Skocz do zawartości

Bionic Commando

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Spiderman %) nigdy nie lubilem tego fana lateksu, a Bionic zapowiada sie rewelacyjnie, trailer robi jak najbardziej pozytywne wrazenie.

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Obczailiscie juz demko multiplayer?Wystarczylo mi 5 minut jednego meczu, aby stwierdzic, ze gra jest ultrażałosna.A jakie jest Wasze zdanie?

Opublikowano

Pograłem troszke dłużej i powiem ze nawet przyjemnie się grało. Problemem były napewno lagi(przynajmniej u mnie).Nie jest to jakis best multi ever, ale też nie jest taki zły.

Opublikowano

sprawdziłem dziś multi i gra mnie strasznie odrzuciła.

fakt, że kompletnie nie potrafiłem korzystać z liny, ale powinien być jakiś chociaż tutorial, lub ewentualnie jeden singlowy etap, co by potrenować. a tu od razu do multipla wrzucili Capcomy --- kiepsko !

póki co zawód ogromny. ale to dobrze, bo kasy nie wydam ; ]

Opublikowano

Ten multiplayer to niezły pasztet ,postacie świecą się jak lampki na choince ,grafiki też nie mogłem ocenić bo dali tak ciemną planszę że nic na nich nie widziałem ,planszę chyba specjalnie dla tych postaci zrobili.

Opublikowano

fakt, mapa jest tak ciemna, że kompletnie nic nie można powiedzieć o grafice.

modele się żarzą jak świeczki na choince, przez co i ich nie można ocenić w żaden sposób.

Capcom chyba trochę sobie w stopę strzeliło. Ci którzy czekają na tą grę z trzęsącymi się ręcami, to i tak kupią, a Ci co liczyli na zachętę w postaci demka... srogo się zawiedli, tak myślę.

Opublikowano

Szkoda ze jedna mapa i tak ciemno ale pogralem pare meczyków i szczerze mi sie podoba i nie moge sie doczekac pelnej wersji, pamietam ta gre jeszcze z Game Boya i sie wtedy w niej zakochałem a co do swicacych postaci to jednak na tej mapie dużo daje bo mozna kogos znalezc a nie biegac bez sensu

Opublikowano

No faktycznie te świecące postacie coś dają w tak ciemniej planszy, bo jak zobaczysz poruszające się światełko to kierujesz się do niego ( Jak byś grał w zaświatach i głos mówił ci kieruj się do światła):D

Opublikowano

przeczytaj kilka postów poprzedzających Twoją, to uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie ; ]

a demko faktycznie - żenada !

Opublikowano

Multi ale shit... Moze single bedzie dawal rade (choc watpie). Bionic na Arcade jest znacznie lepszy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trailery singla tez dawaly bardziej rade wczesniej niz obecny review na GT...

ocena 7.7 - wiec nie jest tak zle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

phehe uwielbiam takie opinie.

zero argumentów... chociażby 'bo tak' lepiej by wyglądało.

ale przyznać muszę, że nie spodziewałem się średniej ocen poniżej 8.0.

Opublikowano
Grales, czy oceniasz takze na podstawie filmikow w sieci ?

Niestey gralem i ciezko napisac cos pozytywnego to juz nie te czasy gdy zachwycalem sie byle czy a ta gra to byle co

Opublikowano

Bylo demo i mnie odrzucilo, obejrzalem recke ale jakos gra mnie nie przekonywuje. Jakos mam wieksza ochote zagrac w Terminatora niz w Bionica