NemoKOF 676 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 Temat mozna zamknac i usunac. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Dlaczego zamknąć? A jak ktoś inny też zechce kupić taki stick, to ma zakładać kolejny taki temat? Cytuj
kain 17 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Witam, jak w temacie. Sprzedawali te sticki w Gekonie, ale juz nie maja. Jak ktos ma i chce sie pozbyc, to niech pisze do mnie!! mam nowiutkiega racade sticka Hori (limited edition tekken 5). Nigdy nie używany plus przejściówka do ps3. cena do ugadania Cytuj
kowal 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 http://www.allegro.pl/item307075279_arcade_stick.html tego syfa bardzo łatwo zmodowac naprawde sie opyla jak ktos ma czesci bo mało roboty minus: pudło brzydkie i układ only pod tekkena ;D Cytuj
kowal 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item339563557_hori_t...ck_unikat_.html to zadna limitowana edycja ale T5 US. T5 jap był HRAPem link do tej wersji niby sie rozniacej "tylko" wygladem w aukcji ten ma tylko obudowe od HRAP w srodku to samo co w FightingStickach moze ciut lepsze przyciski. moduje sie go tak samo crapowato jak FS bo zalutowane ma wszystko i mountplante pod gałe jets inne. za 150zł mozan od biedy wziasc ale 200zł ale za 200 to jzu ostra przesada. Cytuj
rfl 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 takiego tez mam niemodowanego,jednym gra sie super innym gorzej ale za te cene moze byc (dalem ok 100zl za nowke) Cytuj
Epic 5 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Mam na sprzedanie arcade stick'a do ps2. Obudowa Hori, gałka Seimitsu (kwadrat), przyciski Sanwa. Cena do uzgodnienia. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 ja z checia go wezme, wyslalem ci pm Cytuj
VHO 3 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item353285113_saulab...ps2_pc_ps3.html Hie hie, no więc, według sprzedających ten stick został wyprodukowany przez saulabi na potrzeby niemieckiego rynku. I nie jest to żaden "low-budget" stick (generalnie dają te same opisy do wszystkich ASów jakie wystawiają) Cytuj
kowal 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 to advanced fioghter nowe sa po jakies 100zł max i jak jzu pisałem wczesniej ta 100 mozna dac bo banał do modowania ale 200 to pod sad sie kwalifikuje Wysokiej jakości przyciski, wysokie - styl USA jednak zmienili bo ostatnio pisali ze styl koreanski Wysokiej jakości wykonanie, metalowa obudowa w kolorze czarnym - spox full plastik nie liczac "marmuru" w srodku do obciazenia no i ten biały kolor powinni kolesia wywalic z allegro bezpowrotnie za notoryczne wystawianie towarow z fałszywym opisem i manipulacje słowami Cytuj
VHO 3 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Napisałem do tego sklepu maila Koleś odpowiedzialny za te całe zamieszanie mi odpowiedział, przeprosił za błędy i poprawił opis na aukcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi