Opublikowano 13 lipca 200816 l Autor i got 100 MSP, but my account said 150, then 200. how do I get these? All points over the 100 they sent in the first code will be sent to you in a seperate code after the promo ends. As for why your account said 150 at first instead of just 100 that's because you submitted a car (I assume). You get 100 msp just for registering, that's the code they email right away. You also get 50 msp for submitting a car once a day, and 50 msp for rating a car once a day. Those are the points that are saved for later.
Opublikowano 13 lipca 200816 l Niestety MS nie jest taki głupi i z promocji można mieć tylko 100 MP na Gamertaga. To by było zbyt piękne jakby sposób działał w nieskończoność. Czyli jest tylko 100 punktów za friko. Dante czyli jak, można jednak dostawać dodatkowo 2x50 dziennie? Edytowane 13 lipca 200816 l przez Wampis
Opublikowano 13 lipca 200816 l Autor tak ale samą zdrapkę dostaje się dopiero na końcu promocji więc trzeba cierpliwie klepać w showromie itp i czekać bodajże do września.
Opublikowano 13 lipca 200816 l Niestety MS nie jest taki głupi i z promocji można mieć tylko 100 MP na Gamertaga. To by było zbyt piękne jakby sposób działał w nieskończoność. Czyli jest tylko 100 punktów za friko. MS nie jest JUZ taki glupi, poniewaz okolo tydzien temu kody dzialaly w nieskonczonosc i sposob nowy mail = 100 pkt byl skuteczny. Widzialem osoby ktore zdobyly dzieki temu 15 tys pkt :o . Jednak wtedy wszystkie kody rozeszly sie w przeciagu godziny .
Opublikowano 13 lipca 200816 l Aha czyli spoko, tzn z tego (dante) rozumiem że te pkt'y nie przepadają, po prostu zamiast codziennie wklepywac na konto po 100 MPS mamy je zbierac na stronce ( po te 50 za ocenianie i malowanie auta) a na koncu promocji na calą sumkę dostaniemy 1 kodzik (czyli jak będzie np 4200 to za jednym razem je przelejemy na konto), rajt? To w sumie nie tak źle chyba że coś pokręciłem...
Opublikowano 13 lipca 200816 l No chyba jednak tak, wczoraj miałem 100 punktów, dziś już 200 czyli jednak może być ciekawie. Zobaczymy jak wyjdzie, mam dwa konta na tej stronie, codziennie będę dodawał samochód i oceniał inny co powinno dawać bonus po 100 punktów na dzień. Pod koniec powinny przyjść dwa kody do wykorzystania na dwóch lipnych Gamertagach w celu ściągnięcia gier, które pójdą też na głównym Gamertagu. Edytowane 13 lipca 200816 l przez Wampis
Opublikowano 13 lipca 200816 l Może by tak po prostu zacząć czytać zasady promocji panowie * 100 Points for registering for the Promotion for the first time (limit one (1) registration per entrant/email address during Entry Period); Thereafter, 50 Points can be earned each day for creating and entering a ‘ Dream Car’ (limit one (1) entry per entrant/email address per Calendar Day during the Entry Period); and * 50 Points can be earned for every one (1) “rating” made by entrant of a ‘Dream Car’ Entry posted on the Site’s gallery (limit one (1) rating/entrant/email address per Calendar Day during the Entry Period). There is a maximum limit of 2,000 Points per entrant/email address during the Entry Period (while supplies for the Promotion last up to an aggregate total of 24,000,000).
Opublikowano 13 lipca 200816 l No, czyli maksimum 2000 na konto, kont można mieć kilka i Gamertagów też. Sam spróbuję zdobyć w sumie 4k.
Opublikowano 13 lipca 200816 l Mieszacie jak cholera Nie rozumiem już nic z tego. Można natrzaskać na jednego maila (w odstepach 24h) ile się chce kodów, ale jest ograniczenie 100 pkt na jeden GT i basta? Nie łapię. Jak ktoś moze to niech wytłumaczy, pierwszą setkę już wrzuciłem na GT. Edytowane 13 lipca 200816 l przez Dziobak_
Opublikowano 13 lipca 200816 l Aha czyli spoko, tzn z tego (dante) rozumiem że te pkt'y nie przepadają, po prostu zamiast codziennie wklepywac na konto po 100 MPS mamy je zbierac na stronce ( po te 50 za ocenianie i malowanie auta) a na koncu promocji na calą sumkę dostaniemy 1 kodzik (czyli jak będzie np 4200 to za jednym razem je przelejemy na konto), rajt? To w sumie nie tak źle chyba że coś pokręciłem... Tak właśnie.
Opublikowano 14 lipca 200816 l czyli dokladniej, musimy zakladac jakies konto na tej stroce:> czy wystarczy ze jak zaglosuje to podam mojego maila a potem go potwierdze?
Opublikowano 14 lipca 200816 l jakies to dziwne, mam 3 konta z wczoraj, na jednym 200, inne 250, trzecie zas 350. Jakas dziwna ta zabawa...
Opublikowano 14 lipca 200816 l jakies to dziwne, mam 3 konta z wczoraj, na jednym 200, inne 250, trzecie zas 350. Jakas dziwna ta zabawa... mam tą samą sytuację, po prostu ta strona jakoś dziwnie nalicza, ale nie ma czym się denerwować bo i tak jak jest jeszcze miesiąc tej promocji to spokojnie ten limit 2 000 MPS spokojnie się nabije A i tak kodziki z punktami dopiero w połowie września... ;/
Opublikowano 14 lipca 200816 l nie wiem jak Wy to robicie ale ja próbuje wstukać na moje jedno konto drugi kod po dwóch dniach i i tak nie mogę. kod stworzyłem na innego maila niż wcześniej.
Opublikowano 14 lipca 200816 l na jednego GT możesz nabić tylko 100 pkt. Jeśli chcesz otrzymać na tego samego GT więcej pkt to musisz na danym, utworzonym w serwisie koncie malować nowe bryki, oceniać te istniejące i za o wszystko dostajesz kolejne punkt. Zostaną ci one "wypłacone" jakoś we wrześniu - wtedy otrzymasz na podanego przy rejestracji maila kod doładowujący (którego wartość będzie zależeć od tego ile "zarobiłeś" podczas trwania promocji).
Opublikowano 14 lipca 200816 l O dziwo wczoraj na moim koncie do GT zrobilem 100 i jakos przez przypadek potem znalazlem dodatkowe 2x, dzisiaj maluje, oceniam i nadal 200
Opublikowano 14 lipca 200816 l Nabilem juz kilkaset punktow na podanej wczesniej stronie, wczoraj wpisalem kod na 100 MSP na odpowiedniej stronie i udalo sie. Dzisiaj 24 h po wpisaniu tamtego chce wpisac kolejny i wyskakuje napis, ze wykorzystalem juz maksymalna ilosc kodow promocyjnych. Na stronie promocji rejestrowalem sie danymi innymi niz konto XBL US i pierwszy kod z 100 MSP zaakceptowalo normalnie. Mam kody, ale zadnego nie chce mi przyjac. Co to ma byc ? Edytowane 14 lipca 200816 l przez saptis
Opublikowano 14 lipca 200816 l Nie pamietam danych na ktore zdobylem te kody, wyglada na to, ze bede musial zalozyc nowe konto XBL i na stronie promocji i grac codziennie na tym jednym. Edytowane 14 lipca 200816 l przez saptis
Opublikowano 15 lipca 200816 l Słuchajcie, czy to nie jest przypadkiem tak, że na jedno konto mailowe zdobywamy te 2k MSP, skrzynek mamy np. 10 co daje nam łacznie te 20 koła punktów i potem możemy wszystkie 10 kodów wpisac na jednym GT?
Opublikowano 15 lipca 200816 l Słuchajcie, czy to nie jest przypadkiem tak, że na jedno konto mailowe zdobywamy te 2k MSP, skrzynek mamy np. 10 co daje nam łacznie te 20 koła punktów i potem możemy wszystkie 10 kodów wpisac na jednym GT? hm a czy wydaje ci się że jeśli teraz Microsoft'owi chciało się zakładac blokadę ( możliwość wpisania tylko jednego kodu na dane konto) na marne 100 MSP to nie założy takiej samej na kody po 2 000 pkt. ? Poza tym inną sprawą jest że jesli więcej osób tak wali (po 20 kont na głowę ) to wszyscy będziemy mieli farta jeśli dobiejmy do 1 000 MSP na konto, bo coś czuję że te 24 000 000 MSP to szybko zejdą ... :closedeyes: