Skocz do zawartości

Darmowy Xbox Live Gold przez cały rok!

Dante

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość MasterShake
Opublikowano

drugi miesiac mam lajwa za darmo, fajnie jest

Opublikowano
Słuchajcie, czy to nie jest przypadkiem tak, że na jedno konto mailowe zdobywamy te 2k MSP, skrzynek mamy np. 10 co daje nam łacznie te 20 koła punktów i potem możemy wszystkie 10 kodów wpisac na jednym GT?

Skoro już 100MSP się nie da, to nie będzie się dało całości.

Opublikowano
cos mi sie wydaje ze 50x2 dostajemy tylko raz 50 za oceniane wozu, za dodanie nowego juz. Czy tylko ja tak mam?

codziennie tak mozna - ja mam juz 800 punktow. limit to 2000 podobno

Opublikowano (edytowane)

koniecMSP.jpg

No i (pipi) pięknie, dziekuję osobiście wszystkim osobom które porobiły po sto kont :catfight: Sam mam 2 i na jednym uzbierałem 750 MSP, na drugim 650...jak to mówią lepsze to niż nic no ale mogło być lepiej dużo... :(

Edytowane przez Nitro619
Opublikowano
oby jakos MS podciagal do tych minimalnych 800 bo co ja zrobie z 600msp :/ kupie sobie avatara?

no ja mam tą samą sytuację, chciałem sobie kupić jakiś DLC ale brakuje mi tych 100 MSP, to je po prostu na allegro dokupię jak już będę miał te 700... trzeba sobie jakoś radzić ;p

Opublikowano (edytowane)

Mam 700 pkt., a za rejestrację 100 pkt. Mimo, że pierwsza setka wliczona jest do ogólnej punktacji, to może kod, który przyjdzie na maila będzie zawierał te 700 pkt. Wtedy w sumie wyszłoby 800. Mam nadzieję, że tak będzie.

To co teraz? Czekamy, aż do września?

Edytowane przez kuruku
Opublikowano (edytowane)

Jest, za 2000 MSP masz dwie gry Arcade i jakiś dodatek, które po pobraniu na dysk są dostępne na wszystkich kontach ;)

Edytowane przez jasiopatryk