Colin 1 976 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Znowu nie podoba mi sie ten wynik :/ Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Podsumowujac, w pierwszym secie gralo 2-och zawodnikow, w kolejnych niestety tylko jeden. Delpo widocznie zaplacil cene za ciezkie mecze z Thiemem i Fedem,z kolei Rafa miał autostradę do polfinalu, ale nie będzie za to przecież przepraszal. Dzisiaj prawie na bank dorzuci 16 szlema do swojego dorobku. Fajna jest ta jego wewnetrzna rywalizacja z Rogerem o to kto jest najlepszym tenisista wszechczasow, ale wolabym żeby ten final miał obsade jak w AO. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Ruchałbym Schett. Z roku na rok wygląda coraz lepiej. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 jakby serwis wchodził jak należy to i może seta by wyrwał. cóż no, i tak kudosy za finał i walkę bo parę dobrych akcji było. oj dziwny to był turniej. propsy za to dla Hingis, wczoraj w mikście zgarnęła, dzisiaj w deblu ^_^ Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) Jprdl, Woźniacka jaka bezradna. Jeszcze przy drugim secie myślałem, że pierwszy to był wypadek przy pracy, ale Boba Fett ją bezlitośnie wytłumaczyła w trzecim. No normalnie jak dziecko we mgle, zero pomysłu, balony takie przebija, że sam nie miałbym kłopotu z ich odbieraniem, nerwy, rzucanie rakietą. Okres do chuja czy co? Nie wierzę... Pisałem to przy stanie 5:1. Jest remis... Tenis to wspaniały sport. No i wygrała :DD Edytowane 17 stycznia 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Cały kobiecy tenis nadaje się do tematu czy baby są głupie 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) Jak tam na porządku dziennym są wyniki typu 0:6 6:0 7:6(7-0). Do 3 rundy weszła 15 letnia ukrainka(kwalifikantka) z kontuzjowaną kostką. Gavrilova 5-0 i setowe pilki i wlasnie zalicza zjazd lepszy niz wozniacka Edytowane 17 stycznia 2018 przez SlimShady Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Kyrgios prawie wygrał ze swoim wewnętrznym cyganem, ale jeszcze nie teraz. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 O (pipi)a, co się od(pipi)alo dzisiaj. Sandgren, gościu, który nigdy nie wygral 1 rundy na szlemie, nawet nie był dominatorem na poziomie czelkow, tak sobie z d.upy postanowil zrobić QF szlema(kontuzjowany wawrinka po drodze, thiem był zdrowy), a może będzie lepiej jak azjatycki klon djoko pogoni go w meczu, który wlasnie trwa. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 i pogonił co tu się odpierdziela. czołówka odpada, pewniaki kaleczą, noname'y w ćwierćfinałach. jak ja lubię taki stan rzeczy. nowe nazwiska, nowa krew, nowe emocje a nie tylko te same oklepane ryje jak co roku. nie chce mi się sprawdzać drabinki czy to możliwe ale mecz ching chung chang vs fed-ex to by był konkretny Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 (edytowane) chung wygra z piaskiem, fed z Berdychem i będzie taki polfinal. Edmund co prawda nie ma duszy, ale szacun, bo jeszcze 1.5 tygodnia przed szlemem niemal kwiczał na korcie z powodu kontuzji stawu skokowego, dimitrov nawet znosil go z kortu na barkach, a teraz edek mu się odwdzięczył. Mertens u kobiet tez doje.bala do pieca, mloda Kim Clijsters, myslalem ze będzie zmeczona, bo wygrala turniej przed AO i miała dużo w nogach, a jednak nic nie widać po niej. To mogla być tez dyspozycja dnia, bo zagrala zbyt dobrze, z taka grą moglaby wygrac szlema. NIeźle jak na debiutantke w tym turnieju. EDIT: Nadal przegral przez kontuzje choć trzeba przyznać ze cilic gral tenis z USO2014 Edytowane 23 stycznia 2018 przez SlimShady Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 i bez kontuzji miał ciężko na początku, Cilic ostro go cisnął. akurat nie będę płakał że skreczował, wręcz przeciwnie. nie wiem po co w ogóle Keys wychodziła dziś na kort, absolutnie nic nie wchodziło. pierwszy set 22 minuty, drugi 29. ledwo rozgrzewka dla Angie. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 No, aż Rodżejra trzeba było żeby pokazać koreańcowi gdzie póki co jest jego miejsce. Tyle się biedak nabiegał, że mu nóżka spuchła w końcu. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Tragiczne polfinaly. Moglismy ogladac sztosy fed-djoko rafa-dimitrov/kyrgios, a dostaliśmy to coś. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Ale z Ciliciem może być przynajmniej ciekawie. Chyba, że Fedex wskoczy na najwyższe możliwe jeszcze obroty, to też w miarę szybko pójdzie. Na pewno gdybym kupował bilety na te spotkania, to bym się wkurwił niemiłosiernie. Za co tu płacić ;/ Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Wczoraj druga P R A W I E Polka wygrała szlema. A Isia pewnie jak zwykle rozkręci się pod koniec sezonu w azji, kiedy nikomu już się nie będzie chciało grać. A dzisiaj kto by pomyślał, że to będzie trwało dłużej niż 3 sety Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 No nie wygladalo to najlepiej dla widowiska, ale dziwna zapasc Feda, i trochę sie wydluzylo. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 28 maja 2018 Opublikowano 28 maja 2018 Obudziłem się, włączyłem ojrosport, patrzę co odstawia jakiś Dutra Silva z Jokiem, myślę sobie jprdl kiedyś przy takim talencie i odrobinie szczęścia tenisowego koleś zgarnie wszystko, tak wymiata czasami. Potem patrze z ciekawości w profil Brazylijczyka, a typ jest w moim wieku ;D Kurde, jak oglądam tenisa, tak gościa nihuia nie kojarze ;P Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 3 na 1 to trochę nie fair. Serena plus jej pośladki, które próbuje okiełznać kostium power rangers vs anorektyczka Pliskova :\ Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Jutro szlagier tsitsipas vs thiem, generalnie thiem ma najtrudniejsza drabinke tj. tsitsipas/gulbis/kei/zverev/djokovic/nadal. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 (edytowane) Dopiero co chciałem napisać jaki Zwieriew jest cienki bolesław, ale wygląda na to, że może się jednak jeszcze w tym meczu obudzi. Może. Edytowane 30 maja 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 No Olek generalnie nie zachwyca na paryskich kortach, dzisiaj chyba w końcu poleci. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 No i znowu to zrobił w 5 setach, jednak trzeba przyznać, że Kaczanow pomagał mu jak mógł w ostatnich setach. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Sporo ma w nogach. Finał w Monachium, Madrycie i Rzymie, a do tego na RG trzy razy pod rząd wychodził z 1-2 w setach(z Dzumhurem nawet obronil meczową). Z Thiemem(najlepszy ziemniak zaraz za Nadalem) to będzie inna rozmowa, no chyba ze zagra swój najgorszy mecz na turnieju, a Alex jakims cudem nie będzie czul zmeczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi