no tak :potter:
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Obczajcie to xD http://www.youtube.com/watch?v=LPQ1XrllZmA&feature=player_embedded# Edytowane 30 grudnia 200915 l przez Dark_Slide
Opublikowano 1 lutego 201015 l Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D
Opublikowano 1 lutego 201015 l Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D Chciałbym zobaczyć walkę, tego kolesia od Sagata z Daigo
Opublikowano 1 lutego 201015 l Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D buhahaha ostrzegajcie przed czymś takim, jadłem obiad i poplułem monitor xD uppercut xD
Opublikowano 4 lutego 201015 l Gdzieś je już widziałem. To chyba fajty sprzed paru miesięcy są. Tak czy siak, całkiem ok.
Opublikowano 4 lutego 201015 l Ja pier.dolę. Specjalnie nie oglądałem tego filmiku czekając aż się zbuforuje, żeby mieć co oglądać do obiadku (tak to bym sobie wyszukał na szybko jakieś starsze walki). Przywieźli obiad, włączam, a tu takie coś. Przez znalezienie czegoś innego musiałem jeść prawie zimny obiad. Dzięki (pipi)a ;/
Opublikowano 4 lutego 201015 l Ej Sneju, może i hit confirm był poniżej ich poziomu no i te pare niewykorzystanych akcji, ale wyluzuj i nie bądź taki krytyczny. Ty byś nic ciekawszego nie pokazał;f.
Opublikowano 5 lutego 201015 l Ze swojej strony polecam również... Można podłapać kilka naprawdę katowskich zestawów.
Opublikowano 12 marca 201015 l Ciekawostka http://myapple.pl/czytaj.php?id=133687 Sony powinno się wstydzić ze swoim PSP, tak samo Nintendo z DS
Opublikowano 19 marca 201015 l Sony powinno się wstydzić ze swoim PSP z tego co sie orientuje to trwaja prace nad wersja na PSP, ale konkretow narazie brak.
Opublikowano 21 listopada 201014 l http://fightingstreet.com/folders/variousinfofolder/ripofffolder/ripoffpage1.html
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Gra ktoś jeszcze w SSF 4 po sieci? próbowałem znaleźć sesje ale dupa - nic nie znajdowało...
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Jak wchodzę na xbl to nie mam najmniejszych problemów ze znalezieniem walki...
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Ja tam problemow ze znalezieniem nie mam od kiedy AE2012 sie pojawilo.