Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przegapiłem dzisiejsze mecze, to chociaż chciałem sobie obejrzeć mecz Maryśki z Syrenką, a tu mudżinka się wycofała. :rayos: 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 156 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

Marysia wygrala pierwszy mecz od 2004 roku, tylko szkoda, ze walkowerem hehe. h2h 19-2 dla Sereny

Co się wlasnie od(pipi)ilo w QF RG, djoko przegral z walkarzem oskarżonym o ustawki, który nigdy nie wygral meczu na szlemie, a na tym RG wygral już 5 spotkan. Tragedia dla ludzkości.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Cecchinato jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili!

Opublikowano

Cecchinato bierze koks jak nic. Djoko wyglądał po niektórych wymianach jakby potrzebował butli z tlenem, gdy tymczasem makaron sprawiał wrażenie, jakby był po rozgrzewce i zaczynał dopiero mecz.

Opublikowano

Jak się Fognini musiał wkur/wić, taki samiec alfa sierżant cwaniak, a jak przychodzi co do czego, to za każdym razem psycha klęka. A tu jakiś random wpada i kładzie Djoka xd

Opublikowano

Nadal jakiś mocno wczorajszy jest, ale jednak też trzeba przyznać, że Czarnyludzik ładnie sobie poczynia dzisiaj. 

Opublikowano

Schwarzenegger był już na wylocie z drewniakiem andersonem 6-1 6-2 i  5-3* w trzecim i czwartym secie, a mimo to wyciagnal.

Opublikowano

Delpo pięknie walczył pierwszym secie, ale w drugim już gwałt : /

Opublikowano

Mamy to, w końcu Simonka z tytułem. :banderas:

Opublikowano

Obrzydliwy wynik, chyba już kazda wygrala szlema oprócz Radwy.

Nadal zgarnął na lajcie 11 RG, to jest potwór.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak co roku Wimbledon na polsacie to straszna lipa. Mecz Nadala komentuje jakaś skrzecząca stara baba :bad:

Gdzie Karol Stopa, gdzie gem schett matts, gdzie heheszki Makenroła :(

Opublikowano

Ja to nawet nie śledzę w tym roku, Mundial i Wimbledon to za dużo naraz, z czegoś trzeba było zrezygnować.

Opublikowano

No przecież i tak wiadomo, że Federer wygra.

Opublikowano

Nawet nie śledziłem wyników na tenisowym livescorze, a tu dzisiaj patrzę, że moja ulubiona Julcia Gorges zagra w półfinale. Będzie oglądane.

Opublikowano

Polecam jutrzejszy cwiercfinal Isner vs Raonic, cos dla prawdziwych koneserów tenisa.

Co tam u Federera słychać?

Opublikowano
W dniu 9.07.2018 o 19:44, Tokar napisał:

No przecież i tak wiadomo, że Federer wygra.

No tak średnio bym powiedział.

Opublikowano

Epicki mecz Nadala z Delpo, najlepszy na turnieju i na pewno najlepszy w tym roku.

Opublikowano

Drwale rąbali drewno przez ponad 6.5 h...……..chore ludzie. Za to półfinał Nadala z Czoko(jutro dokończenie), co to był za sztos. Kolejny po QF DELPO VS RAFA.

Opublikowano

Anderson w niedzielę chyba z butlą tlenową wyjdzie xd

Opublikowano

No nieźle sobie chłopaki wczoraj pograli, nie powiem. Myślałem, że Isner odejdzie w koncu do krainy wiecznych łowów. No i jest sukces pani Świątek, jak by nie przyłożyć.

Opublikowano

Kevin stara się zrobić wszystkim przysługę i skończyć przed finałem mundialu