Hela 1 962 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Świetna była końcówka ostatniego odcinka, dodali Hankowi charakteru i głębi. News: będzie jeszcze jeden sezon. http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=3069 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Końcówka końcówką, ale dwa ostatnie odcinki (9 i 10) są jak dla mnie zbyt romantyczne. Ja wiem, że czasami tak trzeba, wypada, ale już chcę cycki, alkohol i jaranie - to co mnie wciągnęło ten serial. Gdyby tak wyglądały dwa pierwsze odcinki, to ogladalność spadłaby o połowę. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Dla mnie ten serial zawsze był romantyczny. Od pierwszego odcinka bardzo mnie ujęło, że Hank, chociaż przeleci wszystko, co ma dwie nogi, to jednak w duszy jest ciągle wierny swojej jedynej, swojej Izoldzie, z którą nie może być z powodów tragicznych. To bardzo piękne. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Tak, tak, a póki co zaczęło sie coś dziać przynajmniej. Końcówka mocna. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 "dzieje" to się w tym serialu cały czas, od pierwszego odcinka :] biedak Lew, mam nadzieję, że nie wykorkował, bo co teraz zrobi ta jego królewna? Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 zastanawiam się, czy w takim przypadku wstrzyknięcie adrenaliny (czy co on mu tam podał) poważnie nie zaszkodziło. Nie jestem buegły w tych sprawach, a nie chce mi się szukać. Jeszcze się okaże, że Hank pomógł mu zejść ze świata Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 No i koniec sezonu. Szkoda Lew, jedna z fajniejszych postaci w serialu. Niby jakby jej nie uśmiercili to zakończenie nie było, by tak mocne, ale cóż ... Wiadomo też, że 3 sezon będzie, ale nie wyobrażam sobie tego za bardzo, 2 już był widocznie gorszy od 1 więc mogli dać spokój, żeby nie psuć efektu. Z resztą co ja gadam i tak pewnie 3eci będę oglądał Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 no właśnie co ty gadasz trzeci będzie lepszy od drugiego, bo Karen wyjechała w pizdu do Niu Jorku i Hank będzie mógł teraz konkretnie poszaleć, o ile córunia nie będzie za nim chodzić krok w krok Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 W sumie dało się przewidzieć końca Lew z samego tytułu epa. Całościowo odcinek fajny, trochę podciągnął ogólny wizerunek. Kilka mocnych dialogów (scena porodu przeurocza). Ogólnie na luzie czekam na trzeci sezon. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 fajny jest smaczek slowny dla fanow dexa i vice versa Cytuj
::Filo:: 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 swietny serial obejrzalem dwie serie w 3 dni Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 nie wiem co myslec, 7 ep pierwszego sezonu, smiesznie jest, ale irytuje mnie ten ich "idealny" światek, wszystko co ma cycki chce sie grzmocic, ćpają sobie bez konsekwencji. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 oświeć nas snejku ja wciąz rowniez na to czekam nie wiem co myslec, 7 ep pierwszego sezonu, smiesznie jest, ale irytuje mnie ten ich "idealny" światek, wszystko co ma cycki chce sie grzmocic, ćpają sobie bez konsekwencji. cos w tym jest palą, piją, ćpają prawie do nieprzytomności a potem wsiadają w samochód i do domu Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Wow, identycznie jak w Sopranos a tam sie nikt tego nie czepiał. Zresztą Californication wzorowane było na biografii Duchovnego. Raczej nie dał bym wiary temu jakby ktos powiedział, że facet nie cpał i nie obracał panienek. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 No ale jasne, że to jest przerysowane. To komedia, na litość boską. To jest właśnie zabawne, że w każdym odcinku po kilka razy Hank idzie do sklepu/baru/muzeum/kolegi i zawsze poznaje jaką laskę, którą najdalej za kwadrans już posuwa. Za każdym razem to uproszczenie jest dla mnie coraz zabawniejsze, bo twórcy widocznie puszczają oko do widza. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Wow, identycznie jak w Sopranos a tam sie nikt tego nie czepiał. Ja się nie czepiam Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 wiadomo cos kiedy rusza kolejny sezon? :> Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 ogolnie wg wypada na minus bardziej. serial ciagnie sie od epow ktorych nie da sie ogladac przez takie ktore chcialoby sie ogladac w kolko. na ta mala i jej gre nie moge patrzec. ona nie nadaje sie do niczego co mozna robic przed kamera. obejrzalem 2 sezony i na trzeci nie mam ochoty Cytuj
Labik 10 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 A ja nie moge sie doczekac Gdzies widzialem info ze pod koniec '09 albo na poczatku '10 wyjdzie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Ta młoda to jedyny minus tego serialu, poważny minus. Denerwuje wszystko od jej wyglądu po sposób bycia. Mowie tu o postaci z serialu, bo o niej osobiście wiem tylko tyle, że NIE POTRAFI GRAĆ. Jak staje w miejscu i zaczyna jakiś durny monolog zbuntowanej nastki, a przy tym jednocześnie wygląda jakby czytała go z kartki ukrytej w krzakach to aż się chce przewinąć odcinek. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 A ja nie moge sie doczekac Gdzies widzialem info ze pod koniec '09 albo na poczatku '10 wyjdzie. a ja slyszalem, ze w kwietniu tego roku ma juz byc Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 I co tam, kiedy nowe odcinki, może już są? Co słychać ogólnie w świecie Hanka? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Bez zmian, dopiero jesienią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi