Opublikowano 24 września 20222 l Wczorajszy mecz pokazał, że nie mógł podjąć innej decyzji. Nie da się grać na sensownym poziomie biegając na 50%. Pomyśleć że tym, który dojechał Fedexa w ostatnim meczu na poważnie był nasz Hubinator to xDDDD
Opublikowano 15 października 20222 l ktoś ogląda turniej w San Diego? Iga niestety przegrywa, ale obecnie spadł deszcz więc różnie to może być
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Tymczasem zaczynamy AO. Iga w drugiej rundzie, chociaż wcale tak łatwo nie było.
Opublikowano 19 stycznia 20232 l Co Ser Andrzej odpierdala właśnie z Kokkinakisem, to jakaś masakra. Przegrał pierwsze 2 sety, w trzecim w plecy 5-2 i wyszedł na 2-2 w setach, a teraz grają decydującego piątego. Przypominam, że chłop ma 35 lat, metalowe biodro(można obejrzeć na Amazonie jak mu młotkiem wbijali), a rundę wcześniej odjebał w pięciu setach Berretiniego, przy okazji broniąc meczowej. Co by się nie działo, szacunek mu się należy, aż niewiarygodne przy tych wszystkich okolicznościach.
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Oglądałem huragana na żywo. Piękny mecz, bardzo nie pewny do samego końca
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Jazda i Umberto pakują walizki. Niefajnie Niech poczekają jeszcze do jutra na Linette to wrócą jednym samolotem.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Madzia, jak mi teraz głupio, że wsadzałem Cię do samolotu razem z innymi polskimi przegrywami
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Za chwilę Magda wychodzi na półfinał. Raczej będzie ciężko, ale wcześniej też tak mówiłem.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Łukaszenkowa, to klasyczny jeździec bez głowy jak Keys, czy Giorgi. Tak jak jednego dnia mogą nie dać żadnych szans na nic, tak drugiego grają w baseball. Mały off top, na ładną patolę pozwalają na AO(mecz rubla z djoko): A tutaj stary Novaca Djocovida:
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Grała jak równa z równym, ale tenisowe rzuty karne rządzą się swoimi prawami.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Kaczanow z Cicipasem fajny, równiutki meczyk. Szkoda, że zaraz do roboty
Opublikowano 6 maja 20231 r 3 godziny temu, Wooyek napisał: Dajcie link do jakiegoś strima z dzisiejszego finału Świątek
Opublikowano 31 maja 20231 r Dzis urodziny Igi. 22 lata Ciekawe czy Świątek nie jest najbogatszym polskim sportowcem w historii w tak mlodym wieku? A nawet zalozmy do 25 roku zycia.
Opublikowano 31 maja 20231 r Może tak być, aczkolwiek tenisiści na takim poziomie też mają duże wydatki. Radwańska kiedyś mówiła, że jej wydatki na sezon to 700k zł
Opublikowano 31 maja 20231 r Nie no wiadomo, moze zle to ujalem, nie najbogatsza a taka ktora najwiecej zarobiłą uprawiajac sport.