triboy 973 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Ok masz rację, że wydawcy nie patrzą na Polskę, ale z tym dopracowywaniem to już jest zastanawiające. Dlaczego nie szykują innych wersji jezykowych równolegle z wersją USA??? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Szykują, szykują, tylko dubbing potrafi czasem zejść. Zresztą, nie ma blokady, to sobie sprowadźcie wcześniej z USA . Ja tam poczekam, bo jako że RES mnie średnio obchodzi, to mogę w niego zagrać pod koniec listopada. Jest tyle innych tytułów w tym czasie . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Ja chyba też poczekam, nie to że mnie tytuł nie interesuje (jeszcze czego !? ) ale od czasu jak PS3-ka mi sie zje**** mam mnóstwo rzeczy do nadrobienia -_-. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 BETA RUSZYŁA: http://polygamia.pl/beta-resistance-2-zaczyna-sie-dzisiaj Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) a to tylko screeny z multi.... Do tego: * There will be a massive 60 map/mode combinations available for online play. * The game will offer 100 hours of cooperative play, separate to the single-player campaign. * The MyResistance website will be launching properly in two weeks. * We can now tell you the following information as well. Single-player will be 10-12 hours on normal difficulty. * Insomniac will definitely not be releasing any episodes as DLC like they did with Ratchet & Clank. * The co-op and single-player are different campaigns, but tell the same story from a different perspective (like Cyrsis and Crysis Warhead). * The updated MyResistance.net was modelled on Bungie.net. http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/...17SonyNews.aspx Edytowane 17 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 No cóż, grafika podciągnięta , możliwości multiplayer nie zmienione, zapowiada się świetny wypełniacz między listopadem a lutym . Teraz pytanie (wbrew tego co mówiłem wcześniej), sprowadzać grę ze stanów czy nie? Chyba się w ogóle skuszę na kolekcjonerską. Oby tylko kampania była naprawdę epicka. Marzy mi się coś na wzór ostatniego poziomu w Heavenly Sword :twisted2: Super, mam nadzieję, że po tym moście będzie można chodzić. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) kampania wg Imsomniac jest niesamowicie epicka i to oraz świetną fabułę uważają za największą zaletę singla w Res2. Premiera w US 4 listopada.Na 99,9% serwery do multi nie będą regionalizowane-no cóż pozostaje śledzic aukcje i szykować kasę na imporcik To będzie godny wypełniacz czasu do K2-z tego co widać ta gra będzie olbrzymia PS.mi się wydaje,że jednak ten most to tylko tło ale chciałbym się mylić Edytowane 17 października 2008 przez Ficuś Cytuj
karol885 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) widac po radarze ze gosc patrzy za plansze. No ale mimo wszystko w res1 nawet za plansza nie bylo takich widokow. Juz sie nie moge doczekac, importuje z USA Edytowane 17 października 2008 przez karol885 Cytuj
szymku 2 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Mi się podoba ten: Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Gra ktoś z forum już w bete? Jakby co to prosiłbym grzecznie o kodzik do bety, bo najwyraźniej o mnie zapomnieli :crazy: Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Coż trailer miażdży - Jedynka była pusta jak cycata blondynka. Może poszli po rozum do głowy nareszcie i będzie fabuła:) Ciekawe czy dadzą używanmie celownika (przycelowanie z muszki) - wątpie:/ Kiedy demko? Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Ja się załapałem na BETE (rejestracja na US beta itp.), ale gdzie jest kod do K nędzy...kolejna beta mnie olała ;p Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 ... Kiedy demko? Właśnie wiadomo coś, czy będzie demko czy ograniczają się do bety? Ja na betę się oczywiście nie załapałem, ale to standard Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Aha czyli następna gra której podziękuję Heh sony to wie jak kasiorę stracić Cytuj
karol885 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 To jak ty kupowales gry na PS2 gdzie bylo bardzo malo dem? Swietny wyznacznik nie ma dema nie kupuje. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Prenumerował Playstation 2 Magazine XD. Qrde królestwo za dostęp do bety albo demo chociaż... ;(. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Po 1. Będzie multiplayer demo przed premierą. Po 2. Jak ktoś narzeka, że się nie dostaje do bet, to niech spróbuje z betą Killzone 2. Szczegóły w sygnaturce. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 nowy trailer - podoba się? http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) http://www.gram.pl/news_8g3eJOy0_Beta_Resi...as_wkrotce.html Edytowane 17 października 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Czytam opinie ludzi na zachodnich forach i 90% postów to same zachwyty nad trybem multiplayer. Więc jest tak jak powinno być "Predator" A grafika w R2 jest słaba Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 screen predatora był stronę temu Yeti prócz tego zgadzam się z Tobą-grafika nowego R2 jest nawet bardzo słaba Cytuj
karol885 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Musze powiedziec, ze przez ostatnie tygodnie RESISTANCE2 wyladnial NIESAMOWICIE. Po obejzeniu najnowszego traileru jestem poprostu strasznie podekscytowany tym tytulem. http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/ Juz nigdy nie bede watpic w POTEGE wewnetrznych studiow Sony. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Link do tego trailera jest 4 posty wcześniej (czytajcie ludzie posty ) Świetny jest.Ogólnie jeszcze kilka miesięcy temu Res2 nie widniał na mojej liście zakupów.Ale ostatnie trailery z gotowej ,finalnej wersji gry prezentują się tak niesamowicie ,że po prostu muszę mieć tą grę.Do tego praktycznie otrzymuemy 3 gry w jednej(multi,coop,single player).Ludzie grający w betę są podobno zachwyceni w szczególności co-opem.Całkowicie odwrotnie wygląda sprawa z motorstormem2-demo mnie tak zniecheciło,że mam w (pipi)e czy jest z wersji sprzed roku czy tygodnia.Nie będę tego sprawdzać wydając moje ciężko zarobione pieniądze Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Musze powiedziec, ze przez ostatnie tygodnie RESISTANCE2 wyladnial NIESAMOWICIE. Po obejzeniu najnowszego traileru jestem poprostu strasznie podekscytowany tym tytulem. http://www.ps3site.pl/resistance-2-swietny-trailer/ Juz nigdy nie bede watpic w POTEGE wewnetrznych studiow Sony. wewnętrzne studia Sony = minimum bardzo dobra gra "Filmik prezentuje dwie mapy, lasy San Francisco i zabudowane tereny Chicago. W akcji znany karabin z jedynki (podstawowa broń poprzedniej części), snajperka, a także zupełnie nowa zabawka, która moim zdaniem ma spore szanse na zostanie “pukawką” numer jeden. Jest to karabin strzelający seriami, dodatkowo posiadający możliwość przybliżania celu. Jeżeli graliście w Halo 2/3, to wiecie, że jest to odpowiednik kultowego Battle Riflea." http://www.ps3site.pl/gameplay-z-bety-resistance-2/ 8) Cytuj
albz74 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 wewnętrzne studia Sony = minimum bardzo dobra gra Drobna uwaga - to nie jest wewnętrzne studio Sony, tylko studio bardzo skolegowane z Sony ale w 100% niezależne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi