KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) 12 minut temu, Bartg napisał: Nie wiem za bardzo gdzie wrzucić, ale Top Spin powraca po 14 latach no pewnie do kategorii gry :D? wrzuciłem, btw fajnie, że wraca, ale 2k ostatnio średnio zarządza swoimi sportówkami, zobaczymy Edytowane 17 stycznia przez KrYcHu_89 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Fręch pięknie dziś wyjaśniła Garcię a tu jakieś giereczki wrzucają Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Usnąłem wczoraj po dwóch setach. Rano zobaczyłem wynik. Piękny powrót Igi. Oby ją to napędziło Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Dobrze by było wyjebać Ostapenko przed potencjalną ćwiarą z Igą, bo ewidentnie jej z nią nie idzie, i w dodatku Łotyszka jest w sztosie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Jprdl co ta Iga! Dobrze, że tej klęski nie oglądałem, tylko pierwszego wygranego seta. Potem zaczął u mnie sypać taki śnieg, że zalepiło mi antenę satelitarną. Okazało się, że dobrze, że nie chciało mi się wychodzić na dach z miotłą Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia No Iga nie ma łatwo w Australii. Został nam pojedynek Hurkacza z Miedwiediewem. Mam nadzieję, że Polak się postawi, chociaż o wygraną będzie ciężko. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 2 minuty temu, Kosmos napisał: No Iga nie ma łatwo w Australii. Został nam pojedynek Hurkacza z Miedwiediewem. Mam nadzieję, że Polak się postawi, chociaż o wygraną będzie ciężko. mamy jeszcze debel z Zielińskim. Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Jeśli debel nie jest w Napoli, to może być ciężko. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Szur wyjaśniony przez rudego Ależ się finał zapowiada 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Drugi raz z 2-0 odjebany w finale AO. To musi zostawić ślad. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia A czemu nikt nie wspomina o tym, że mamy zwycięzcę w AO. Tak, wiem to "tylko" mikst, ale z pewnością niczego nie umniejsza. Także tylko się cieszyć, że mamy tak "szeroką ławę" tenisistów/ek na wysokim poziomie. https://www.sport.pl/tenis/7,64987,30632972,polak-wygral-australian-open-wielki-dreszczowiec-w-finale.html W dniu 22.01.2024 o 13:40, Colin napisał: mamy jeszcze debel z Zielińskim. Mikst Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 1 godzinę temu, Luqat napisał: Mikst wtedy jeszcze w deblu też grał Su-Wei Hsieh fajnie pozamiatała w parach. niepozorna a dwa puchary do domu zabrała. ogólnie finał chłopów bardzo dobry. rudy dołożył ładnie do pieca. oby tak dalej się rozwijał i nie był kolejnym jednostrzałowcem z 1-2 dobrymi sezonami. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Hurkacz zupełnie jak nie on wygrał turniej na mączce 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Właśnie leci finał WTA w Madrycie Świątekvs Sabalenka https://strims.in/Tenis/WTAMadryt.php?source=ULTRAHD2 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja dokładni8e 3H:11min dobrego tenisa z 3 punktami turniejowymi dla Sabalenki Cytuj
dominalien 261 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Cieszę się, że hubert dał czadu, ale nadal to cień siebie samego, smutna sprawa. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja 1GA z kolejnym trofikiem do gabloty Rzym zdobyty Sabalenka tym razem w dwóch setach 1h29 min gry Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Iga zaliczyła dobry trening z całkiem sympatyczną francuzeczką a Nadal dostał oklep od niemieckiego ruska. ciekawy początek RG. chyba jesteśmy świadkami emerytury Rafy. kiedyś to musiało nastąpić ale dziwnie się ogląda jak kolejny gigant się wykrusza. następna runda IŚ z Osaką więc może być dobry mecz Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Iga ma przejebane, te warunki halowe trochę podkręcają Osakę, no i chyba gra najlepszy mecz od powrotu z macierzyństwa. 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja (edytowane) gruba akcja w 3 secie jest 6:5 i Iga podaje a wyszła przy stanie 2:5. Ależ to trzeba bvć silnym psychicznie, godne podziwu że ona wyszła z tego zwycięsko Edytowane 29 maja przez Kaczi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi