Obsolete 973 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Dodajmy do tego tragiczny final kobiet (tam chyba nawet godziny gry nie bylo) i mamy najgorszy US OPEN od wielu, wielu lat. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Dobra Djokovic zaczyna mecz z Nadalem. Zobaczymy co się będzie działo ;] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Tja, na razie bida z nedza. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Lada moment ma zaczac padac znowu Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) pierwszy raz od jakichś 6-7 lat ogladam tenis. pamiętam jeszcze jak Agassi i Sampras grali. mnie tam się meczyk podoba, tylko ten Djokovic taki niepewny, choć Nadal też miał chwile słabości. mam nadzieję, że będą jeszcze długo grać. edit: pada :confused: Edytowane 13 września 2010 przez Yakubu Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 No i Nadal wygrał z Djokovicem 3:1 ;] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Warto zobaczyć. http://www.youtube.com/watch?v=Xfe8_04DkQk&feature=related Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Nasza para deblowa awansowala do finalu US OPEN (drugi raz w historii mamy jakiegokolwiek Polaka w finale wielkiego szlema). Niby fajnie, ale w sumie to debel, czyli tenis dla uposledzonych. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Niby fajnie, ale w sumie to debel, czyli tenis dla uposledzonych. Prosze, odezwal sie ten co sie zna na tym sporcie. Trzymales kiedys rakiete w rece? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 O, nastepny madrala sie znalazl Wiem, ze jak ktos ma chocby niewielkie pojecie o tym sporcie, nigdy by nie pisal takich okreslen. Bo zeby dostac sie do pierwszej 10 WTA trzeba wlozyc nieporwnywalnie wiecej pracy, niz np. pilkarz grajacy w podstawowym skladzie Barcelony.. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Tę pracę mogłyby równie dobrze spożytkować na coś pożytecznego - pomyśl ile garów albo podłóg można by pomyć wkładając w to porównywalny wysiłek. Sport kobiet i tak nikogo poważnego nie obchodzi. 1 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Niby fajnie, ale w sumie to debel, czyli tenis dla uposledzonych. Prosze, odezwal sie ten co sie zna na tym sporcie. Trzymales kiedys rakiete w rece? Tak. Jestem najwybitniejszym tenisista na tym forum. Nasza para deblowa awansowala do finalu US OPEN (drugi raz w historii mamy jakiegokolwiek Polaka w finale wielkiego szlema). Niby fajnie, ale w sumie to debel, czyli tenis dla uposledzonych. Ee, pomyliłeś debel z singlem kobiet. WTA to sport dla upośledzonych i pomyśleć, że dostają taką samą kasę co faceci. Nie. Przykro mi, ale w debla "na serio" graja tylko nieudacznicy. Wielkie gwiazdy traktuja debel jako swego rodzaju zabawe towarzyska, aby sie wyluzowac przed waznymi meczami. Umiejetnosci singlowe deblistow nie pozwolilyby im pokonac w singlu czolowych tenisistek. Mlocenie przez X lat tylko i wylacznie w debla bardzo zle o tych ludziach swiadczy. Zreszta, jak komentator tenisowy nie ma co dobrego powiedziec o danym tenisiscie, to przewaznie powie "sympatyczny zawodnik" albo "dobry deblista". Wszyscy maja centralnie wyje,bane na te "dyscypline sportowa", wlacznie ze stacjami telewizyjnymi. Eurosport ma wylacznosc na najwazniejsze imprezy tenisowe i zwyczajnie debla nie pokazuje, bo to kanal sportowy a nie cyrkowy. Dzis final Djokovic - Nadal. Prawdziwy tenis. Bedzie sie dzialo. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) Obsolete, debel w wielu wypadkach jest dużo ciekawszy dla widza niż singiel. Zwłaszcza męski singiel, który na poziomie mistrzowskim, jest zwyczajnie nudny, bo wymiany trwają parę sekund. Największy babol jaki popełniłeś, to napisanie: Umiejetnosci singlowe deblistow nie pozwolilyby im pokonac w singlu czolowych tenisistek. Otóż, pracuje z gościem który jest sparingpartnerem Radwańskich i jako człowiek, który o tenisie wie bardzo mało, byłem zdziwiony, że... wygrywa z nimi. Co więcej, nie jest to najlepszy tenisista w naszym klubie (ten najlepszy był swego czasu wicemistrzem polski juniorów). Nawet nie będę komentował ile go dzieli w umiejętnościach od tych naszych deblistów. Samą przewagą fizyczną nie dali by szans czołowym tenisistkom(serwisem by je zabili). Tak, gra w deblu jest w zdecydowanym cieniu potyczek singlowych, ale (pomijając większą widowiskowość, którą oczywiście gardzą forumowi znawcy ) też jest grą mocno się od niej różniącą. To że ktoś jest wybitnym singlistą, nie znaczy, że będzie sobie równie dobrze radził w deblu. Takim tokiem rozumowania idąc, można stwierdzić, że skoro Maldini nie radził sobie na środku ataku, to był nieudacznikiem wśród piłkarzy. _daras_- zeby dostac sie do pierwszej 10 WTA trzeba wlozyc nieporwnywalnie wiecej pracy, niz np. pilkarz grajacy w podstawowym skladzie Barcelony.. tutaj się nie zgodzę, bo konkurencja w piłce nożnej jest o wiele większa niż tenisie męskim, a w tenisie męskim o wiele większa niż w kobiecym (wystarczy obczaić ile tryliardów ludzi uprawia ZAWODOWO daną dyscyplinę). Ogólnie sporty zespołowe (mowa o poziomie mistrzowskim) wymagają więcej pracy, bo nie dość że szkolimy indywidualne umiejętności, to musimy też się uczyć gry w drużynie, a więc musimy po części pracować też nad innymi. Edytowane 12 września 2011 przez Gość Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Obsolete, debel w wielu wypadkach jest dużo ciekawszy dla widza niż singiel. Zapasy downów albo walka bezdomnych o kotleta też być może byłyby bardzo ciekawe dla widza. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Nie wiem, nie miałem okazji oglądać, ale pewnie masz rację Edytowane 13 września 2011 przez Gość Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Obsolete, debel w wielu wypadkach jest dużo ciekawszy dla widza niż singiel. Zwłaszcza męski singiel, który na poziomie mistrzowskim, jest zwyczajnie nudny, bo wymiany trwają parę sekund. Ok, po tym fragmencie juz wiem, ze dalej nie ma sensu czytac. Radwanska wygrala China Open. Wystarczylo wylac starego z roboty i od razu sa pierwsze sukcesy :potter: Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 9 października 2011 Autor Opublikowano 9 października 2011 Heh, właśnie chciałem tu wejść i napisać coś w stylu "Radwańska znowu coś wygrała i wróci do top 10 roku, pora sobie przypomnieć, że jest się od zawsze fanem tenisa". Jak się okazuje, temat już ożył. Cytuj
Gość Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Obsolete, debel w wielu wypadkach jest dużo ciekawszy dla widza niż singiel. Zwłaszcza męski singiel, który na poziomie mistrzowskim, jest zwyczajnie nudny, bo wymiany trwają parę sekund. Ok, po tym fragmencie juz wiem, ze dalej nie ma sensu czytac. Chyba nie za bardzo się orientujesz w temacie :empathy2: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Obsolete, debel w wielu wypadkach jest dużo ciekawszy dla widza niż singiel. Zwłaszcza męski singiel, który na poziomie mistrzowskim, jest zwyczajnie nudny, bo wymiany trwają parę sekund. Ok, po tym fragmencie juz wiem, ze dalej nie ma sensu czytac. Radwanska wygrala China Open. Wystarczylo wylac starego z roboty i od razu sa pierwsze sukcesy Jakieś zmiany musiały zajść. Zawsze miała potencjał żeby się wybić ponad końcówkę pierwszej 10, chociaż to i tak cholernie wysokie lokaty i klasa światowa. Ale jak jest szansa by osiągnąć jeszcze więcej to czemu nie. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Polacy w finale masters w debla:) świetna walka z Hindusami i czas na rewanż w finale za porażkę w grupie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 http://www.eurosport.pl/tenis/radwanska-zagra-w-polsce_sto3041872/story.shtml Jesli ktos z Krakowa zapraszam. Prawdopodobnie bede mecz sedziowal Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Daj znac kto wygra to obstawie u buka. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Ale ja pisalem powaznie, to raz. Dwa- mecz bedzie transmitowany na zywo w TVP Sport godz 12, 10 grudnia w sobote. Trzy- jednak sedzia glownym bedzie kto inny, ale jako absolwent AWF i byly zawodnik tez bede mial swoja role na "parkiecie". Zapraszam Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 stycznia 2012 Opublikowano 26 stycznia 2012 Azarenka i Sharapova w finale Australian Open 2012. Zabawniej byc nie moglo. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Murray-Djokovic CO ZA PIEKNY MECZ!! To co Ci goscie robia przechodzi ludzkie pojecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi