Gisic 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 jak sa jacys chetni do gry to moj GT taki jak nick. Dodawajcie i piszcie wiadomosci. pozdro Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Czy dalej są problemy z grą online? Cytuj
Kamilo 0 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 No niestety tak Nie wiem czy faceci z Konami robią coś ku temu aby gra przez XBL była płynna i co za tym idzie przyjemna. Teraz to nie lizą sie umiejętności tylko zwykłe szczęcie gracza. Szkoda...... pozostaje ni tylko czekac na jakas poprawe. Pozdro!! Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 To znaczy umiejętności też dużo dają, bo np. wygrałem 15 na 18 meczów jak chciałem wygarnąć achievementy, azckolwiek na pewno najbardziej skillowym PESem na 360 jest szóstka, bo tam prynajmniej nie lagowało. Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Witam wszystkich. Czy nadal są te problemy z PES 2008 na xbl? ja ak sytuacja wygląda z PES 6 na serwerach live'a? Bo zastanawiam się którą część sobie kupić, chodzi mi głównie o grę online. pozdrawiam Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Cześć nix, pamiętasz mnie z XboxPolska? Jeśli chodzi o online to zdecydowanie polecam PES6, tam po prostu nie laguje nic, lub prawie nic. PES 2008 jak dla mnie jest bardziej grywalny offline, ale laguje przepotężnie. Niby grać się da, ale wygląda to strasznie marnie. Bierz szóśtkę, jeśli zależy Ci na onlinie. Tyle, że nie wiem ile jeszcze osób pogrywa w to na xb live. Pewnie w 2008 jest więcej chętnych. Edytowane 12 lutego 2008 przez Saunter Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Jasne że pamiętam. Ale zdaje się że Konami coś tam niby miało zadziałać w sprawie patcha a tu taka chała Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 No i patch był, nie wiem jak to wyglądało przed patchem, ale nie śmiga to tak jak powinno. Dla mnie to wielka kpina takie lagi. Cytuj
NiXoN 9 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 ale np jakbym chciał zagrać z kimś z Polski, to też kaszana? Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Jak będzie online tak samo zwalony kjak w PES 2008 i nie dadzą trybu sieciowego 2 vs 2 to już nie będę miał siły więcej grać Na grzyby zacznę chodzić albo na ryby No chyba, że znaczki zacznę zbierać Mamy 2008 rok i lagi ;/ Szok ;/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 PES teraz tani i sie zastanawiam czy aby nie kupić. Dalej są lagi w multi? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Jak cholera, naprawdę nie warto grać. Cytuj
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 To zalezy.. ja grajac na łączu 1mbit/s daje sobie swietnie rade i co prawda czasem trafiają sie problemy z pingiem jednak są one raczej rzadkie i mozna grac calkiem dobrze.. Podczas meczow masz u gory ikonke pokazujaca cos a'la zasieg w komorkach - 3kreski to najsliniejszy, oznaczajacy najstabilniejsze połączenie na ktorym gra sie idealnie, zas najgorszy to jedna pozioma czerwona kreska - wowczas granie mozna sobie odpusic.. ja osobiscie nawet w dzien mam zazwyczaj jedną/dwie kreski i gra sie całkiem dobrze. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) No nie wiem ja mam 10 mbit/s Chello, i gra się tragicznie. Ale co z tego na horyzoncie już PES 2009..... Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Slupek88 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Te lagi mnie rozpierdzielaja :wkurzony: Gra sie tragicznie , i jest to skopany tryb na calej linii . Nie wiem jak mozna do takiego stanu doprowadzic Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 To zalezy.. ja grajac na łączu 1mbit/s daje sobie swietnie rade i co prawda czasem trafiają sie problemy z pingiem jednak są one raczej rzadkie i mozna grac calkiem dobrze.. Podczas meczow masz u gory ikonke pokazujaca cos a'la zasieg w komorkach - 3kreski to najsliniejszy, oznaczajacy najstabilniejsze połączenie na ktorym gra sie idealnie, zas najgorszy to jedna pozioma czerwona kreska - wowczas granie mozna sobie odpusic.. ja osobiscie nawet w dzien mam zazwyczaj jedną/dwie kreski i gra sie całkiem dobrze. Tylko, że ja mam cały czas 3 kreski i często mi się zdarza, że widzę, że biegnę z piłką, jestem pod polem karnym, a tu piłka w połowie boiska Cytuj
G@ucho 0 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 chyba najgorsze jest to, ze sporo zalezy od LOTERYJKI na zasadzie "jak trafisz tak pograsz" - zdarza sie ze np wybierasz sobie oponenta z 3 krechami a okazuje sie ze jest niezla zenada i nie da sie pykac ! Wogole ponizej jednomegowego lacza chyba nie ma co startowac. Najlepszy cyrk widzialem u koleszki ktory na jakims bardzo slabym lączu probowal odpalic pes2008 iii udalo sie uruchomic mecz po czym byla obsowa do koncowego gwizdka pierwszych 45 min a nastepnie udalo sie uruchomic 2 polowe i byla stop klatka do konca meczu co najlepsze wczesniej odpalal bodajze HALO i mimo ze tez rewelki nie bylo to jednak dalo sie cos tam zagrac na upartego! Ale pes'ek nie uznaje tandety i trzeba miec lacze wprost z NASA najlepiej obaj zawodnicy uczestniczacy w meczu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi