Opublikowano 1 czerwca 201212 l Balonik był nadmuchany pięknie, 1/4 minimum, może półfinał, życiowa forma i turbo wpjerdol od Kuzniecowej 1:6 2:6 :X
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Dzisiaj o 13.00 świetny półfinał Rolland Gaross`a : Djoković - Federer, transmisja na Eurosporcie.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Jak się okazało nie był taki świetny. Oby Nadal rozniósł w końcu Serba w finale, bo formę ma okrutną.
Opublikowano 7 lipca 201212 l No dzisiaj Isia z Sereną powalczy o zwycięstwo w Wimbledonie. Nikt nie daje szans 'naszej' ale mimo wszystko wierzę, że może sprawić niespodziankę. Imo Serena to chyba lepszy przeciwnik niż Azarenka z którą Isia przegrywa już przed rozpoczęciem meczu. 15 na Polsacie Sport.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Kur.wa niech ktoś dobije tego komentującego mecz dziadka Bohdana. Przecież typ i tak nie dociągnie do konca meczu, a męczy się strasznie. Tego się nie da słuchać. Ciekawe czy prędzej padnie Radwanska czy Tomaszewski ?
Opublikowano 7 lipca 201212 l No przez chwilę głos wysiadł i myślałem że dziadek padł. Co nie zmienia faktu że 1-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 7 lipca 201212 l Autor Radawańska niespodziewanie wygrała drugiego seta, tak że wszyscy w internecie stańmy się na te pół godziny fanami tenisa. (5 minut później) Boże jaki tenis jest nudny. Edytowane 7 lipca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 7 lipca 201212 l No dobra, ja już w sumie też nie lubię tenisa. Polubię jak Isia zagra w następnym finale No ale murzynicha się podniosla i ogólnie była lepsza
Opublikowano 7 lipca 201212 l Porażka Radwanskiej z jakims Uruk-Hai prosto z Mordoru sprawia, że jedna sprawa wydaje sie oczywista! LATO MUSI ODEJŚĆ
Opublikowano 2 listopada 201212 l Autor No dobra, napiszmy to: mamy nową gwiazdę. Janowicz pokonał Andy'ego Murraya, a teraz ma szanse od razu pokonać drugiego zawodnika ze światowego top 10 i generalnie w ciągu kilku miesięcy przejść od pozycji absolutnie żadnej do jakiejś tam w top 50 świata. Niedługo bez wątpienia będzie najlepszy niczym Adam, Robert i siatkarze. Oczywiście zawsze interesowałem się tenisem i trzymałem kciuki za Janowicza. Backhend, forhend, serwis - znam te wszystkie określenia doskonale. Edytowane 2 listopada 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 3 listopada 201212 l Myślałem, że jakieś świeże du.py wrzuciłeś, ewentualnie chociaż jakąś fotę Ivanovic, a tak to chyba powinienem dać ci minusa.
Opublikowano 3 listopada 201212 l Autor Myślałem, że jakieś świeże du.py wrzuciłeś, ewentualnie chociaż jakąś fotę Ivanovic, a tak to chyba powinienem dać ci minusa. Teraz Jerzy Janowicz jest najgorętszą du'pą. Właśnie wszedł do finału. Pokonał kolesia nr 19 na świecie. Padł na murawę i płakał z radości. Kto nie jest fanem tenisa, ten Rusek i Żyd.
Opublikowano 3 listopada 201212 l Autor Jestem fanem tenisa od zawsze, toteż używam regularnie pojęć takich jak kort, aut, kros czy slajs. Janowicz wszedł na piłkę, to była długa wymiana, możemy mieć tie-breaka - używam tych zdań na codzień.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=93lBUhcR3NA&feature=player_embedded Janowicz ma emocje! Kopciuszek! Lubią go zagranicą, nawet w Ameryce! Zawieśmy wszyscy polskie flagi na oknach. Edytowane 4 listopada 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 4 listopada 201212 l pierwszy!!!!!111 teraz już nie ma wątpliwości że jestem największym fanem tenisa na forum. Edytowane 4 listopada 201212 l przez sosnaa