Skocz do zawartości

Gears of War

Szakal v_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nope, nie mam patcha, bo gearsy juz dawno z dysku zniknely.

Poszukaj na stronach warezowych, czesto do crackow dolaczaja patche, albo uzyj update z menu gry (chyba miala cos takiego). Na pewno znajdziesz jak poszukasz :)

Opublikowano

No właśnie, ja newet do menu gry nie mogę wejść ;/

dobra już mam, dla soób które mają taki sam problem jak ja to znajdźcie w rejestrze plik Acsd_temp i zmieńcie nazwę sterownika i zapiszcie, potem odpalacie dżirsy i dajecie skip, powinno chodzić

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak jest z ta usluga live na pc?

na dniach kupuje nowego notebooka a od grudnia girsy beda w biedronce za 9zl

trzeba miec golda zeby grac po multi? jeszcze przez jakis czas bede mial gold na xbox.live, tego samego konta uzywa sie na konsoli i pc?

Opublikowano

Live na PC to nie to samo co Live na Xklocu. Na PieCu się nie płaci żadnego abonamentu.

Opublikowano

Zaczyna się ... była fala "30 zetowców", która spowodowała masakrę na hostach(czyt.zmasowany atak noobów i dzieci), to teraz Stonka(sorry :D) wypuszcza tą wybitna grę za cenę gry z Clicka. Aż mi wstyd, ale muszę skończyć ligę. A czy mało ludzi gra? Myślę, że Polaków jest w sam raz, a burgów za dużo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę.

A gdzie ją można dorwać za tą dyszkę ??

Opublikowano

Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę.

od 3 XII w sieci sklepów Biedronka :F *

* SERIO

Gość Siwy_
Opublikowano (edytowane)

Mam problem z zalogowaniem sie na swoj stary profil Live. Podaje maila, haslo, po chwili pojawia sie pytanie o update i gdy wybieram tak to wyskakuje taki komunikat:

gow.th.jpg

Oczywiscie mam polaczenie z netem.

Edit: Zrestartowalem kompa i jest ok, profil sie zaladowal :).

Edytowane przez Siwy_
Gość Orson
Opublikowano

od 3 XII w sieci sklepów Biedronka :F *

* SERIO

Właśnie jadę kupić. Od dawna nie gram na PC (PS3 rulles :whistling: ) ale to muszę zaliczyć! Mass Effect jeszcze mnie kusi ale ciągle się łudzę, że będzie na PS3 :whistling:

Gość Orson
Opublikowano

Kupiłem. Instaluje się już 25 min. Tzn chyba, bo pasek postępu zapelnił się już po 3 sek i tak "stoi". (pipi)ens.

Gość Olek_
Opublikowano

Mam problem z Gearsami. Podczas zakladania konta na live reion byl ustawiony na polske i nie dalo sie go zmienic, a teraz gdy probuje sie zalogowac to wyskakuje komunikat ze ten region nie jest obslugiwany. Gdzie to sie zmienia ?

Opublikowano

Wszystko gra, girsy za 10 zeta, fajnie... ale troche mnie rozsmieszylo, ze sama gra jest w opakowaniu w ktorym sie zwykle kupuje czyste plyty i nawet okladki nie ma (nie licze bialego kartonika z cd-keyem) :=( Rok temu trafilem na lepsze wydania w biedronce :ninja:

Opublikowano

Mam problem z Gearsami. Podczas zakladania konta na live reion byl ustawiony na polske i nie dalo sie go zmienic, a teraz gdy probuje sie zalogowac to wyskakuje komunikat ze ten region nie jest obslugiwany. Gdzie to sie zmienia ?

Rejestracja musi sie odbywac na stronie xbox.com w wersji angielsko jezycznej

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj grę ( wersja PL ) i nie znajduje mi serwerów, tylko jeden polski. Wersja polska szuka tylko polskich graczy czy jak? nie mówcie mi że taka "kupa"

Opublikowano

O tej porze tak bywa. Każda wersja szuka każdych hostów. Nie spodziewaj się tłumów, to dość mała społeczność graczy. Zazwyczaj wieczorami zaczynają się pojawiać Polacy z fajnymi hostami z pingiem na poziomie 40 - 80( w moim przypadku).