gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 \m/ gram se w grę po zakończeniu głównego wątku bo postanowiłem wszystkie misje zaliczyć. pierw zrobiłem wszystkie hunting(pobij rekord łowcy) i ni ma osiągnięcia mimo że w liście jest takie coś jak zrób wszystkie misje "hunting" a tu d*pa nic, robię pozostałe q widoczne na mapie i nic. powie ktoś w czym problem? A tak w ogóle ta gra jest wyjechana w kosmos, dzięki niej polubiłem metal("queen of the masquarade" miażdży \m/ ) ode mnie znaczek jakości . Cytuj
DssX 0 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Na wielkanoc katowałem ten tytuł :] Kupiłem na allegro za 50PLN w sumie warto było :] Jezeli chodzi o misje łowcy to po zrobieniu ostatniej (zabicie tych duzych mamutów) musisz isc spowrotem do tego kolesia (nie jest oznaczony na mapie) i dostajesz nowe Axe i chyba achi :] Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 ta, musisz wrócić do łowcy, który dawał CI te zadania. on siedzi tam, gdzie po raz pierwszy się z nim spotykałeś. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 ech akurat zacząłem gre od nowa no cóż dobry tytuł to i chętnie się do niego wraca. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 po zakonczeniu watku glownego mozna dalej sobie misje poboczne wykonywac? BTW gram na najwyzszym poziomie trudnosci - ta gra jest za łatwa ;f Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Nie jestem fanem metalu ale gra mnie wciągnęła. Poprawdzie oczekiwałem czegoś na miarę psychonauts ale gra wypadał bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi