Skocz do zawartości

Darmowy Xbox Live Gold przez cały rok!

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że się skończyło. Dopiero teraz zobaczyłem, że coś takiego było. No cóż uroki wakacyjnych wypraw :)

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 105,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam kilkanaście kodów 100 MSP. Jak ktoś chce moge wysłać via PW (najlepiej wymienił bym się zdrapka za zdrapkę 100 MSP - 48 h)

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

CB7HF-X22TD-C772F-CTYJB-PRWJW
JQ22J-T2Y8V-R2RRT-YPXWX-KCHPJ
PT6BQ-RC7J9-6VF4T-M8R97-PWVPJ 
CFHTD-WRK8G-GTF6Y-R9RMM-76GR8
CB4KF-6T4QR-TB43G-TM6HQ-PBB8W
PP88M-WXVF3-23BB4-3B9K8-7KWJW

dawniej mi oferowano 48h kod teraz dam kilka ale kto pierwszy ten lepszy :)

Opublikowano

Pierwszy zdjety przeze mnie. Dziekowa.

Opublikowano

Poratujcie kodzikiem chociaz jednym jezeli ze ktos mam wiecej. Prosze pisac na gg 4758068

Opublikowano

Ja sprawdzałem i żaden już nie działa.

edit: nieaktualne

Edytowane przez Masher

Opublikowano

jak byłby ktoś zainteresowany to chętnie wymienię kod na 100 MSP za triala na 48h Xbox Live Gold ;) kontakt PW albo gg (987324)

edit: nieaktualne

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Prosze o jeden kod.Mam teraz 3dni wolne i z ogromną checia bym popykał przez siec w BFBC.

z gory dziekuje.

Opublikowano

Uwaga - pojawił się nowy scam do wyłudzania kont graczy!

Dostajemy niby od jednego z przyjaciół wiadomość, że należy się zalogować na stronie ht*p://xboxpromotion.tk - wtedy dostaniemy 5000MSP i pół roku Golda. Nie należy tego robić - narażamy siebie na co najmniej utratę GT (a w gorszym przypadku - numeru karty kredytowej/płatniczej).

Poza tym adresy .tk przekierowują na inne strony; oryginalny adres tej strony to: h**p://h1.ripway.com/cr4zyh4ck3r/xbox/index.html - co najmniej podejrzane, bo MS wszędzie stosuje .aspx.

Opublikowano

Od kilku dni można grać w gry multiplatformowe typu lost planet colonies całkowicie za darmo,

skoro na piecu grają bez opłat postanowiono i nam je znieść tylko nie wiadomo na jak długo. :rolleyes:

Opublikowano

Serio? Fajna sprawa, szczególnie, że mam zamiar sprawić sobie Girsy jakoś niedługo : D

BTW - Może ktoś użyczyć zdrapkę? :F

Edit - El Loko Chocko mnie poratowal miesiecznym goldem, dzieki wielkie : DDD

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Gry sa ,az trzy - Lost Planet Coloniec, Shadowrun i jakas jeszcze jedna i za free beda do nastepnego updateu, tak wiec nie ma sie czym podniecac.

Opublikowano

wielka prośba-odstąpił by mi ktoś 1 zdrapkę 48h, chciałem przetestować grę sc4 na swoim łączu,będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję.

Opublikowano

Kupiłeś grę za ponad 150 zł a nie masz 70 zł na abonament? o_0

Opublikowano

nie chodzi o pieniądze, ale o to czy na moim łączu będzie się dało grać, jeżeli tak to wykupie abonament.

Opublikowano

No to powinienes miec przeciez 3x miesiac golda za free na konsoli na kazde nowe konto.

Opublikowano

Nie będzie działało, phi - ja mam 760kb/s i jest dobrze. Nawet nie narzekają jak hostuje na Gears of War :P

Opublikowano

Gearsy to nie bijatyka. DOA powinno tez hulac, a jak trafie na mecz bez wiekszych lagow to jestem zadowolony.

Opublikowano
Gearsy to nie bijatyka.

Co ma piernik do wiatraka? Host to host...

(Bestia) - nie skroi się :E

Edytowane przez Fisiu