Bart4wii-ds-psp-xbox 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 DDR supernova 2 Cytuj
Sly Angelo 0 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 1) The Punisher (i tak wolałem sterować Nick'iem xD) 2) Violent Storm 3) Star Wars Trylogy (bardzo wciągający symulator) 4) Tekken 3 Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 1. Candilacs & Dinosaurs 2. Punisher 3. Mortal Kombat (obojętnie który ale 2D) Cytuj
volken 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 1.Metal Slug. 2.Cadillacs and dinosaurs. 3.Sega Rally championship-mój ulubiony. Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Widzę, że częstotliwość wynosi post na trzy miesiące, więc teraz kolej na mnie 1- Tekken 3, król każdej przyczepy, czy budy, straciłem kilogramy drobnicy na to ustrojstwo 2- Metal Slug, obowiązkowa pozycja np. na dworcu w Katowicach, nawet przy przesiadce zajmującej 15 minut 3- Dynamite Cop / Caddilacs and Dinosaurs - fajne chodzone nawalanki, po prostu Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 1. Virtua Fighter 2 - krol wszechczasow . 2. Violent Storm - nie ma lepszej "chodzonej" bijatyki, po prostu nie ma . 3. The House of the Dead - "you must stop Curien or else... something terrible will happen" :]. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 1. Pump it Up 2. Metal Slug 3. B. Rap Boys Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Time Crysis 2. Gdy wymiatałem do terrorystów z podpinanego guna, czułem się lepszym człowiekiem . NO i oczywiście 18 Wheelers: jazda wielkim tirem po zatłoczonych ulicach, poprzez szarpanie ogromnej kierownicy i drążka skrzyni biegów! YUUUUUUUUPIKAJEJJ!!!!! . Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 R-type i metal slug. W to uwielbiałem pykać na automatach Cytuj
T5U 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Vendetta i The Punisher. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Z tytułów które sporo ogrywałem za czasów gówniarza z pewnością najbardziej przypady mi do gustu ( jednocześnie wywołując niesamowitą radość z gry): 1. Cadillacs i Dinosaurs - dla mnie najbardziej miodny scrolling ever 2. Mortal Kombat 1 - żeby sie do tego dopchać w wozie drzymały, trzeba było trzem bolkom kredyta sprezentować, ale jak już się udało to przyznam, że byłem w takiej ekstazie jakbym przez tydzień na haju chodził. Samo wybór postaci moczył mi majty. 3. Metal slug 1 - co tu dużo mówić, po prostu wciągał jak diabli 4. Wrestlemania - wszyscy grali Bigelowem, ale zawsze chciałem przejść Michaelsem na jednym kredycie, nie pamiętam czy się udało 5. Punisher - nie tak dobry jak Cadillac, ale też bawiłem się nieźle, szczególnie level na pociągu wywoływał u mnie szczekopad. 6. Pit Fighter - to się we dwóch z kumplem przechodziło, za(pipi)iści bossowie i klimat ulicznego rozpierdzielu - mniam 7. NBA Jam - pamiętam wrzucenie kredytu i oczekiwanie jak jakiś odważny rzuci mi wyzwanie Było jeszcze sporo tytułów, w które grałem (MK2, Tekken 1,2,3 , SSF2T) ale one jakoś nigdy nie wywoływały u mnie takich emocji jak wyżej wymienione produkcje. 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Tekken Tag z lekko podrasowaną grafą z psxa w galerji mokotów (już go nie ma ) Metal Szlug na 50groszówki w zakopiańskim pubie. Wszystkie Street Fightery w 2d. BTW.Jest gdzieś w Polsce automat z Tekkenem 6 oprócz tego z Łodzi ? Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 R-typeta gra mnie pochłonęła na automatach Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Skoro ktoś odświeżył ten wątek to i ja się wpisze.Najbardziej zgrywałem się w Metal Slug-i .Później pamiętam,że był The House of the Dead i inne automaty Segi(szczególnie ścigałki np.Daytona USA,a także Scud Race i Sega Rally),a także Midway-a,ponieważ ,że ich było najwięcej,a po drugie bardzo wciągały(pamiętam,że raz wydałem ok.stówy za jednokrotnym podejściem,hehe to były czasy ). Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Tekken Tag z lekko podrasowaną grafą z psxa w galerji mokotów (już go nie ma :confused: ) Metal Szlug na 50groszówki w zakopiańskim pubie. Wszystkie Street Fightery w 2d. BTW.Jest gdzieś w Polsce automat z Tekkenem 6 oprócz tego z Łodzi ? TTT jest jeszcze Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Ulubione za łebka Ghosts'n Goblins Moon Patrol Green Beret Black Dragon / Tiger Gauntlet na 4 graczy!!! To był wypas Bomb Jack Time Pilot Robi ktośw polsce budy z wbudowanym mamem od razu? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Moon Patrol - też to uwielbiałem, w budzie na kółkach jeszcze asteroids mieli, nigdy w to długo nie pograłem...Przyznam, ze do innych automatów mnie nie ciągnęło, chociaż flippery bardzo mnie zawsze pociągały Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Ulubione tytuły przy których za młodu zostawiałem całe kieszonkowe - tylko MAME: Asterix, Captain Amarica and The Avengers, Dragon Ninja (Bad Dudes), Hook, Kabuki-Z, Midnight Resistance, Iga Ninjuytsen, Pang, Parodius DA. Rolling Thunder, Sly Spy, Street Fighter 2, Three Wonders, TMNT. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Wiecie gdzie w Polsce są automaty z Metal Slug? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Metal Slug i Tobal 2. @FigaroOstatnio nad morzem widziałem. Jakiś rok temu, w Pobierowie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 ten beat-em um capcomu w którym jeden z czterech gostków zamieniał się antropomorficzne zwierze po zjedzeniu magicznego kryształu - sklep hitek, wrocław, na przeciwko Szkoły Podstawowej nr 118. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 CADILAKI I DINOZAURY!!! Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 O takkkk.... Kadilaki męcze obecnie na komórce i w życiu mi się nie przyśniło w wieku 6-ciu lat cioracjąc na automacie, że za 20lat będę owa gierkę mógł sobie odpalić w łóżku czy na kiblu. Oprócz tego Super Sidekicks - znacie, gracie? mega miodnośc dla fanów piłeczki. Z naciskiem na II i IV IMO. No Samurai Showdown i Spinmaster. Piękne rzeczy! Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Troszke odkopie temat..udalo mi sie postawic w domu cos o czym myslalem od malego brzdaca.Sam nie skladalem..zakupilem po dobrej(nawet bardzo) cenie-praktycznie po kosztach zbudowania.Ciagle cos grzebie..bede wymienial przedni panel ,ten sluzy jako zastepczy az znajde dobra plyte do wyciecia.Buda to 19 calowy Viewsonic CRT , 2 glosniki noname,komp to c2d 2.5ghz 4 gb ramcu i jakis geforce9600 GT 1gb. Edytowane 1 grudnia 2015 przez BieŃ 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi