Opublikowano 13 października 200816 l Ok masz rację, że wydawcy nie patrzą na Polskę, ale z tym dopracowywaniem to już jest zastanawiające. Dlaczego nie szykują innych wersji jezykowych równolegle z wersją USA???
Opublikowano 13 października 200816 l Szykują, szykują, tylko dubbing potrafi czasem zejść. Zresztą, nie ma blokady, to sobie sprowadźcie wcześniej z USA . Ja tam poczekam, bo jako że RES mnie średnio obchodzi, to mogę w niego zagrać pod koniec listopada. Jest tyle innych tytułów w tym czasie .
Opublikowano 13 października 200816 l Ja chyba też poczekam, nie to że mnie tytuł nie interesuje (jeszcze czego !? ) ale od czasu jak PS3-ka mi sie zje**** mam mnóstwo rzeczy do nadrobienia -_-.
Opublikowano 17 października 200816 l BETA RUSZYŁA: http://polygamia.pl/beta-resistance-2-zaczyna-sie-dzisiaj
Opublikowano 17 października 200816 l a to tylko screeny z multi.... Do tego: * There will be a massive 60 map/mode combinations available for online play. * The game will offer 100 hours of cooperative play, separate to the single-player campaign. * The MyResistance website will be launching properly in two weeks. * We can now tell you the following information as well. Single-player will be 10-12 hours on normal difficulty. * Insomniac will definitely not be releasing any episodes as DLC like they did with Ratchet & Clank. * The co-op and single-player are different campaigns, but tell the same story from a different perspective (like Cyrsis and Crysis Warhead). * The updated MyResistance.net was modelled on Bungie.net. http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/...17SonyNews.aspx Edytowane 17 października 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 17 października 200816 l No cóż, grafika podciągnięta , możliwości multiplayer nie zmienione, zapowiada się świetny wypełniacz między listopadem a lutym . Teraz pytanie (wbrew tego co mówiłem wcześniej), sprowadzać grę ze stanów czy nie? Chyba się w ogóle skuszę na kolekcjonerską. Oby tylko kampania była naprawdę epicka. Marzy mi się coś na wzór ostatniego poziomu w Heavenly Sword :twisted2: Super, mam nadzieję, że po tym moście będzie można chodzić.
Opublikowano 17 października 200816 l kampania wg Imsomniac jest niesamowicie epicka i to oraz świetną fabułę uważają za największą zaletę singla w Res2. Premiera w US 4 listopada.Na 99,9% serwery do multi nie będą regionalizowane-no cóż pozostaje śledzic aukcje i szykować kasę na imporcik To będzie godny wypełniacz czasu do K2-z tego co widać ta gra będzie olbrzymia PS.mi się wydaje,że jednak ten most to tylko tło ale chciałbym się mylić Edytowane 17 października 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 17 października 200816 l widac po radarze ze gosc patrzy za plansze. No ale mimo wszystko w res1 nawet za plansza nie bylo takich widokow. Juz sie nie moge doczekac, importuje z USA Edytowane 17 października 200816 l przez karol885
Opublikowano 17 października 200816 l Gra ktoś z forum już w bete? Jakby co to prosiłbym grzecznie o kodzik do bety, bo najwyraźniej o mnie zapomnieli :crazy:
Opublikowano 17 października 200816 l Coż trailer miażdży - Jedynka była pusta jak cycata blondynka. Może poszli po rozum do głowy nareszcie i będzie fabuła:) Ciekawe czy dadzą używanmie celownika (przycelowanie z muszki) - wątpie:/ Kiedy demko?
Opublikowano 17 października 200816 l Ja się załapałem na BETE (rejestracja na US beta itp.), ale gdzie jest kod do K nędzy...kolejna beta mnie olała ;p
Opublikowano 17 października 200816 l muadib83 napisał(a): ... Kiedy demko? Właśnie wiadomo coś, czy będzie demko czy ograniczają się do bety? Ja na betę się oczywiście nie załapałem, ale to standard
Opublikowano 17 października 200816 l Aha czyli następna gra której podziękuję Heh sony to wie jak kasiorę stracić
Opublikowano 17 października 200816 l To jak ty kupowales gry na PS2 gdzie bylo bardzo malo dem? Swietny wyznacznik nie ma dema nie kupuje.
Opublikowano 17 października 200816 l Prenumerował Playstation 2 Magazine XD. Qrde królestwo za dostęp do bety albo demo chociaż... ;(.
Opublikowano 17 października 200816 l Po 1. Będzie multiplayer demo przed premierą. Po 2. Jak ktoś narzeka, że się nie dostaje do bet, to niech spróbuje z betą Killzone 2. Szczegóły w sygnaturce.
Opublikowano 17 października 200816 l nowy trailer - podoba się? http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/
Opublikowano 17 października 200816 l http://www.gram.pl/news_8g3eJOy0_Beta_Resi...as_wkrotce.html Edytowane 17 października 200816 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 17 października 200816 l Czytam opinie ludzi na zachodnich forach i 90% postów to same zachwyty nad trybem multiplayer. Więc jest tak jak powinno być "Predator" A grafika w R2 jest słaba
Opublikowano 17 października 200816 l screen predatora był stronę temu Yeti prócz tego zgadzam się z Tobą-grafika nowego R2 jest nawet bardzo słaba
Opublikowano 18 października 200816 l Musze powiedziec, ze przez ostatnie tygodnie RESISTANCE2 wyladnial NIESAMOWICIE. Po obejzeniu najnowszego traileru jestem poprostu strasznie podekscytowany tym tytulem. http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/ Juz nigdy nie bede watpic w POTEGE wewnetrznych studiow Sony.
Opublikowano 18 października 200816 l Link do tego trailera jest 4 posty wcześniej (czytajcie ludzie posty ) Świetny jest.Ogólnie jeszcze kilka miesięcy temu Res2 nie widniał na mojej liście zakupów.Ale ostatnie trailery z gotowej ,finalnej wersji gry prezentują się tak niesamowicie ,że po prostu muszę mieć tą grę.Do tego praktycznie otrzymuemy 3 gry w jednej(multi,coop,single player).Ludzie grający w betę są podobno zachwyceni w szczególności co-opem.Całkowicie odwrotnie wygląda sprawa z motorstormem2-demo mnie tak zniecheciło,że mam w (pipi)e czy jest z wersji sprzed roku czy tygodnia.Nie będę tego sprawdzać wydając moje ciężko zarobione pieniądze
Opublikowano 18 października 200816 l karol885 napisał(a): Musze powiedziec, ze przez ostatnie tygodnie RESISTANCE2 wyladnial NIESAMOWICIE. Po obejzeniu najnowszego traileru jestem poprostu strasznie podekscytowany tym tytulem. http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/ Juz nigdy nie bede watpic w POTEGE wewnetrznych studiow Sony. wewnętrzne studia Sony = minimum bardzo dobra gra "Filmik prezentuje dwie mapy, lasy San Francisco i zabudowane tereny Chicago. W akcji znany karabin z jedynki (podstawowa broń poprzedniej części), snajperka, a także zupełnie nowa zabawka, która moim zdaniem ma spore szanse na zostanie “pukawką” numer jeden. Jest to karabin strzelający seriami, dodatkowo posiadający możliwość przybliżania celu. Jeżeli graliście w Halo 2/3, to wiecie, że jest to odpowiednik kultowego Battle Riflea." http://www.ps3site.pl/gameplay-z-bety-resistance-2/ 8)
Opublikowano 18 października 200816 l YETI napisał(a): wewnętrzne studia Sony = minimum bardzo dobra gra Drobna uwaga - to nie jest wewnętrzne studio Sony, tylko studio bardzo skolegowane z Sony ale w 100% niezależne