aux 3 784 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Pewnie już wszyscy wiedzą ale napiszę, sezon 7 przełożony na rok 2009. Chciałbym zagrać w grę w której mordujemy scenarzystów. :evil2: :pifpaf: :wkurzony: Cytuj
Gość tekA Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 siódmego dnia dali bauerowi odpocząć nie wiem czy opierasz to na jakimś oficjalnym oświadczeniu, którego nie znam, ale podobno krążą pogłoski o emisji na wiosne i jesień po 12 odc. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 lutego 2008 Autor Opublikowano 12 lutego 2008 Obyś miał rację. A swoją złość opieram na tym: "24 godziny" - wg scenarzysty i producenta Davida Fury'ego nie należy się spodziewać nowych odcinków serialu, aż do stycznia 2009 roku. Produkcja serialu zakończyła się na godzinie 12 i nie ma szans, by dokończono ją na czas. A puszczanie niepełnego sezonu, w przypadku tej produkcji, nie ma sensu. źródło Cytuj
Gość tk Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 pewnie każdy zainteresowany już wie, że na jesień fox wyemituje DWUGODZINNY prequel 7 sezonu, w którym jack trafia do jednego z afrykańskich państewek akurat podczas zamachu stanu . będzie tam musiał się zmierzyć z okrutnym dyktatorem w którego wcieli się tony todd (gość wsławił się rolą candymana w... cadymenie ). pozatym głównym badassem w 7 sezonie (styczeń) będzie jon voight (kolejna po hopperze nie bylejaka persona w serialu). Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 W 7 sezonie wraca Kim Bauer ;]]] Z dzieciakiem, ale co tam ;P Cytuj
Gość tk Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 http://www.youtube.com/watch?v=8dLcs-fH4Fc...feature=related --> trailer dwugdzinnego specjala exile/redemption - już 23 listopada! http://www.youtube.com/watch?v=8dLcs-fH4Fc...feature=related --> zaktualizowany trailer 7 sezonu (styczeń), jest voight, todd i od chu.ja akcji. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dałeś dwa razy ten sam link , tu jest zaktualizowany trailer 7 sezonu Siódemka prezentuje się wyśmienicie, ale przydałoby się jakieś przypomnienie poprzednich 6 sezonów. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 24-Redemption.720p.HDTV.X264-DIMENSION Redemption is a television movie, bridging the gap between the sixth and seventh seasons of 24. Set partially in Southern Africa, Jack finds himself caught up in a military coup while trying to find somewhere he can 'be at peace'. Meanwhile, in the United States, it is Inauguration Day, where Allison Taylor is being sworn in to office. Zaczyna sie. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Obejrzałem 24 Redemption wrażenia : Jak najbardziej dobre. Widać, że sezon będzie mocniejszy od średniego 6stego, znowu trochę afer w sferach politycznych się szykuję. Poza tym ten serial chyba przepowiada przyszłość, w poprzednich sezonach czarny był prezydentem i co się stało ? Kurde, przez pierwsze 40 minut miałem nadzieję, że przeniosą akcję z stanów do Afryki, ale widać nici z tego. Szkoda, bo to mogło być coś nowego. Trochę mi też nie pasuje Pani prezydent, nie wiem czemu, dużo jej nie było, więc ciężko oceniać, ale jednak wolałem poprzedniego red necka. W każdym bądź razie mało można ocenić po 80 minutach, które i tak są tylko wstępem. Ja jestem nastawiony pozytywnie na serial. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Sry, za dubla, ale minął już jakiś czas od tamtego postu. 4 epy nowego sezonu są już na półkach sklepowych torrenta. Oglądał ktoś ? Opinie ? Porównania do poprzednich sezonów ? Jak tak to oznaczajcie tylko spoilery Ja czekam raczej, aż wyjdzie cały sezon i wtedy obejrzę. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) Od wczoraj byly dostepne screenery 4 pierwszych odcinkow ale jakosc kiepska, duza pikseloza. Dzisiaj dostepne sa juz EP01 i EP02 w 720p i mozna spokojnie ogladac. Obejrzalem wczoraj pierwszego screenera i narazie wstrzymuje sie z osadami. UPDATE: Jest dobrze. Pierwsze cztery odcinki nawet wkrecaja i jak zwykle bedzie troche zwrotow akcji. Edytowane 12 stycznia 2009 przez Yacek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Troszkę mnie wkurza to że znowu Jacusia wszyscy kopią, a on dalej ratuje USA. KAŻDY normalny człowiek by pokazał fucka i tyle ale nie Jack Bauer . Troszkę naciągany jest wątek z mini 4 osobowym CTU no ale przynajmniej trzyma w napięciu. Uwielbiam 24 godziny ale jeżeli następny ma być znów z sponiewieranym Jacusiem co przed wszystkimi ucieka to lepiej jak by mu zapodali kulkę w łeb na końcu sezonu:) Duży plus za powrót Almeidy (chyba tak to się pisze) mój ulubieniec ze starych sezonów obok prezydenta Palmera (pierwszego) i córeczki Bauera :> Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 No i amy odcinek z "cichym" zakonczeniem sugerujacym, ze zakopia zywcem. No wlasnie - zakopia czy przysypia ? Cytuj
Gość tk Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Imo zakopią, to by był dobry motyw - w stylu 24. Z resztą w pierwszych 4 odcinkach poprzedniego sezonu była przecież podobna akcja jak zastrzelił Curtisa. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Na to licze. To by byla dobra smierc. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) IMO tylko przysypią. Będzie żyć. Edytowane 24 stycznia 2009 przez ShtaS Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 No i wykrakales.... A idz w cholere... Cytuj
Dzujo 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Po 6 sezonach chyba wszyscy wiemy, ze 24 trzeba ogladac "z dystansem". Nie warto zastanawiac sie nad detalami - od tego mamy codzinne problemy. Just enjoy the ride. Obstawiajmy - kto jeszcze oprócz Tonego powróci? Chyba córka - na to wskazuje lista płac. Ja chciałbym comeback niedoszłej assasin Plamera, ktora juz raz wrocila na chwile (epizod w hotelu) Potem dostala żelazny list. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Coreczka wroci to pewne i bardzo dobrze, uwielbiam Elishe Ja obstawiam, ze wroci jeszcze Logan. Cytuj
snowblind 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 24 to kawał porządnego serialu sensacyjnego, ale szczerze przyznam, że z sezonu na sezon coraz mniej mnie to kręci. W ogóle im jestem starszy, tym bardzie wybredny się robię Cytuj
koso 114 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 11. odcinek jest swietny, w niezly sposob zamyka pierwsza faze 24 godzin. Sezon lepszy niz 2-3 pozostale, glownie z powodu swej odmiennosci. Dialog Renee i Jacka w szpitalu - klasa. No i serialowi zdecydowanie dobrze zrobilo Redemption, bo przynajmniej wiadomo, kto sie czai gdzies tam na koncu korytarzyka z badguyami. Cytuj
SIKI 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 za tydzień 2-houer event będzie się działo zwłaszcza, że Juma zaatakuje biały dom Cytuj
koso 114 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 No wlasnie, koncoweczka miala moc, chociaz mina tego dzieciaka mnie zabila swoja tepotą. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) A ja coraz bardziej mam dosyć tego ciągłego "Jack, czy ty coś czujesz?", "jack tak nie można", "Jack jesteś potworem bla bla bla". Przesadzają z tym. Edytowane 25 lutego 2009 przez ShtaS Cytuj
Gość tk Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Czekam tylko, aż rudej wpier.doli na odchodne kiedyś jak odwali jeszcze raz taki numer jak z tym autem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi