Rafael_Sorel 4 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Ja odpaliłem Atari 2600 na LCD i żyje Cytuj
porschman 3 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Po tymjak założyłem ten temat jednak zdecydowałem się i kupiłem SMS II i NES-a obraz wygląda całkiem całkiem, co prawda nie wiem czy tak on powinien wyglądać bo nie widziałem tych konsol podłączonych pod zwykły TV ale jeśli chodzi o LCD to "dają rade". PSX podłączony do LCD wyświetla praktycznie taki sam obraz (w ustawieniu 4:3) co zwykły telewizor. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Na zwyklych kinolach obraz z anteny jest lepszy przez efekt rozmywania. Na LCD widac pixele, najlepsza opcja jest wylaczenie redukcji szumow. To jedyne co mozna zrobic. Inna sprawa ze rozmiar tez robi swoje. Nie ma co porownywac np Mortal Kombat 2 na TV 21 cali kineskop do 40 calowego LCD. (pixeloza) Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Czyli najlepiej grać na konsolach retro na CRTekach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi