Skocz do zawartości

Resistance 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 965
  • Wyświetleń 114 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mysle ze do takiego starcia niestety nie dojdzie patrzac na to co sie dzieje wokol Killzona:(.Raczej w 2009 bedziemy sobie zadawac pytanie po premierze czy KZ 2 dorownuje czy tez przebija Resi 2..

• Widzisz nie jestem pesymista..Po prostu Sony nauczylo mnie od premiery PS3 bycia realistą I mysle ze mimo wielkich nadzieji o takich tytulach jak KZ 2 czy FF XIII w tym roku mozemy zapomniec:/

• Jak się zapisuje stan gry? Bo sprzedałem grę jakiemuś kolesiowi i nie wie, a sam nie grałem.

Opublikowano

O losie okrutny, Czym ja Ci zawinilem.

W poniedzialek z(pipi)ala sie konsola a dzisiaj otrzymalem email od Insomniac games z zaproszeniem do Bety Resistance 2 ;( :(

Chyba pojde kupic druga konsole :(

Edytowane przez karol885

Opublikowano

No to chyba pora glosno odszczekac:

"Przemawia przezemnie duzy zal i jak narazie jestem bardzo rozczarowany. Nie musialem dostac bety, ale zrozumialbym gdyby byly jakies kryteria a nie duzy lotek"

Opublikowano
  grzes_l napisał(a):
No to chyba pora glosno odszczekac:

"Przemawia przezemnie duzy zal i jak narazie jestem bardzo rozczarowany. Nie musialem dostac bety, ale zrozumialbym gdyby byly jakies kryteria a nie duzy lotek"

Odszczekuje :D dziesiec razy, latam teraz po domu i odszczekuje, PRZEPRASZAM INSOMNIAC ZE W WAS NIE WIERZYLEM :(

Opublikowano
  Cytat
W poniedzialek z(pipi)ala sie konsola

Ja (pipi)e, tobie też ??.

Cytat
Przemawia przezemnie duzy zal i jak narazie jestem bardzo rozczarowany. Nie musialem dostac bety, ale zrozumialbym gdyby byly jakies kryteria a nie duzy lotek

Ja tam mam już w (_)_ ) wszelakie bety (a na pewno gier na PS3 :/), ludzie bawią się w jakieś kryteria, człowiek jak chce pograć nieraz musi się nieźle nagimnastykować/ mieć szczęście a nic nie robić (nie zasłużyć niczym). Nawet klucza do bety mmo ze świata Warhammera nie dostałem, a tak się starałem :(, i na co mi ten stres.

Opublikowano

ee tam kiedys nie bylo zadnych publicznych bet i bylo dobrze a teraz jak cos nie jest fpsem i nie ma bety to lipa..

Opublikowano

W test demo jest ponoć poziom w alejce, gdzie wyskakuje chmara pseudo zombiaków i wygląda to średnio, ja jednak poczekam na pełny produkt, żeby się w pełni cieszyć.

Opublikowano

Jak tylko multi będzie bawił (chociaż) w tym samym stopniu co w jedynce to ja nie mam pytań.

No i wygodna obsługa lobby ze wszystkimi potrzebnymi funkcjami to podstawa. Jedynka do tej pory nie ma konkurencji pod tym względem ( CoD 4 nie istnieje w tym aspekcie).

Edytowane przez Assphalt

Opublikowano

Coraz bardziej mnie to wszystko w(pipi). Czemu zmieniaja cos co byl za(pipi)iste czyli system rozgrywkiw online. Narazie jeszcze nie oceniam bo nie gralem, ale zaczynam sie martwic

Opublikowano
  karol885 napisał(a):
Coraz bardziej mnie to wszystko w(pipi). Czemu zmieniaja cos co byl za(pipi)iste czyli system rozgrywkiw online. Narazie jeszcze nie oceniam bo nie gralem, ale zaczynam sie martwic

carbine jest??? jest . co więcej fizyka chyba pozostała bez zmian. martwi mnie usunięcie ribbonów na kożyść pkt jak w cod, i ten rozjeżdżający się celowniczek. największym zmartwieniem będzie chyba regeneracja hp . co , juz nie będę mógł begać jako "one man army"??? jak res 2 nie da rady to jedyny ratunek w kz2.

Opublikowano
  POSNANIAK napisał(a):
  karol885 napisał(a):

martwi mnie usunięcie ribbonów na kożyść pkt jak w cod,

Ribbony otrzymywałem, ale nie widziałem ich w zakładce community, ale dostawało się i chyba te same co w Resistance :) Więc spokojna głowa.

Opublikowano

Nooo teraz narzekanie na małą różnorodnośc Chimer chyba już nie będzie miało racji bytu. Fajny design i rozmiar kolosa na skanie u góry. Ewidentne wzorowanie się na pewnej maszkarze z GoW:d

Opublikowano
  Jakim napisał(a):
Nooo teraz narzekanie na małą różnorodnośc Chimer chyba już nie będzie miało racji bytu. Fajny design i rozmiar kolosa na skanie u góry. Ewidentne wzorowanie się na pewnej maszkarze z GoW:d

Dodam od siebie, że w grze kolos jest na prawdę duży i masywny.

Opublikowano

niech juz wkoncu nadejdzie dzien premiery !! :) to poprostu musi byc gra na przynajmniej 9/10 , bo jak nie to bedzie psztyczek w nos dla sony