jarken 33 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ja z zakupem poczekam do świąt. Może EA ponownie zrobi promocję podobną do tej z zeszłego roku (nowości po 100zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 .... EA rządzi ostatnimi czasy. Przecież EA jest tylko wydawcą, także zasługa ich żadna a zachwyt należy kierować do Double Fine Productions Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ale jednak wzięli pod swoje skrzydła projekt, który został porzucony przez Activision. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Kiedy demko bedzie ogolnodostepne bo mam teraz net w konsoli a jak na zlosc demko tylko dla golda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Chyba jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) golda nie mam a demko pobrałem już tydzień po premierze dla goldów, czyli ściągnąłem w ostatni czwartek po południu a premiera była 24września[konto US] ._. Edytowane 7 Października 2009 przez okoolarnik Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Demko jest ogólnodostępne od 1-ego października, czyli już prawie tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Mam konto na uk i napisali mi ze aby to pobrać to musze mieć golda. Może date musze przestawic w konsoli. Dziwna sprawa. Sprawdze araz i napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 poczekaj do jutra/piątku. minie już tydzień więc dla silverów będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Chyba jestem zmuszony tak zrobić, bo nie da rady bez golda za nic ściągnąć. Jak będe miał to opisze wrażenia fana Psychonauts. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 w końcu to normalne że przez pierwszy tydzień demo jest dostępne tylko dla goldów a silvery muszą czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ale wczesniej pisali, że pobrali bez problemu już 1.10 więc się trochę zdziwiłem. Teraz znów chciałem pobrać to mi wyświetlało o goldzie, a wszedłem w zakładke wszystkie pliki i z tamtąd poszło już normalnie. Tak więc albo trafiłem w minute kiedy gra stała się ogólnodostępna, albo tam był jakiś błąd, ewentualnie ominełem ten bład. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Bo demo na USA było wcześniej o tydzień i tam Silver mogli pobrać od 1 października. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Pewnie tak. Skończyłem właśnie demko i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie jest to po prawdzie Psychonauts 2, na którego się nastawiałem, ale jest ok. Musze mieć pełniaka. Teraz przejde jeszcze raz bez przekleństw i bez gore tak dla zaspokojenia ciekawości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jack Black i Tim Shafer na spacerku rozmawiają o konkurencji dla Brutal Legend. http://www.xbox360achievements.org/news/news-3679-Jack-Black-&-Tim-Schafer-Discuss- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wreszcie jest pierwsza recenzja. I to od razu IGN. Jeżeli ktoś nie był przekonany, teraz już będzie. 9.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Świetny news ale można było to przewidzieć bo Schafer nie robi słabych gier. Teraz domagam się reedycji Full Throttle , Grim Fandango i najlepszej przygodówki ever Day of the Tentacle na XO! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Co to za kawałek leci w jaskini pająków przed starciem z czarną wdową ? Gra mnie urzekła momentalnie, mimo że fanem heavy metalu nie jestem. Polecam każdemu, bo naprawdę gra warta swojej ceny. Urzekł mnie Batman, a teraz urzeka mnie BL. Oby więcej takich gier i brawa dla EA. Edytowane 12 Października 2009 przez Lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Cry of the Banshee? Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jak zrobisz pauze to sa kreditsy do kawalkow na screenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Gierka jest po prostu niesamowita! Muza na kozaku, klimacik za(pipi)isty. Fajny motyw z tym graniem solówek, żeby dostać autko albo jakąś moc lepszą użyć Humor też niszczy, niektóre teksty mocne \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 moja opinia na +, ale mam tez pare minusow. Bojan jest na poczatku (hehe) to jeszcze wszystkiego nie widzial. mi wlasnie puknelo dzis 50% gry. zrobie wyliczanke to bedzie szybko. zaczne od gorszych rzeczy: - solowki sa spoko, ale. robie misje poboczna (np. ambush) ktora trwa kilka minut (albo niecala minute) a samochodu juz nie ma i musze go przywolywac. po co? - RTS?! nienawidze erteesow. jesli strategia to turowa! na szczescie malo jednostek do pilnowania i elmenty RTS pojawiaja sie nie za czesto. no i co wazniejsze - sa nawet przyjemne. co ciekawe, byly momenty, ze juz myslalem, ze po mnie, ale udalo mi sie wyjsc z opresji. - misje poboczne dosc powtarzalne. na szczescie nie ma ich duzo, sa krotkie i daja mamone. da sie zniesc. + dialogi! gram i momentami placze ze smiechu. + scenariusz, choc nieco przewidywalny prowadzi nas w fajny sposob - mi pasuje. + postaci - metalowcy vs. glam rockerzy vs. goth? kupuje to. + bohaterowie - Ozzy, Lemmy, Halford. + klimat - to bylo wiadomo od dawna. duzo odniesien do metalu - ale taka jest cala ta gra. smieja sie z tego, cytuja, bawia w dwuznacznosci. + muza! - ale tylko jak lubisz metal, a dodatkowo nie przeszkadzaja Ci piejacy wokalici muzesznie jest przekroj przez cala historie heavy (107 utworow). ogolnie - dawno zadna gra nie wciagnela mnie na tyle zebym gral przed wyjsciem do pracy i odpalal zaraz jak wroce z roboty \m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Muszę przyznać, że na poziomie trudności Brutal gra się naprawdę ciężko. Poziom zmieniłem na Normal już przy pierwszej walce z Lionwhytem. Mimo przejęcie kilku kraterów z fanami i tak frajer mi je kradł i stopniowe mnie gniótł. Wychodzi moje zerowe doświadczenie z jakimikolwiek strategiami Mam coś ponad 30% completition i jak na razie gra mi się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pabloex 0 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Genialna gra. Bardzo mi się podoba. A muzyka to cudo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Klimat , dobra grafa i jeszcze lepsza muzyka - soundtrack to małe arcydzieło . Gra nie dla każdego ale mimo to zdecydowanie polecam! Decapitatioooon \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi