stoodio 2 075 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Niedługo w czytniku mojej konsoli zagości R2. Pierwsza część była dla mnie nijaka (najsłabszy exclusive IMO) - nie miałem najmniejszej ochoty na grę, czy dwójka ma szansę przekonać mnie do tego tytułu? Edytowane 10 września 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Mi też "jedynka" w ogóle nie podeszła, ale "dwójeczkę" łykaj śmiało bo jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Troche pozno pisze, ale dopiero teraz wszedlem an forum... Hehe u mnie całkowicie na odwrót to jeden z gorszych fps-ów w jakie grałem. Całe szczęście że, miałem go tylko pożyczonego bo nie dałbym za niego 10 zł. Grafika średnia, otoczenie sterylne, brak zniszczeń, pełno glitchy; co chwilę jakiś przeciwnik mi się zawieszał-zacinał. Nuda i męczarnia tak wyglądała moja przygoda z R2. Jedyne co mi się podobało i tu przyznam rację to bossowie ale to zdecydowanie za mało. Nawet w myślach nie odważyłbym się porównać z K2 . Cos mi sie zdaje, ze w ogole w niego nie grales. Grafa srednia? Hmm...Twoje zdanie ;] Ale nigdy mi nie wmowisz, ze gra jest pelna bledow. Przez kilkadziesiat godzin w grze jakis bu spotkalem tylko raz, no moze dwa. Nuda? Jak Res2 byl nudny to co powiesz o malo dynamicznym KZ2? Gralem w oba tytuly, KZ2 jest co najwyzej sredniakiem, podczas gdy Res2 to najlepszy fps w jakiego gralem. Ta gra pod wzgledem jakosci Res2 jest o jakies 2 klasy nad KZ2. Rzeklem. PS Powtorzenia i ogolne bledy...przepraszam, nie chce mi sie tego teraz poprawiac, zbyt zmeczony jestem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 11 września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 września 2009 Niedługo w czytniku mojej konsoli zagości R2. Pierwsza część była dla mnie nijaka (najsłabszy exclusive IMO) - nie miałem najmniejszej ochoty na grę, czy dwójka ma szansę przekonać mnie do tego tytułu? Single R2 > R1 , multi R1 > R2 . w multi jest nawet podtytul CRAPSISTANCE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 13 września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 września 2009 Zrażony do Resistance'a po Fall of Man całkowicie zignorowałem druga część, a teraz jak oglądam gameplay na GT to już się nie mogę doczekać kiedy zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Nie jestem w temacie, czy w tej grze można przejść singla online z kolega (coop)? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Nie. Jest oddzielna 'kampania'(zlepek misji) co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zigrin 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2010 Witam Zastanawiam sie nad ponownym kupnem Resistance 2( używana za jakies 40 zl ) , singla zaliczylem juz dawno temu , teraz chcialem zagrac w multi, czy ktos jeszcze gra w multiplayer ? czy warto jeszcze inwestowac w ta gre. Nigdy nie grałem w R1, a moze warto kupic pierwsza czesc R1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 30 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2010 Jeśli nie zależy ci na fabule z R1 to ją olej. W R2 ciągle gra online sporo ludzi więc nudzić się nie będziesz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 30 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2010 Witam Zastanawiam sie nad ponownym kupnem Resistance 2( używana za jakies 40 zl ) , singla zaliczylem juz dawno temu , teraz chcialem zagrac w multi, czy ktos jeszcze gra w multiplayer ? czy warto jeszcze inwestowac w ta gre. Nigdy nie grałem w R1, a moze warto kupic pierwsza czesc R1 ? Lepiej kup R1, które ma znacznie lepszy multiplayer niż R2. Mimo, że premiera odbyła się równocześnie z PS3, to nadal ludzie grają w ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zigrin 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2010 Dzięki za odpowiedz, kupie R1, z przyjemnościa zagram singla, a i w multi spędze troche czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2010 pierwszy raz odpalilem r2. Az wstyd przyznac ze rok czekal na to i co moge powiedziec? Jestem zdziwiony ze ta gra tak slabo sie sprzedala. Jak dla mnie po 2h gry przewyzsza k2 pod kazdym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2010 pierwszy raz odpalilem r2. Az wstyd przyznac ze rok czekal na to i co moge powiedziec? Jestem zdziwiony ze ta gra tak slabo sie sprzedala. Jak dla mnie po 2h gry przewyzsza k2 pod kazdym wzgledem żałuj za grzechy...szkoda że multi jest skopane (nie takie jak w r1) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 12 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2010 siemka mam pytanko, czy w R2 można przejść całą grę w co-opie, czy tylko wybrane misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2010 Tylko wybrane misje, singel jest dla jednej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 6 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2011 Gierka gorsza od 1 cz. Brak klimatu ,levele dane nasile bez ladu i skladu .Gra na 7 minus.Czekam na 3 cz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi