Opublikowano 1 lipca 200816 l O ja cie piernicze, teraz ta gra nabrala odcienia, pierwszq czesc to taki lekii wstep do drugiej... tak jakby czlowiek obudzil sie w czasie woljnie zaczal sie w niej brudzic, uratowal po czesci swoj kraj ale tak naprawde to dopiero poczatek.... " nie wiecie do czego jestesmy zdolni" .... "mysliscie ze nas stworzyliscie, a czekalismy tu przez iwecznosc" mam nadzieje ze dobrze zrozumielam em...
Opublikowano 1 lipca 200816 l Trailer klimatyczny,szczególnie fajnie wypadają słowa ,które zacytował Styku. Zobaczymy co z tego będzie bo single player w R1 choć chyba najdłuższy z wszystkich dostępnych fpp na PS3 był jednak bardzo nudny.Jeśli go urozmaicą,dodają fajną fabułę i nowe patenty to będzie ostro
Opublikowano 1 lipca 200816 l SP w jedynce nudny? Ja nie pamiętam, abym się nudził I tak liczy sie głównie multiplayer, no i jeszcze ten 8 osobowy co-op, ale osobiście stawiam na multi. Pierwsza część pod tym względem dawała radę.
Opublikowano 2 lipca 200816 l Ja czekam na single - ooczywiscie pozniej mutli ... ale singiel w tyej grze mi sie wyjatkowo podobal.. szczegolnie niedopowiedziana fabula.... i w penym sensie dla mnei orginalnie przedstawiona.... aaaaaaaaaaaa jesli poijawi sie preorder biore odrazu....
Opublikowano 7 lipca 200816 l Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej.
Opublikowano 7 lipca 200816 l Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej. No ja tez 100 000 kill i koniec, jeszcze tylko 3 tys ale ostatnio ciezko mi idzie bo BF:BC w czytniku. Ale i tak pazdziernik/listopad bede gral tylko w jedna gre multi. I tym razem to my zajmiemy 1 miejsce na CG (tak bym chcial ) Edytowane 7 lipca 200816 l przez karol885
Opublikowano 7 lipca 200816 l Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej. No ja tez 100 000 kill i koniec, jeszcze tylko 3 tys ale ostatnio ciezko mi idzie bo BF:BC w czytniku. Ale i tak pazdziernik/listopad bede gral tylko w jedna gre multi. I tym razem to my zajmiemy 1 miejsce na CG (tak bym chcial przed jesiennym podbojem europy czekają nas potyczki zlotowo-alkoholowo-klanowe a potem resi 2 i drżyjcie wszystkie n00by (i nie tylko ) tego swiata 8)
Opublikowano 22 lipca 200816 l Koniec odliczania, strona teaser jest już aktywna! http://www.projectabraham.com/ Edytowane 22 lipca 200816 l przez t3xz
Opublikowano 24 lipca 200816 l 3 numer Qore będzie zawierać zaproszenia do testów beta: http://boardsus.playstation.com/playstatio...25326#U37225326 Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 2 filmiki w HD: http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/6873...eed_Videos.html
Opublikowano 24 lipca 200816 l Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 polecam to sprawdzić, San Francisco prezentuje się niem identycznie jak na pierwszy trailerze!!! :o
Opublikowano 24 lipca 200816 l Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 polecam to sprawdzić, San Francisco prezentuje się niem identycznie jak na pierwszy trailerze!!! :o O K^&%*! Ta gra prezentuje sie FENOMENALNIE!!.
Opublikowano 24 lipca 200816 l ano ,ano w 95% wygląda tak samo jak pierwszy trailer a podobno wielu mówiło,że to niewykonalne na ps3 Edytowane 24 lipca 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 24 lipca 200816 l ano ,ano w 95% wygląda tak samo jak pierwszy trailer a podobno wielu mówiło,że to niewykonalne na ps3:P Ciekawe gdzie oni teraz są? Premiera pod koniec roku, Insomniac jeszcze odpowiednio dopieści ten tytuł i dostaniemy prawdziwego killera (multi, multi, multi! :] )
Opublikowano 24 lipca 200816 l Panowie prosze was nie prezesadzajcie. Ta gra wyglada bardzo dobrze ale nie ma szoku. Do premiery jeszcze kilka miesiecy i jeszcze te gorsze tekstury na dalszym planie powinny poprawić. Poczekajmy do premiery i wtedy bedziemy komentować grafike w tym tytule.
Opublikowano 24 lipca 200816 l Panowie prosze was nie prezesadzajcie. Ta gra wyglada bardzo dobrze ale nie ma szoku. Do premiery jeszcze kilka miesiecy i jeszcze te gorsze tekstury na dalszym planie powinny poprawić. Poczekajmy do premiery i wtedy bedziemy komentować grafike w tym tytule. Racja nie ma szoku, ale akurat lokacja przedstawiająca San Franciso... szok! 0_o
Opublikowano 24 lipca 200816 l grafika jest wyśmienita...jedna rzecz jest zła w tej grze i to kuje w oczy czasem-ten engine jest za kolorowy i za stelyrny.To cudownie wygląda w takim Ratchecie ale już w grze wojennej wygląda właśnie tak jak widać-za plastikowo wg mnie
Opublikowano 24 lipca 200816 l No... wygląda nieźle. Nie jest to oczywiście poziom Killzone 2 - animacje i oświetlenie są średnie w Resistance 2. Tekstury są za to na dobrym poziomie. Z tego co dotychczas zobaczyłem, to szykuje się porządny tytuł, lecz nie hit w stylu Gears of War. Na pewno będzie to jeden z czołowych gier FPP na Playstation 3, do lutego przyszłego roku :]. Co trzeba poprawić? Nic. Gra wygląda już na tyle gotową, że takich rzeczy, jak oświetlenie czy też animacji - nie poprawisz w te kilka miesięcy. Tą grę może sprzedać dobry multiplayer i tyle. Zapowiada się dla was fajny tytuł po prostu . Nie jeździjcie po mnie, bo wyraziłem tylko swoją opinię i szczerze to nie lubiłem pierwszego Resistance'a, więc tego pewnie też nie polubię (Szczerze to w pierwszą część grałem tylko dlatego, że dodawali ją do starter paków). Jeżeli coś ma mnie przekonać do zakupu, to tylko demo. Trailery mnie nie przekonują. Co do kolorów - Silnik nie ma z tym nic wspólnego. Kwestia użycia shaderów i różnych filtrów. Widocznie taki styl graficzny im odpowiada.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Ale w R2 ten karabin prawdopodobnie straci pierwszeństwo podstawowej broni, na rzecz pukawki pokazanej na trailerze z E3 (podobna w działaniu do BR z H3 )
Opublikowano 26 lipca 200816 l Ale w R2 ten karabin prawdopodobnie straci pierwszeństwo podstawowej broni, na rzecz pukawki pokazanej na trailerze z E3 (podobna w działaniu do BR z H3 ) poczekamy zobaczymy . najlepsi i tak pewnie będą używać carbine, że nie wspomnę już o meczach klanowych.