Seyfer 0 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 A masz może ten patch jeszcze? Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Save'y nadal znikaja ? Pytam bo chcialby sobie kupic GOWa na kompa. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Mi nigdy te save'y nie zniknęły. I z tego co wiem nikomu już nie znikają. Zapraszam na multi Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Nope, nie mam patcha, bo gearsy juz dawno z dysku zniknely. Poszukaj na stronach warezowych, czesto do crackow dolaczaja patche, albo uzyj update z menu gry (chyba miala cos takiego). Na pewno znajdziesz jak poszukasz Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Ja mialem problem z sejwami, gdy robilem dwa profile. Przy jednym profilu nie mialem problemu. Cytuj
Seyfer 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 No właśnie, ja newet do menu gry nie mogę wejść ;/ dobra już mam, dla soób które mają taki sam problem jak ja to znajdźcie w rejestrze plik Acsd_temp i zmieńcie nazwę sterownika i zapiszcie, potem odpalacie dżirsy i dajecie skip, powinno chodzić Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 jak jest z ta usluga live na pc? na dniach kupuje nowego notebooka a od grudnia girsy beda w biedronce za 9zl trzeba miec golda zeby grac po multi? jeszcze przez jakis czas bede mial gold na xbox.live, tego samego konta uzywa sie na konsoli i pc? Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Live na PC to nie to samo co Live na Xklocu. Na PieCu się nie płaci żadnego abonamentu. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ale w Girsy malo osob i tak gra Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Zaczyna się ... była fala "30 zetowców", która spowodowała masakrę na hostach(czyt.zmasowany atak noobów i dzieci), to teraz Stonka(sorry ) wypuszcza tą wybitna grę za cenę gry z Clicka. Aż mi wstyd, ale muszę skończyć ligę. A czy mało ludzi gra? Myślę, że Polaków jest w sam raz, a burgów za dużo. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę. A gdzie ją można dorwać za tą dyszkę ?? Cytuj
Gość Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę. A gdzie ją można dorwać za tą dyszkę ?? od 3 XII w sieci sklepów Biedronka :F * * SERIO Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Domo , to będzie trzeba poszukać Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Mam problem z zalogowaniem sie na swoj stary profil Live. Podaje maila, haslo, po chwili pojawia sie pytanie o update i gdy wybieram tak to wyskakuje taki komunikat: Oczywiscie mam polaczenie z netem. Edit: Zrestartowalem kompa i jest ok, profil sie zaladowal . Edytowane 3 grudnia 2009 przez Siwy_ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Ja tam z chęcią z kimś mogę przejść co-opa przez sieć jeszcze raz. Za dychę to po prostu obowiązek kupić tą grę. A gdzie ją można dorwać za tą dyszkę ?? od 3 XII w sieci sklepów Biedronka :F * * SERIO Właśnie jadę kupić. Od dawna nie gram na PC (PS3 rulles ) ale to muszę zaliczyć! Mass Effect jeszcze mnie kusi ale ciągle się łudzę, że będzie na PS3 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Kupiłem. Instaluje się już 25 min. Tzn chyba, bo pasek postępu zapelnił się już po 3 sek i tak "stoi". (pipi)ens. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 To normalne. Gra długo się instaluje, czytnik się w pewnym momencie wycisza, ale wszystko jest w porządku - trzeba czekać. Cytuj
Gość Olek_ Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mam problem z Gearsami. Podczas zakladania konta na live reion byl ustawiony na polske i nie dalo sie go zmienic, a teraz gdy probuje sie zalogowac to wyskakuje komunikat ze ten region nie jest obslugiwany. Gdzie to sie zmienia ? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Wszystko gra, girsy za 10 zeta, fajnie... ale troche mnie rozsmieszylo, ze sama gra jest w opakowaniu w ktorym sie zwykle kupuje czyste plyty i nawet okladki nie ma (nie licze bialego kartonika z cd-keyem) :=( Rok temu trafilem na lepsze wydania w biedronce Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mam problem z Gearsami. Podczas zakladania konta na live reion byl ustawiony na polske i nie dalo sie go zmienic, a teraz gdy probuje sie zalogowac to wyskakuje komunikat ze ten region nie jest obslugiwany. Gdzie to sie zmienia ? Rejestracja musi sie odbywac na stronie xbox.com w wersji angielsko jezycznej Cytuj
Karas 433 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Gra ktoś w multi ? Nie wiem może mam pecha ale ciężko trafić na rozgarniętych kompanów Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Odpaliłem dzisiaj grę ( wersja PL ) i nie znajduje mi serwerów, tylko jeden polski. Wersja polska szuka tylko polskich graczy czy jak? nie mówcie mi że taka "kupa" Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 O tej porze tak bywa. Każda wersja szuka każdych hostów. Nie spodziewaj się tłumów, to dość mała społeczność graczy. Zazwyczaj wieczorami zaczynają się pojawiać Polacy z fajnymi hostami z pingiem na poziomie 40 - 80( w moim przypadku). Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Tragedia, że gra nie może grać z graczami PC. Chyba zakupie XBL i wracam do wersji XBOXowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi