szejdj 2 804 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 miodzio, a jaki jest koszt budowy takiego cacka? Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Okolice 700 zł Edit: W moim przypadku ;] Edytowane 1 grudnia 2015 przez BieŃ Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Mój ulubiony z dzieciństwa: MOON PATROL !! Jak już zaczęli kopać w temacie Edytowane 1 grudnia 2015 przez Andreal Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 No Bień odkopał, bo się chciał pochwalić swoim automatem. I mu się nie dziwie. Kurde, ja mam dwie lewe ręce, a też bym chciał taki sprzęt. Mam stare komputery, monitory, brak mi tylko obudowy, przycisków i zdolności Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Na necie pelno jest schematow obudowy.Zawsze tez mozesz(jak masz gdzie/kogo) pyknąć projekt w AutoCadzie.Wyciecie/stolarka to nie moga byc duze pieniadze(plyty mdf to grosze).Przyciski itp dorwiesz na allegro,olx,ebay..powaznie..to nie wyglada tak strasznie(jesli nie bawisz sie w jakies cuda czyt. podswietlania itp) Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Nie wiedziałem, że na SEGĘ CD, wyszedł spinoff najlepszej gry salonowej: Tu jako crap :/ --- A tu przy okazji z tego samego kanału, coś z piękną grafą z Segi Saturn: Szkoda, że nie ma dobrego emulatora Saturna:/ 2 Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Oryginał, to obok takich KLASYKÓW, jak Kadilaki i Dinozaury, Metal Slug, Capitan Commando, jest jedną z moich ulubionych gier na automatach. Oby ten rimejk okazał się godny. Czekam. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Orginalna wersja to jeden z moich ulubionych beat em upow. Problem byl z dlugoscia gry bo jakas taka krotsza niz np Cadiallacki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi