Styku 11 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 O ja cie piernicze, teraz ta gra nabrala odcienia, pierwszq czesc to taki lekii wstep do drugiej... tak jakby czlowiek obudzil sie w czasie woljnie zaczal sie w niej brudzic, uratowal po czesci swoj kraj ale tak naprawde to dopiero poczatek.... " nie wiecie do czego jestesmy zdolni" .... "mysliscie ze nas stworzyliscie, a czekalismy tu przez iwecznosc" mam nadzieje ze dobrze zrozumielam em... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Trailer klimatyczny,szczególnie fajnie wypadają słowa ,które zacytował Styku. Zobaczymy co z tego będzie bo single player w R1 choć chyba najdłuższy z wszystkich dostępnych fpp na PS3 był jednak bardzo nudny.Jeśli go urozmaicą,dodają fajną fabułę i nowe patenty to będzie ostro Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 SP w jedynce nudny? Ja nie pamiętam, abym się nudził I tak liczy sie głównie multiplayer, no i jeszcze ten 8 osobowy co-op, ale osobiście stawiam na multi. Pierwsza część pod tym względem dawała radę. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Ja czekam na single - ooczywiscie pozniej mutli ... ale singiel w tyej grze mi sie wyjatkowo podobal.. szczegolnie niedopowiedziana fabula.... i w penym sensie dla mnei orginalnie przedstawiona.... aaaaaaaaaaaa jesli poijawi sie preorder biore odrazu.... Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej. Cytuj
karol885 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 (edytowane) Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej. No ja tez 100 000 kill i koniec, jeszcze tylko 3 tys ale ostatnio ciezko mi idzie bo BF:BC w czytniku. Ale i tak pazdziernik/listopad bede gral tylko w jedna gre multi. I tym razem to my zajmiemy 1 miejsce na CG (tak bym chcial ) Edytowane 7 lipca 2008 przez karol885 Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ja czekam przedewszystkim na multi, już mi się trochę nudzi częśc pierwsza, gram już chyba tylko z przezwyczajenia jeszcze tylko do 200000 killi i resi na półkę (wiem wiem wełna - przed 1 setką też tak mówiłem a oderwać się nie mogę ). jednak z utęsknieniem wyglądam części 2 i znowu zniknę z reala na długo. oby tylko nic nie s*********i względem multi z części pierwszej. No ja tez 100 000 kill i koniec, jeszcze tylko 3 tys ale ostatnio ciezko mi idzie bo BF:BC w czytniku. Ale i tak pazdziernik/listopad bede gral tylko w jedna gre multi. I tym razem to my zajmiemy 1 miejsce na CG (tak bym chcial przed jesiennym podbojem europy czekają nas potyczki zlotowo-alkoholowo-klanowe a potem resi 2 i drżyjcie wszystkie n00by (i nie tylko ) tego swiata 8) Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/e3-resistance-2-trailer/ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 (edytowane) Koniec odliczania, strona teaser jest już aktywna! http://www.projectabraham.com/ Edytowane 22 lipca 2008 przez t3xz Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 3 numer Qore będzie zawierać zaproszenia do testów beta: http://boardsus.playstation.com/playstatio...25326#U37225326 Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 2 filmiki w HD: http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/6873...eed_Videos.html Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 polecam to sprawdzić, San Francisco prezentuje się niem identycznie jak na pierwszy trailerze!!! :o Cytuj
izon 995 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Gameplay showcase: http://www.insidegamer.nl/playstation3/res...ce2/videos/8101 polecam to sprawdzić, San Francisco prezentuje się niem identycznie jak na pierwszy trailerze!!! :o O K^&%*! Ta gra prezentuje sie FENOMENALNIE!!. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 (edytowane) ano ,ano w 95% wygląda tak samo jak pierwszy trailer a podobno wielu mówiło,że to niewykonalne na ps3 Edytowane 24 lipca 2008 przez Ficuś Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 ano ,ano w 95% wygląda tak samo jak pierwszy trailer a podobno wielu mówiło,że to niewykonalne na ps3:P Ciekawe gdzie oni teraz są? Premiera pod koniec roku, Insomniac jeszcze odpowiednio dopieści ten tytuł i dostaniemy prawdziwego killera (multi, multi, multi! :] ) Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Panowie prosze was nie prezesadzajcie. Ta gra wyglada bardzo dobrze ale nie ma szoku. Do premiery jeszcze kilka miesiecy i jeszcze te gorsze tekstury na dalszym planie powinny poprawić. Poczekajmy do premiery i wtedy bedziemy komentować grafike w tym tytule. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Panowie prosze was nie prezesadzajcie. Ta gra wyglada bardzo dobrze ale nie ma szoku. Do premiery jeszcze kilka miesiecy i jeszcze te gorsze tekstury na dalszym planie powinny poprawić. Poczekajmy do premiery i wtedy bedziemy komentować grafike w tym tytule. Racja nie ma szoku, ale akurat lokacja przedstawiająca San Franciso... szok! 0_o Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 grafika jest wyśmienita...jedna rzecz jest zła w tej grze i to kuje w oczy czasem-ten engine jest za kolorowy i za stelyrny.To cudownie wygląda w takim Ratchecie ale już w grze wojennej wygląda właśnie tak jak widać-za plastikowo wg mnie Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 No... wygląda nieźle. Nie jest to oczywiście poziom Killzone 2 - animacje i oświetlenie są średnie w Resistance 2. Tekstury są za to na dobrym poziomie. Z tego co dotychczas zobaczyłem, to szykuje się porządny tytuł, lecz nie hit w stylu Gears of War. Na pewno będzie to jeden z czołowych gier FPP na Playstation 3, do lutego przyszłego roku :]. Co trzeba poprawić? Nic. Gra wygląda już na tyle gotową, że takich rzeczy, jak oświetlenie czy też animacji - nie poprawisz w te kilka miesięcy. Tą grę może sprzedać dobry multiplayer i tyle. Zapowiada się dla was fajny tytuł po prostu . Nie jeździjcie po mnie, bo wyraziłem tylko swoją opinię i szczerze to nie lubiłem pierwszego Resistance'a, więc tego pewnie też nie polubię (Szczerze to w pierwszą część grałem tylko dlatego, że dodawali ją do starter paków). Jeżeli coś ma mnie przekonać do zakupu, to tylko demo. Trailery mnie nie przekonują. Co do kolorów - Silnik nie ma z tym nic wspólnego. Kwestia użycia shaderów i różnych filtrów. Widocznie taki styl graficzny im odpowiada. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 I to tyle jeśli chodzi o sterylność Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 kochany "carbine" ten sam już nie mogę się doczekać Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Ale w R2 ten karabin prawdopodobnie straci pierwszeństwo podstawowej broni, na rzecz pukawki pokazanej na trailerze z E3 (podobna w działaniu do BR z H3 ) Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Ale w R2 ten karabin prawdopodobnie straci pierwszeństwo podstawowej broni, na rzecz pukawki pokazanej na trailerze z E3 (podobna w działaniu do BR z H3 ) poczekamy zobaczymy . najlepsi i tak pewnie będą używać carbine, że nie wspomnę już o meczach klanowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi