jarken 33 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Ja z zakupem poczekam do świąt. Może EA ponownie zrobi promocję podobną do tej z zeszłego roku (nowości po 100zł). Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 .... EA rządzi ostatnimi czasy. Przecież EA jest tylko wydawcą, także zasługa ich żadna a zachwyt należy kierować do Double Fine Productions Cytuj
wrog 640 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Ale jednak wzięli pod swoje skrzydła projekt, który został porzucony przez Activision. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Kiedy demko bedzie ogolnodostepne bo mam teraz net w konsoli a jak na zlosc demko tylko dla golda jest. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) golda nie mam a demko pobrałem już tydzień po premierze dla goldów, czyli ściągnąłem w ostatni czwartek po południu a premiera była 24września[konto US] ._. Edytowane 7 października 2009 przez okoolarnik Cytuj
barth 70 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Demko jest ogólnodostępne od 1-ego października, czyli już prawie tydzień Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Mam konto na uk i napisali mi ze aby to pobrać to musze mieć golda. Może date musze przestawic w konsoli. Dziwna sprawa. Sprawdze araz i napisze co i jak. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 poczekaj do jutra/piątku. minie już tydzień więc dla silverów będzie. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Chyba jestem zmuszony tak zrobić, bo nie da rady bez golda za nic ściągnąć. Jak będe miał to opisze wrażenia fana Psychonauts. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 w końcu to normalne że przez pierwszy tydzień demo jest dostępne tylko dla goldów a silvery muszą czekać. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Ale wczesniej pisali, że pobrali bez problemu już 1.10 więc się trochę zdziwiłem. Teraz znów chciałem pobrać to mi wyświetlało o goldzie, a wszedłem w zakładke wszystkie pliki i z tamtąd poszło już normalnie. Tak więc albo trafiłem w minute kiedy gra stała się ogólnodostępna, albo tam był jakiś błąd, ewentualnie ominełem ten bład. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Bo demo na USA było wcześniej o tydzień i tam Silver mogli pobrać od 1 października. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Pewnie tak. Skończyłem właśnie demko i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie jest to po prawdzie Psychonauts 2, na którego się nastawiałem, ale jest ok. Musze mieć pełniaka. Teraz przejde jeszcze raz bez przekleństw i bez gore tak dla zaspokojenia ciekawości. 1 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Jack Black i Tim Shafer na spacerku rozmawiają o konkurencji dla Brutal Legend. http://www.xbox360achievements.org/news/news-3679-Jack-Black-&-Tim-Schafer-Discuss- 1 Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Wreszcie jest pierwsza recenzja. I to od razu IGN. Jeżeli ktoś nie był przekonany, teraz już będzie. 9.0 Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Świetny news ale można było to przewidzieć bo Schafer nie robi słabych gier. Teraz domagam się reedycji Full Throttle , Grim Fandango i najlepszej przygodówki ever Day of the Tentacle na XO! Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Co to za kawałek leci w jaskini pająków przed starciem z czarną wdową ? Gra mnie urzekła momentalnie, mimo że fanem heavy metalu nie jestem. Polecam każdemu, bo naprawdę gra warta swojej ceny. Urzekł mnie Batman, a teraz urzeka mnie BL. Oby więcej takich gier i brawa dla EA. Edytowane 12 października 2009 przez Lipa 1 Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Cry of the Banshee? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 jak zrobisz pauze to sa kreditsy do kawalkow na screenie. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Gierka jest po prostu niesamowita! Muza na kozaku, klimacik za(pipi)isty. Fajny motyw z tym graniem solówek, żeby dostać autko albo jakąś moc lepszą użyć Humor też niszczy, niektóre teksty mocne \m/ Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 moja opinia na +, ale mam tez pare minusow. Bojan jest na poczatku (hehe) to jeszcze wszystkiego nie widzial. mi wlasnie puknelo dzis 50% gry. zrobie wyliczanke to bedzie szybko. zaczne od gorszych rzeczy: - solowki sa spoko, ale. robie misje poboczna (np. ambush) ktora trwa kilka minut (albo niecala minute) a samochodu juz nie ma i musze go przywolywac. po co? - RTS?! nienawidze erteesow. jesli strategia to turowa! na szczescie malo jednostek do pilnowania i elmenty RTS pojawiaja sie nie za czesto. no i co wazniejsze - sa nawet przyjemne. co ciekawe, byly momenty, ze juz myslalem, ze po mnie, ale udalo mi sie wyjsc z opresji. - misje poboczne dosc powtarzalne. na szczescie nie ma ich duzo, sa krotkie i daja mamone. da sie zniesc. + dialogi! gram i momentami placze ze smiechu. + scenariusz, choc nieco przewidywalny prowadzi nas w fajny sposob - mi pasuje. + postaci - metalowcy vs. glam rockerzy vs. goth? kupuje to. + bohaterowie - Ozzy, Lemmy, Halford. + klimat - to bylo wiadomo od dawna. duzo odniesien do metalu - ale taka jest cala ta gra. smieja sie z tego, cytuja, bawia w dwuznacznosci. + muza! - ale tylko jak lubisz metal, a dodatkowo nie przeszkadzaja Ci piejacy wokalici muzesznie jest przekroj przez cala historie heavy (107 utworow). ogolnie - dawno zadna gra nie wciagnela mnie na tyle zebym gral przed wyjsciem do pracy i odpalal zaraz jak wroce z roboty \m/ 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Muszę przyznać, że na poziomie trudności Brutal gra się naprawdę ciężko. Poziom zmieniłem na Normal już przy pierwszej walce z Lionwhytem. Mimo przejęcie kilku kraterów z fanami i tak frajer mi je kradł i stopniowe mnie gniótł. Wychodzi moje zerowe doświadczenie z jakimikolwiek strategiami Mam coś ponad 30% completition i jak na razie gra mi się świetnie. Cytuj
Pabloex 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Genialna gra. Bardzo mi się podoba. A muzyka to cudo ;D Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Klimat , dobra grafa i jeszcze lepsza muzyka - soundtrack to małe arcydzieło . Gra nie dla każdego ale mimo to zdecydowanie polecam! Decapitatioooon \m/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi