Opublikowano 17 kwietnia 201014 l \m/ gram se w grę po zakończeniu głównego wątku bo postanowiłem wszystkie misje zaliczyć. pierw zrobiłem wszystkie hunting(pobij rekord łowcy) i ni ma osiągnięcia mimo że w liście jest takie coś jak zrób wszystkie misje "hunting" a tu d*pa nic, robię pozostałe q widoczne na mapie i nic. powie ktoś w czym problem? A tak w ogóle ta gra jest wyjechana w kosmos, dzięki niej polubiłem metal("queen of the masquarade" miażdży \m/ ) ode mnie znaczek jakości .
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Na wielkanoc katowałem ten tytuł :] Kupiłem na allegro za 50PLN w sumie warto było :] Jezeli chodzi o misje łowcy to po zrobieniu ostatniej (zabicie tych duzych mamutów) musisz isc spowrotem do tego kolesia (nie jest oznaczony na mapie) i dostajesz nowe Axe i chyba achi :]
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l ta, musisz wrócić do łowcy, który dawał CI te zadania. on siedzi tam, gdzie po raz pierwszy się z nim spotykałeś.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l ech akurat zacząłem gre od nowa no cóż dobry tytuł to i chętnie się do niego wraca.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l po zakonczeniu watku glownego mozna dalej sobie misje poboczne wykonywac? BTW gram na najwyzszym poziomie trudnosci - ta gra jest za łatwa ;f
Opublikowano 2 lutego 201312 l Nie jestem fanem metalu ale gra mnie wciągnęła. Poprawdzie oczekiwałem czegoś na miarę psychonauts ale gra wypadał bardzo dobrze.