zimzvm 36 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 ja mam strasznie mieszane uczucia. na początku czekałem na ten tytuł, potem demo wylało na mnie kubeł zimnych pomyj... video recki też mnie niezbyt przekonują. z jednej strony chętnie bym sprawdził, bo Capcom mimo archaizmów, potrafi zrobić solidny tytuł. ale przy takiej ilości tak dużych tytułów w tak krótkim czasie, siłą rzeczy, któraś gra musiała im nie wyjść. mam wrażenie, że to właśnie spadło na Bionic Commando. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Gra nie jest zła. Pograłem tylko godzinkę, ale podoba mi się. Fajny klimat futurystycznego zniszczonego miasta i ciekawy gameplay. W sumie w tym okresie lepiej poczekać na coś lepszego np. Prototype albo Red Faction, ale jak ktoś zainwestuje w Bionica i nie ma jakichś wygórowanych oczekiwań to się raczej nie zawiedzie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) ciężko nie mieć wygórowanych oczekiwań co do tytułów Capcomu... poczekam i łyknę za pół ceny. na razie i tak mam w co grać : ] EDIT > 6.0 na GameSpot. video recenzja mnie ostatecznie zniechęciła do tej gry. Edytowane 20 maja 2009 przez zimzvm Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Capcom nie robił tej gry, to tylko wydawca Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 wyłożył na to kasę = miał realny wpływ na to, jak gra będzie wyglądać. po prostu polecieli po kosztach, a całą parę włożyli w RE5, SF4 czy nadchodzący LP2, który wygląda wyjątkowo sycąco. Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Bylo demo i mnie odrzucilo, obejrzalem recke ale jakos gra mnie nie przekonywuje. Jakos mam wieksza ochote zagrac w Terminatora niz w Bionica Lepiej żeby Ci ta ochota przeszła, pograłem w oba tytuły po ok. 1h i zdecydowanie wybieram Bionica, nie jest to może rewelacja, ale jak dla mnie nowego Terminatora rozkłada na łopatki, w Terminatorze oprócz muzyki praktycznie nic ciekawego nie ma, i jak ktoś już wcześniej pisał gra na jeden dzień. Pzdr @ll Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Po obejrzaniu recki Terminatora to tez zwatpilem... Powinni do sprzedawac razem w Wanted bo to tez gierka na 4h... Cytuj
Lestat 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Ja wlasnie ukonczylem gre i single to dla mnie mocne 8+/10, dawno mi sie tak dobrze nie gralo w zadna gre, szczerze polecam, nie sugerujcie sie dennym demem. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Napisz ile trwa single i czy są jakieś irytujące, trudne momenty. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Odradzam... Jakie to jest lipne Oo Nic więcej nie napiszę, bo szkoda klawiatury na ten tytuł :F Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi