Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hurkacz wyświetlił Thiema:notbad: Jak mu sodóweczka nie odpali w łepetynie jak Janowiczowi to szykuje się nam w końcu ekstraklasowy grajek!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 156 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

O jebaniutki, teraz to mnie zaimponował :notbad:

Opublikowano

Nasz Hubercik oszalał, przyznam się, że wcześniej trochę go nie doceniałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Iga Świątek w niecałą godzinę rozpykała Pliskovą v2 6-0 6-1 :banderas: jutro finał Lugano z Poloną Hercog. ciśnie skubana :obama:

Opublikowano

No coś się ruszyło w tym naszym tenisie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i gładziutki wpierdol od Simony  :reggie:

Opublikowano

Halep wyświetliła naszą w sposób ultrabrutalny. Zaiste to było tenisowe Fatality. Wiadomo...nasza mogła mieć słabszy dzień, nie mniej jednak rozmiary porażki są grube. Coż, tak czy inaczej nie powinno to przesłaniać ogromnego sukcesu, jaki odniosła nasza tenisistka, wszak jest ona w zasadzie jeszcze juniorką...

Opublikowano

No dzisiaj to Halepeno zbiera baty. :dunno:

Opublikowano

U bab oczywiścoe pełen random "bo emocje". Ten paraolimpijski półfinał Barty - Anisimova :pechowiec:

Opublikowano

Bijo się, Thiem z 4-1* A-40 plus 2 meczowe po drodze. Niezłe chokerstwo.

No to jutro Król mączki z księciem.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

No niezły kabaret był momentami w tym meczu, WTA style motzno. Rafa wiesz co masz zrobić, wszystko na mój koszt.

Opublikowano

Thiem po szarpanej, rozciągniętej na 2 dni pięciosetówce vs wypoczęty Nadal po spacerku w półfinale. No ciekawe jak to się skończy :reggie:

Opublikowano

Jeśli nie trójkołowym rowerkiem to będę mocno zawiedziony. 

Opublikowano

Oj wnerwił nam się Nadal tym przegranym setem i teraz jak jedzie na pełnej kurwie to nie mam pytań. :obama: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Seren jak dzisiaj rozsmarowany po korcie. Chyba czuła, że nawet przez moment nie była blisko, więc darowała sobie odpalanie trybu drama queen.

Opublikowano

Najgorsza Serena ever, włączyła tryb autodestrukcji, a "ekperci" jarają się defensywą Halapeno. Z Riske był sztosiarski mecz(z każdej strony) m.in 19 asów, tutaj ledwie 2 i niestety grała w baseball.

Gorsze było chyba, tylko  jak była naszprycowana w tym meczu

Opublikowano

uj z nią. mogła by już iść na emeryturę albo kaszojada pilnować. błędy rywalki też trzeba umieć wykorzystać i nie spalić się widząc potencjał. Halep robiła swoje, grała bardzo dobrze, tego nie można jej odmówić. dostała szansę i ją wykorzystała.

ogląda ktoś Fedex - Djoko? idą na wyniszczenie. go Ferdek.

Opublikowano

Oby się teraz Fedex nie obsrał przy swoim serwisie, bo chce obejrzeć TB.

Opublikowano

Ciekawe do ilu by grali gdyby nie wymuszony TB przy 12:12

Opublikowano

Niesamowity mecz. Byłem pewien, że Roger to wygra, no ale Novak w najważnieszym momencie był lepszy. Kurde, szkoda tych dwóch meczowych piłek.