Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

norma. czuje 5 setów. fajnie by było choć wolałbym żeby zostawił kondycję na murraya.

aga z bananem dzisiaj o 3.30. to pooglądane. jutro na pasku tvn24 zerknę ile gemów ugrała :Coolface:

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 155,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

no w sumie kluczowy byl 2 set,rudy zamiast grac na BH to sam sobie robi kuku.Jeszcze jak dal dupy w 1 gemie 1 seta to mozna powiedziec ze w 30 sekund przegral partie

Opublikowano

co za debil wpadł na pomysł żeby dać reklamy między piłkami decydującymi o gemie, który może mieć wpływ na cały mecz :facepalmz:

Opublikowano

Tylko,ze mozna bylo liczyc na walke,a teraz nawet nie ma po co ogladac

Opublikowano

Dramatyzujecie. Nie ma nic za darmo a poprzednie mecze pokazały że Djoko jest do ruszenia. Póki co 3-0 więc raczej fatality ale nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

rudy duzo szczescia,bo rao kulawy jest od konca 4 seta

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Pozamiatane. Raonic out. Djoko Murraya w finale rozjedzie...

Opublikowano

Szkoda ze farmerka sie zesrala z kerber majac 5:2 z podwojnym brejkiem i 4 setowe po drodze,bo tylko z nia kobiecy final mogl byc dobry.

Opublikowano

Z nasterydowanym panem Williamsem tak naprawde to nie da sie poki co wygrac. Jedynie kiedy nie trafi z anabolami lub ma okres mozna ja (jego) probowac nadgryzc vide Vinci w US Open...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Z Vinci to wydaje mnie sie ze zaksiegowala w glowie klasycznego szlema i troche nie uniosla presji.Jeszcze Stosur potrafi serwowac z kickiem i pizgac FH jak chlop jak ma dzien.

Opublikowano

z Vinci to banan się zesrał bo presja itd. tym bardziej u siebie. Vinci robiła swoje i wyszło jak wyszło. Kerber bym nie spisywał na straty i mam wrażenie że właśnie ona ma większe szanse niż Azarenka.

Opublikowano

z Vinci to banan się zesrał bo presja itd. tym bardziej u siebie. Kerber bym nie spisywał na straty i mam wrażenie że właśnie ona ma większe szanse niż Azarenka.

Jedyny jej pseudoatut jest taki, ze jest leworeczna, ale mister Williams wybije jej z glowy gre serwami circa about 190km/h...

Opublikowano

Jakby Kerber dać 2 rakiety, to może kilka gemów by ugrała. 

Opublikowano

To bedzie taki gwalt na korcie,ze ludzie beda dzwonic na milicje.Musieliby indywidualnie dla kerber poszerzyc plac gry o korytarz deblowy.

Opublikowano

Specjalnie tak pisałem, żeby Andżelę wkur/wić :cool:

Opublikowano

Chyba Serenobot się włączył, więc może być po zawodach, ale i tak szacunek dla niemieckiej tenisistki POLSKIEGO POCHODZENIA za doprowadzenie Williamsa do autyzmu w pierwszym secie.

Opublikowano

Slim, Czezare i inni niewierni co tam macie do napisania teraz? :Coolface: na kolana i przeprosić. williams obsrana, dużo pomogła to fakt ale niech żre gruz spod kortu. dobra seria ogólnie. USO Penetta, Singapur Aga, AO Kerber. w końcu kobiety wygrają w WTA.

Opublikowano

Co finał :obama: Będzie beka jak się mudzina na tych 21 szlemach zablokuje. Radwańska i tak by nie wykorzystała takiej dyspozycji Williams, bo żeby ją wyprowadzić z równowagi, to trzeba mieć pierwszy serwis.