Opublikowano 14 maja 20222 l Coś cicho w tym wątku, zupełnie jakbyśmy nie posiadali najlepszej tenisistki globu Iga jest właśnie w trakcie wyjaśniania Łukaszenki. Białoruska wzięła p.med. licząc na dekoncentrację naszej, ale to się jej nie powiedzie
Opublikowano 14 maja 20222 l Jak wiadomo, króliczka najlepiej się goni, ale jednak jest ten niedosyt, że ta kompletna dominacja toczy się tuż po emeryturze Barty. Dopóki grała, to Iga też z nią nie dawała rady. Najważniejsze i tak są szlemy, cała reszta to tylko dodatek.
Opublikowano 14 maja 20222 l Spieszmy się oglądać mecze Igi, tak szybko wygrywa A co do byłego nr 1 to nie ma co toczyć dyskusji. Była Barty, nie ma Barty. Jest nowa cesarzowa - Iga Świątek.
Opublikowano 14 maja 20222 l Ależ ta Łukaszenka mordę piłuje Jakby ją jaki Rocco od tyłu zapinał. Halepowa druga taka. Nie znoszę takich "Szarapowych".
Opublikowano 16 maja 20222 l W dniu 14.05.2022 o 13:28, SlimShady napisał: Jak wiadomo, króliczka najlepiej się goni, ale jednak jest ten niedosyt, że ta kompletna dominacja toczy się tuż po emeryturze Barty. Dopóki grała, to Iga też z nią nie dawała rady. Najważniejsze i tak są szlemy, cała reszta to tylko dodatek. Cała reszta sezonu to tylko dodatek? Slim, ja ci dobrze radzę.
Opublikowano 23 maja 20222 l No tak, ciapaty babochłop robił co mógł, ale Magda była jak skała! Czy tylko mi się wydaje, że Linette jest jakoś za bardzo wychudzona? Skóra i kości...no dobra...mięśnie. Ta jej budowa może się odbić na następnych rundach Ciekawe jak wejdzie w turniej nasza cesarzowa. Powinien być blowout, ale zobaczymy.
Opublikowano 23 maja 20222 l Ons miała najlepszą formę w sezonie ziemnym zaraz za Igą, 3 finały(jeden wygrany) i ćwiara. Duży wynik. Edytowane 23 maja 20222 l przez SlimShady
Opublikowano 23 maja 20222 l Krejcikova out! Tak się zastanawiam kto może tak naprawdę napsuć krwi naszej arcymistrzyni i widzę tylko dwa nazwiska, oba z jej połówki. Jedna to na pewno Samsonowa (widać Żabojady w odróżnieniu od Angoli mają stracha przed nie dopuszczeniem do rywalizacji ruskich bladzi i ścierwojadów), a druga to Halep. Reszta z górki.
Opublikowano 23 maja 20222 l Halep/Ostapenko w czwartej(z tą drugą zawsze wpierdol, bilans 3-0 w plecy, ale to jeździec bez głowy, musi mieć dzień konia), a dalej to może Badosa/Sakkari. EDIT: Iga dzisiaj wyglądało dosyć słabo z jeszcze słabszą przeciwniczką, no to jest dowód, że jest tylko człowiekiem i nie powinna być aż taką faworytką jak ją przedstawiają. Edytowane 28 maja 20222 l przez SlimShady
Opublikowano 30 maja 20222 l Afera jest, młoda chinka, cziku cziku linka i jej matka czikulatka próbują wypierdolić Igę z turnieju. Zjebała 5 setowych i podwójne mini w TB. Oby wzięła się w garść, bo mentalnie trochę nie domaga. Edytowane 30 maja 20222 l przez SlimShady
Opublikowano 31 maja 20222 l @SlimShady a coś więcej? Link, szczegóły, cokolwiek? Btw foliarz kontra nerwica natręctw to zawsze dobre widowisko obu za bardzo nie lubię ale jestem ukontentowany wynikiem.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Teraz, to ciężko przypomnieć, ale może zerknij na HL: Co do kolejnego klasyka w wykonaniu kóz, no to niesamowity mecz, pierdolone cyborgi, typy po 35-36 lat i nadal to w sobie mają. Pierwsze 1.5 seta w wykonaniu Rafito było dosłownie z innej planety, nie pamiętam kiedy ostatni raz grał na tak wysokim poziomie(tym bardziej, że wcześniej miał ciężką 5 setówkę z podopiecznym jego wujaszka, czyli Aliasime). No nic, gdyby był świeży to pewnie by zmierzał po 14 RG, ale po dwóch maratonach z rzędu nie jestem taki pewien, Zverev dzisiaj też kozacko pograł z rewelacją ostatnich miesięcy, może następnym Nadalem tj. Alcarazem, szczególnie końcówka meczu była świetna z obu stron. Ciężko uwierzyć, że to była jego pierwsza wygrana w karierze na szlemie z zawodnikiem z top10, ale też nie top5, bo chyba jest 6 w rankingu.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l No i nasza szefowa pogoniła Pigułę. Teraz tylko wyjaśnić ruską bladź i finał!
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Kacap Rublow został pogoniony przez Cilicia A jaką miał minę jak przegrywał w ostatnim tiebreaku! Jakby chciał się wysrać, ale hemoroidy by mu przeszkadzały Chorwat to dla mnie bohater nr 1 tego turnieju. Nie dość, że po długim czasie zaszedł tak niespodziewanie daleko w turnieju wielkoszlemowym to po drodze wyjaśnił dwóch najmocniejszych kacapów Szacun dla niego! W ogóle jestem zdania, że dzisiejszy mecz Igi będzie ostatnią okazją (liczę, że nasza wygra) zobaczenia kacapskiej/kacapskiego tenisisty w turnieju wielkoszlemowym na co najmniej rok, albowiem jestem niemal pewien, że US Open, oraz Australian Open postąpią podobnie do Wimbledonu i wykluczą rusko/białoruską swołocz z rywalizacji.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Fajnie powiedział sprawozdawca z Eurosportu: "Kolejny nudny dzień w biurze".
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Akurat Kasatkina jest jedną z nielicznych u tych spierdolin, która wydaje się być w porządku. Cała reszta albo skrycie sympatyzuje, albo używa jakichś okrągłych słówek w stylu miss polonia. No to finał, z być może, nową Venusówną. Może być ciężko, ale oby nie. Edytowane 2 czerwca 20222 l przez SlimShady
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Było to do przewidzenia. Czarniawa szybciutko uwinęła się z tym włoskim karakanem i będzie przeciwniczką Igi. Wydaje mi się, że chyba lepiej, że to właśnie ona, a nie Włoszka zatrudni pojutrze naszą szefową. Gauff jest jednowymiarowa i będzie łatwiejsza do rozszyfrowania.