waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) Uncharted zagrożony ? Bionic Commando gameplay http://www.gamersyde.com/news_6006.html Edytowane 26 lutego 2008 przez waldusthecyc Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Dawno żadna z "ważnych" gier nie miała na GameRankings takiego rozstrzału ocen - od 6/10 do 9/10. Bardzo jestem ciekaw co też takiego sobą reprezentuje. PS: wersja na PS póki co oceniana o 10% wyżej niż na XO Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Bo to pewnie jedna z tych gier "Hate it or Love it" Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Bionic z PSN/XBA byl fajowa gierka - to co widzialem w demie multi odrzucilo mnie od gry. Moze wezme jak bedzie za 50zl bo teraz to szkoda wydawac kasy na to "cos" Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/bionic-commando-trailer/17563/ Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 http://www.gametrailers.com/video/review-h...-commando/49426 Review na GT. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Jako że gier mało a Infamous nie za bardzo mnie rozgrzał zdecydowałem się na zakup premierowy B.Commando. Po 1,5h gry mam uczucia mieszane z przewagą na " nic ciekawego, ograniczenia irytują". Po raz kolejny przekonałem się że na internetowych recenzjach gra wygląda 10x ciekawiej niż w domu Sterowanie - o matko, dawno tak długo nie uczyłem się o co biega. Trzeba poświęcić trochę czasu by ogarnąć te bioniczne ramię ale uważam że można było zrobić to ciekawiej. Grafika - bardzo średnio, spodziewałem się lepszego rzemiosła aczkolwiek gra świateł wyszła całkiem całkiem. Poza tym mega irytujące jest ograniczenie swobodnego hasania poprzez ustawienie stref radioaktywnych które oczywiście niszczą zdrowie naszego chojraka. W misji ze snajperem trzeba walić naprzód bo na dach nie da się wskoczyć. No i te bajora, praktycznie nie można wyjść z tego dziadostwa. Poza tym nie wszystkie zdolności są od razu a przydały by się bo czasem nawet trzech ludków może cię skosić zanim zorientujesz się że lina "nie poszła". Może jak dojdę do końca gry zmienię trochę zdanie, na razie jest 7/10 Proponuję poczekać aż cena spadnie, teraz nie warto! Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) Ta gra powinna nazywac sie Bionic Commando:Loading centralnie przegieli z tym pale sterowanie ciezkie jak cholera grafa taka sobie jak narazie ocena 6/10 a po filmikach myslalem ze bedzie 9/10 jak widac CAPCOM daje rade ale w robieniu graczy za chu** Po ukonczeniu gra na 6/10 moglabyc lepsza ale tak to juz bywa Edytowane 15 czerwca 2009 przez Vamp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi