Skocz do zawartości

Tenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Kurla nawet nie ma gdzie obejrzec. Myslalem ze na c+ bedzie ale oni tylko baby pokazuja. Eurosport tez chyba nie? Final trzeba zobaczyc tym bardziej ze o normalnej porze

Tylko na cyfrowej polszmacie sport.

Opublikowano

Jerzyk też był w finale Mastersa(przegrał w Paryżu), ale do tego jeszcze półfinał Wimbledonu. Fajnie jakby Hubercik dzisiaj ukarał Grzesznika, ale zdecydowanie musi lepiej grać na szlemach, bo tam jest słabiutko.

Opublikowano

Dziwny ten pierwszy set. W pewnym momencie Rudy grał tak silnie, dobrze i potężnie, że myślałem, że Hubiego rozplaskaczy jak walec pomidora na asfalcie. Na szczęście pod koniec zgasł jak świeca na grobie. Zobaczymy co będzie dalej.

Opublikowano

Nawet jeśli na tym Mastersie nie było Djoko, Nadala, Federera, Thiema, to odjebanie jako spory underdog takich gości jak:

Shapo(12), Rao(19), TsiTsi(5), Rublev(8) - musi robić wrażenie.

Opublikowano

Pieknie. Tenis strong w polandii

Ale kurde mam z Hubim jakis problem. Cos jak z Justyna Kowalczyk jak biegala. Niby ogladam i kibicuje ale zebym przezywal te mecze i sie emocjonowal? No tak srednio bym powiedzial. Mam nadzieje ze teraz to juz ruszy z kopyta zebysmy mieli Ige i Hubiego na lata w czoloweczce. Co za czasy :obama:

Opublikowano

No już chuj z tymi drobniakami, ale tak wysoki ranking to już dobre rozstawienia i brak konieczniści napierdalania się z konkreciarzami od pierwszej rundy. Zawsze lepiej wejść w turniej mając na rozgrzewkę jakiegoś leszcza albo dwóch. 

Opublikowano

No ja w przeciwieństwie do schabka trochę się rozemocjonowałem jednak. Jak nasz prowadził 4:0 i miał piłki na 5:0 to byłem zimny jak kostka lodu, którą mam teraz w drinku pijąc za Umberto. Ale jak rudzielec znowu włączył godmode to się zagotowałem z lekka. Klamot wali mnie z resztą do teraz. Hubimania na wzór Małyszomanii w Polsce teraz? Chciałbym, ale nie grozi, bo koleś jest zbyt grzeczny, skromny i wycofany. Nie to co przaśny małomiasteczkowy Małysz lub wioskowy głupek Żyła. Nie mniej jednak cholernie cieszę się z sukcesu rodaka w tych smutnych jak pizda czasach.

Opublikowano

Jeszcze jedno: ze starych lisów nie było ani jednego w tym turnieju, za to młode, głodne wilczki dla odmiany - wszystkie w komplecie, no i z nich najbardziej drapieżnym okazał się Hubi:notbad: Dobry prognostyk na przyszłość...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka randomka, co ty gościu gadasz. To jest potencjalna następczyni sióstr. W wieku 15 lat zrobiła czwartą rundę na Wimbledonie i pokonała m.in Venus, która na trawie jest koksem bez względu na wiek.

• Haha 1
Opublikowano

Walka nie będzie równa niestety. Murzynka skończyła mecz wczoraj, a raczej pół meczu, bo Barty skreczowała, a Iga męczyła się dziś ze Svitoliną. Niby dwa sety, ale na pewno ją to kosztowało sporo sił.

Opublikowano
K r ó l o w a   m ą c z k i  wyjaśniła gładko koko maroko i jutro Pliskova na deser.
Cóż, ja też jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Pokonać w krótkim odstępie czasu takie dwie koksiary. No no!