VeluriaN 1 Opublikowano 10 stycznia 2008 Autor Opublikowano 10 stycznia 2008 Sway nie gra i naszym liderem teraz jest Raveman, bo gra na sticku. Ja teoretycznie mógłbym wpaść, ale jeśli będą miał wolny weekend w lutym, to prawdopodobnie pojadę gdzie indziej. No ale nic nie jest jeszcze przesądzone, więc zobaczy się. Tak w ogóle to załóż topic w dziale Turnieje i zloty :smile: Do zlotów to to za wczesnie żeby to przerzucać, pozatym ilość miejsc mam ograniczoną Cytuj
szyper 0 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 ej ej ej ej, grac mozna ale najlepiej u nas. bo jaki jest sens aby do kilku osob przyjezdzalo kilkanascie? musimy tylko u nas w teamie uzgdonic all i damy info. tak byloby chyba najlepiej, nie? Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 (edytowane) 26 stycznia mamy z Cambionem test B2 więc lipa. Więc 8-9-10 listopada jest doskonały P.S. Kto moze niech się wypowiada na ten temat. Sway i tak jedzie (zapakuję go do plecaka). P.P.S. Mam nadzieję że moja kobieta też pojedzie, w tym wypadku liczka miejsc się zaciaśni ( na podłodze + materac lub koc tez da radę). Mam nadzieje Velu że będzie można ją zabrać ?? P.P.P.S. I tak nie dam rady Poznaniakom ;p ale wszystko wyjdzie w praniu. Edytowane 10 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 (edytowane) Zależy którym Poznaniakom masz zamiar nie dawać rady ?. Di czyżby Bolesławiec ? proszę o wykreślenie mnie z listy "ewentualnych" uczestników ja już się nie biję :catfight: Velu ty się nie rozpisuj że masz wille bo jak Ci się zwali 20 osób na chatę to zbyt wiele miejsca nie będzie Edytowane 11 stycznia 2008 przez Dante84 Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 26 stycznia mamy z Cambionem test B2 więc lipa. Więc 8-9-10 listopada jest doskonały Możecie też podjąć test A1 (jakby nie patrzeć to A1 > B2). Ot tak, do 10 wygranych. Di czyżby Bolesławiec ? Raczej Wrocław :tongue: A teraz nt. grania dyskusję przenosimy tutaj: http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=59382 Cytuj
tokis 0 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Udało sie ostatnio pograć trochę w Łodzi razem z Gajda, który zawsze gdy jest okazja korzysta z naszego zaproszenia - Velu, którego forma wyraźnie wzrasta od jakiegoś czasu odważył się nawet rzucić wyzwanie gościowi z Opola! Efekt oceńcie sami: Velu(Kaz) vs Gajda(Kaz) 1 Velu(Kaz) vs Gajda(Kaz) 2 Jako że mamy lokal w którym możemy pograć w pare osób, a poza tym nastały wakacje, zapraszamy chętnych graczy do spróbowania sie z nami w Łodzi - jak coś to PM. Pozdro! Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Nie ma to jak Gajda robiący TGF-y w WD Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 KILKA WALK Z WCZORAJ. ŁÓDŹ POZDRAWIA POLSKĘ After Party;) Dante84 VS GAJDA Dante84 Vs Gajda Dante84 VS Gajda "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ 6 "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ5 "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ4 "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ 3 "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ2 "BIRU MACZU" VELU VS GAJDA CZ1 DANTE VS VELU DANTE VS VELU DANTE VS VELU DANTE VS VELU DANTE VS VELU DANTE VS VELU DANTE VS VELU VELU VS GAJDA VELU VS GAJDA VELU VS GAJDA VELU VS GAJDA VELU VS GAJDA Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) No właśnie chłopaki, weźcie zrzućcie się na jakiś aparacik za 150 zl który umożliwia nagrywanie w 25 klatkach, bo przy takiej płynności na prawdę nie można za wiele powiedzieć o tym co się dzieje. Ewentualnie ustawcie w aparaciku rozdzielczość nagrywania na mniejszą, wtedy powinno nagrywać w 25 klatkach. W części aparacików (nawet tych starych) tak jest że są 2 ustawienia jakości filmików, wysoka rozdziałka w jakiś 5-10 klatkach, oraz niska rozdziałka w 25 klatkach. Do bijatyk zdecydowanie lepiej ustawić low res high fps tym bardziej że idzie to wszystko na jutuba gdzie i tak konwertuje filmiki do low resa. Edytowane 1 lutego 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Walki są w niskiej rozdziałce bo dopiero co uczymy się obsługi... w najwyższej rozdziałce jedna walka zajmowała 156 Mb więc "nieco" ją zmniejszyliśmy ale spoko następne powinny być już w lepszej rozdziałce ^_^ Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Rozdziałka akurat jest najmniej ważna, youtube i tak zmniejszy ją do swojej standardowej 320x240. Więc skoro nie opłaca się nagrywać w wyrzszej rozdzielczości to nagrywajcie z większą płynnością jutube wam jej nie utnie chyba że nagracie powyżej 30 klatek:P. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Hmyyy.Dopiero sie do tego tematu dokopałem I wreszcie widać jak na prawdę wyglądał początek wazoOn Cup'u Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Do Poznania byście lepiej przyjechali Cholera, to mój post zaczął waz00ny? Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 10 marca 2009 Autor Opublikowano 10 marca 2009 Pomysł wazOOna Powstał w mojej głowie i go zrealizowałem;)mimo że Tokis mi chciał wyperswadować pomysł wazoona jako głuwnej nagrody bo mówił że to nie wypali, że siara itp. ale nie poddałem sie i zrealizowaliśmy swój pomysł i BOGU DZIĘKI:) Ale prawdziwy Wazoon zaczoł sie w...WARSZAWIE i to dzięki DANTEMU bo to on potajemnie umówił sie w arenie z A-Team na granie i mnie w to wciągnoł potem trzeba było przyjąć ich w łodzi, do tego dojechał gajda...i tak zebrała sie ekipa PRAWAZONU:) Cytuj
alik 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 kuzna tyle się nasłuchiwałem o tym wazooonie a nigdy nie miałem przyjemności, kiedy planujecie następnego? ^_^ Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 6 września 2009 Autor Opublikowano 6 września 2009 narazie pracujemy nad AOT... Niedawno nagralismy pare filmików, może coś łysy lub tokis wrzucą na net Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi