Schaboszczak 1 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) W challenge'u chyba też są,a żeby mieć te przedmioty,wystarczy tylko skończyć partyjkę... Aha,na każdym polu jest jedna postać.Żeby sprawdzić statsy dodatkowych postaci,trzeba wejść w statsy i przy postaciach wcisnąć :triangle: Edytowane 1 września 2008 przez Schaboszczak Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 6 września 2008 Autor Opublikowano 6 września 2008 Gra ktoś online w dwójeczke? Dopiero co sprawdzałem, gorzej niż tragedia, nie ma dosłownie nikogo, czy to local czy global Udało mi się rozegrać tylko jeden mecz z franzuzem, padł trzy do jaja także długo nie nagrałem się... Da się jakoś wybrać narodowość? Bo grałem jako herbaciarz. Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 8 września 2008 Autor Opublikowano 8 września 2008 Udało mi się pograć trochę online, nawet w turneju. REWELACJA, choć dalej tragedia z liczbą graczy, graliśmy góra we czwórkę, rozgryzłem też z narodowościami, grałem jako anglik, bo jako język angielski wybrałem ustawienia kiedy włączałem grę. Jak ktoś ma amerykańską wersję, będzie grał jako yankes, japońską jako japończyk. Także online grają sami amerykanie, japończycy, anglicy, francuzi, hiszpanie i dwa inne kraje które można wybrać w PALowej wersji Załączam fotke, którą zrobiłem po wygraniu turnieju Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Fajnie...a jak można grać w online?Trzeba mieć routera,albo coś?Bo jestem tym zainteresowany.Aha,niedawno prawie miałem albatrosa, 17cm,żal... <_< Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Ja raz miałem prawie chip-in-eagle, ale 9 cm zabrało . Fajnie wygląda to granie online, a potrzebne zapewne dostęp do internetu i PSP z grą . Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 8 września 2008 Autor Opublikowano 8 września 2008 Fajnie...a jak można grać w online?Trzeba mieć routera,albo coś?Bo jestem tym zainteresowany.Aha,niedawno prawie miałem albatrosa, 17cm,żal... <_< Tak, wystarczy router z Wifi i można śmigać do woli. Dziś również prawie miałem albatrossa, zabrakło kilkunastu cm, musiałem zadowolić się eagle. Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Patrząc na ten temat,aż ciśnie się w usta takie pytanie: czy ktoś w ogóle,w realu zagrał w golfa?Osobiście spróbowałem i muszę powiedzieć,że golf mi się bardzo podoba,zacząłem normalnie grać,ale chciałbym znać wasze poglądy na ten temat. (?) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Moje zdanie na ten temat jest takie, że gdzieś w okolicy chyba mam pole golfowe, ale głowy nie dam. A gierka zaje/bista. Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 23 września 2008 Autor Opublikowano 23 września 2008 Patrząc na ten temat,aż ciśnie się w usta takie pytanie: czy ktoś w ogóle,w realu zagrał w golfa?Osobiście spróbowałem i muszę powiedzieć,że golf mi się bardzo podoba,zacząłem normalnie grać,ale chciałbym znać wasze poglądy na ten temat. (?) Daj spokój w tym kraju nie da rady zagrać w real golf, nie za nasze zarobki, no chyba, że będziemy za każdym razem wynajmować sprzęt. Z dostępnością też jest fest, gdzieś w okolicy lubelszczyzny niby jest. Niby, bo nikt go nie widział, ale ktoś mi wmawiał, że jest, tylko gdzie? Ogólnie, za dużo tego bujania się z tym. Co najwyżej, można tutaj kupić sobie piłeczkę, ewentualnie mini golfa, dołek z pasem zieleni. Są na Allegro i kiedyś nawet porządnie myślałem o zakupie. Wracając do Everybody Golf 2, ostatnio rozpykałem 4 turnieje online, wiekszość graczy to francuziki, zgineli tragicznie Fotki wygranych spotkań zachowam na zawsze Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Muszę się pochwalić!Przeszedłem prawie całą grę... została mi tylko jedna postać dodatkowa.Najlepszy wynik na 18:-11,a na 9:-9.Wszystkie postacie zdobyte na maks. loyality. Aha,prawie miałem albatrossa piłka odbiła się od flagi i spadła 10 cm od dołka,a na 9 miałem 3 eagle... ^_^ P.S Napiszcie coś o swoich osiągnięciach lub dokonaniach,bo w tym temacie nic się nie dzieje. <_< Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Trzy razy w ciągu jednego dnia. Fajnie, co nie. Jak się tak mocno podkręca piłkę? Komputer czasem to robi, a ja nie umiem. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) 24 postacie łącznie do zdobycia w stroke play???? jak dotąd z migoczących prezencików zdobywałam tylko przedmioty,ale po zaliczeniu wszystkich meczyków znudziło mi się... qurka wodna, jeżeli to prawda to chyba czas wrzucić spowrotem tą grę na kartę Edytowane 12 października 2008 przez MoniqaPS2PSP Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 24 postacie łącznie do zdobycia w stroke play???? jak dotąd z migoczących prezencików zdobywałam tylko przedmioty,ale po zaliczeniu wszystkich meczyków znudziło mi się... qurka wodna, jeżeli to prawda to chyba czas wrzucić spowrotem tą grę na kartę trzeba dokładnie przeszukać dokładnie każdy dołek i trzeba mieć złoty medal w trybie challenge na danym polu ^_^ grzehoo:żeby tak mocno podkręcić piłkę,musisz poszukać postaci o dużym levelu spina(fioletowy kolor w statystykach) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Nie ma jakichś superszczałów? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Superszczały som: - Gdy naciśniesz kwadrat i trafisz najpierw na maxymalną siłę, potem na perfect impact (ognisty, mocny strzał). - Różne kombinacje podkręcenia i trafienia w perfect impact, otóż: przy ustalaniu siły trzymaj tylko góra/dół/prawo/lewo, albo przy ustalaniu siły góra, potem dół przy trafianiu w perfect impact itp. Dodatkowo takie strzały jak trafiają w chorągiewkę to przy odbiciu wracają do niej albo wkręcają się po niej do dołka i inne bajery ;p. W loadingach wyczytałem, byś nie grał z karty byś wiedział . Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 14 października 2008 Autor Opublikowano 14 października 2008 Nie ma jakichś superszczałów? Post numer 15 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Oł jea, wkręcam się totalnie w tę grę . W jedynce mam już prawie 3 pierwsze rangi całe zrobione (wszystkie przedmioty zdobyte), dwie postacie mają max loyality, jedna już prawie. W sumie mam 4 i jeszcze jedną do odblokowania, ale chyba wezmę się za dwójkę, toż to to samo, lecz z większą ilością wszystkiego. Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 juhuuuu!!! w końcu albatross!!!strzał z 238 yardów na Autumn golf club(3) heh, na 1 polu(w górach)na 18 najlepszy wynik:(-21),cztery eagle i 13 birdie'jów,yeahhhh... Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Planuję zakup routera za jakiś czas (kusi mnie zestaw GH3 z gitarką i nie mogę się zdecydować co najpierw ). Ktoś z was gra online w EG i EG2? Granie w pojedynkę na psp już trochę mnie znużyło.... Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 19 października 2008 Autor Opublikowano 19 października 2008 Ja już niestety sprzedałem PSP, ale od czasu do czasu znajdziesz 2-3 graczy do turnieju... Nie wiem czym to jest spowodowane, bo nie bardzo chce mi się wierzyć, że tylko tylu gra online w Everybody Golf 2(jedyneczka nie ma online) Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Faktycznie jedynka nie ma opcji online... pokiełbasiło mi się. Szkoda bo mysłałam,że razem rozegramy parę meczyków Może kogoś jeszcze namierzę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 czy Hot Shots Golf Open Tee 2 to to samo o czym wy mowicie? jesli tak to ja gram od wczoraj i moge pograc przez net, mam router bezprzewodowy wiec luz ;p chociaz narazie to jestem slaby xD Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Tak, to ta sama gra tylko w wydaniu Amerykańskim(region NTSC). Pozdrawiam Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 no wlasnie, da sie grac na multi jak jedna osoba ma pal a druga usa? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 kurna mam glupi problem - nie moge odblokowac RIO wszedzie jest napsiane zeby zrobic bugey w 5 dołku central i potem na 6 dołku pogadac z nim po potrząsnieciu drzewa, zrobilem tak juz 5 razy i nadal go nie odblokowalem ;/ trzaslem drzewem a on tylko gada "nie poznasz jak trudny jest golf puki nie zrobic bugey" i sie nei odblokowuje, raz nawet zrobilem bugey na wszystkich dołkach 1-5 i tez dupa.. (probowalem 2 postaciami) , ktos wie co trzeba zrobic? z tego co czytalem w necie ludzie robili to co trzeba (to co ja) i za ktoryms razem w koncu sie udawalo;p no ale juz probowalem tyle razy i dupa wiec moze cos robie zle? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi