Czoperrr 5 021 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Próbuj aż do skutku, albo odświeżaj stronę aby wyświetlił się inny kod. Sam miałem czasami problemy z poprawnym przepisaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Próbuj aż do skutku, albo odświeżaj stronę aby wyświetlił się inny kod. Sam miałem czasami problemy z poprawnym przepisaniem Sorry. There seems to be a problem. For The Word Verification, Please Enter The Characters As They Are Shown In The Box. Chyba koniec 48h kilka osób mi pisało ze nie można dostać koda. hm.własnie sprawdziłem osobiscie fałszywy alarm, 48-hour trial nadal działa Edytowane 2 Lutego 2008 przez TEAM Dabrowa Tar. Cytuj Odnośnik do komentarza
gilber7 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No niema szans. Już nic nie kumam, odświeżałem stronę i prosiłem o nowe kody w obrazku przepisywałem je chyba na wszystkie możliwe sposoby (z zachowaniem dużych znaków, już nawet próbowałem robić przerwy między nimi, wpisywałem same litery), zgłupiałem kompletnie. Niech mi ktoś napisze przykład jak wpisuje ten kod z obrazka, bo ja chyba jakiś lewy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Potwierdzam. Coś się zrypało. Cytuj Odnośnik do komentarza
SiemankoOo 19 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 czy za uzywanie caly czas tych kodow mozna dostac Bana? Cytuj Odnośnik do komentarza
lookash 0 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 nie, dlaczego miałbyś dostać bana, za to, że masz kodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza
SiemankoOo 19 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 no niby nie jest nigdziej napisane ze mozna brac tylko raz udzial w konkursie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
moczara33 0 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Czemu nikt jeszcze nie podał nowego sposobu? Wchodzimy na stronę z promocją: http://keepingittwisted.com/xbox_register.aspx Wpisujemy fikcyjne dane (tylko wiek musi się zgadzać i wynosić ponad 18 lat). Na następnej stronie wpisujemy kod w pierwszym polu: aa4xpn3 I przepisujemy kod weryfikacyjny. W ten oto sposób dostajemy kod na 48 godzin grania Live. Możemy sobie tworzyć ich dowolną ilość. Zmieniamy tylko po literce w mejlu i loginie. Gdy zrobię już wszystko i próbuję przejść dalej wyskakuje mi taki komunikat: Sorry. Sorry. There seems to be a problem. # For The Word Verification, Please Enter The Characters As They Are Shown In The Box. Na pewno wpisywałem dokładnie znaki z pola weryfikacji. to normalne jak tyle osób ściąga kody wpisz inny kod weryfikacyjny a na pewno zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) A dlaczego tam pisze: This code will be active for use starting 7/9/07 â 2/28/09. Czyli to będzie działać od września 07, co jest?? Też tak macie?? Edytowane 13 Lutego 2008 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tak. Było to od początku ale wrzesień 2007 już był, wiec to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A no faktycznie, tak to jest jak człowiek zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiecie, oprócz kodów można trafić na inne nagrody (Forza 2, Fuzion Frenzy 2, wycieczka do M$, 200MSP). Wiadomo, skorzystałem z okazji i nabiłem sobie tych kodów "trochę". Miałem takie szczęście, że wygrałem w tym konkursie 3xForza 2+Fuzion Frenzy 2+faceplate Fuzion Frenzy 2. Wszystko spoko, ale zarejestrowałem się tam na fake email. Pomyślałem jednak - czemu nie? Podałem dane mojego kuzyna z USA. Dzisiaj akurat, kuzyn do mnie dzwonił, żeby złożyć zaległe życzenia urodzinowe i... powiedział, że te gry do niego przyszły! Po prostu lmaololrotfl xDDDD Za tydzień wyśle mi paczuszkę Jedyny problem to taki, że Forza nie jest region free, ale jakiś jeleń się znajdzie na Allegro xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja to wygrałem faceplanta, ale leje na to. Są jakieś nowe konkursy na zdrapki? Cytuj Odnośnik do komentarza
smalec_ 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 koniec z trialami a własnie dzisiaj chciałem natrzepac kodzików szlkoda i to bardzo będę musiał kupic na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza
Er_WolvEr 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) koniec z trialami a własnie dzisiaj chciałem natrzepac kodzików szlkoda i to bardzo będę musiał kupic na allegro... Nie strasz - Triale wciąż są, tylko nie można ich masowo produkować (chybam że sie chcesz bawić w tworzenie sztucznych / dodatkowych emaili). Teraz wysyłają kod na poczte Sorry you were not a winner this time. If this is your first time playing, with this registered email address, you will receive a complimentary 48-hour trial Xbox LIVEÂŽ Gold Membership* from Tropicana Twister sent to your registered email address within 72 hours. We recommend that you check your Junk Mail folder as delivery of this code may be routed to that folder. Wciąz mozesz na tym grać, tylko będziesz musiał codziennie Tworzyć nowe, a nie raz 100 kuponków. No i mozesz codziennie na np 2 maile tworzyć. PS. Aha, ten cytat co podałem mówi, iż ,,jeżeli PIERWSZY RAZ grasz, na podany email uzyskasz 48h kod...", co by miałoby oznaczać, że 1 email = 1 kod wogóle. Ale z 2giej strony, jak próbuje dostać 2gi kod 10 minut po poprzednim, na tym samym mailu, pisze, że nie moge, ale będe mógł jutro. Ciekawe. Edytowane 16 Lutego 2008 przez Er_WolvEr Cytuj Odnośnik do komentarza
smalec_ 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 spróbowałem ale nic mi na mail nie przyszło niby pisze, że 72 godziny, ale w gmailu to chyba nie przejdzie bo potraktuje jako spam jutro założe 3 konta na o2 i będę próbował, mam nadzieję, że tak szybko nie zlikwiduja konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) U mnie to samo - i na Onecie i na Gmailu... EDIT: "Congratulations, you are a winner of 100 Microsoft Points to use on the Xbox LIVEÂŽ Marketplace or Zune.net (subject to verification). Your code to redeem your points on Xbox LIVE Marketplace or Zune.net is: This code will be active for use starting 7/9/07 â�� 2/28/09." No i nic na Gmaila nie doszło Edytowane 20 Lutego 2008 przez marek1712 Cytuj Odnośnik do komentarza
yasiekk 13 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Na o2 tez nic nie dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja sie zabezpieczyłem i mam około 300 tych kodów.. . Trzeba było ściągać wcześniej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) E, to słaby jesteś. Ja mam 700 z ponad 1000, bo rozdałem biednym i potrzebującym Jakby komuś brakło, to zawsze może do mnie napisać, ale oczywiście trzeba być grzecznym 8) (CHYBA NIE WSZYSCY TO WIDZĄ) Edit: Kuba jest zły i nie rozdaje kodów, bo zaczyna mu brakować! Edytowane 15 Marca 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Karmek 0 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Soniak ja też wygrałem panel przedni i mi go przysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 pomocny link dla tych co chcą natrzepać kodów: http://no-mail.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Karmek 0 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 a przysyłają na to kody Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a przysyłają na to kody Raczej ma to małe znaczenie, stronka przestała działać bynajmniej mi (eror 404- czyli nie ma takiej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Na ktorej stronce mozna OBECNIE dostać kody? Bo ostatnie 3 w tym teamacie nie działajut Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi