Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie zaczęli kręcić trzeci sezon, więc chyba latem będzie emitowany.

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Wątpię, w oficjalnym oświadczeniu Showtime podał, że nowych odcinków możemy spodziewać m się "późnym 2009". Poza tym zawsze tak było, że na jesień startował nowy sezon.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wy tu o trzeciej serii a ja się pytam czy wiadomo coś o drugiej na tvn-ie?

Nie chcę mi się tego ściągać, a obejrzałbym dalsze przygody über-je.baki.

nie wiem co myslec, 7 ep pierwszego sezonu, smiesznie jest, ale irytuje mnie ten ich "idealny" światek, wszystko co ma cycki chce sie grzmocic, ćpają sobie bez konsekwencji.

cos w tym jest

palą, piją, ćpają prawie do nieprzytomności a potem wsiadają w samochód i do domu

It's California babe 8)

e:

słaby net mam, ze ściąganiem po prostu ciężko

Edytowane przez Łu#

Opublikowano

Jesli pasi Ci ogladanie z lektorem po poł godzinki na tydzien to prawdopodobnie na jesień dadzą 2 serie. Obowiązkowo po Szymonie Majewsim i Kupie Wojewodzkim w okolicach godziny 1.00.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Błyskawicznie minął 1 sezon :)

Niebawem zabiore się za 2 serię, ale już teraz mogę powiedzieć, że serial za(pipi)iaszczy.

Nie znam drugiego tak lekkiego serialu! 30 min zlatuje jak z bicza strzelił. A ta młoda może nie irytuje, ale śpiewać niezbyt potrafi ^^

Opublikowano

Irytuje, 2 sezonie bachor zaczyna dorastac. Mroczne emo, be. Ja czekam spokojnie na trojeczkę.

Opublikowano

Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem.

Dużo sexu, śmiesznych scen, spox głowny bohater...

Marcy(Pamela Adlon)-Najlepsza Aktorka/Postaci w tym serialu. Ta kobieta mnie zabiła. (Taka żona by była fajna... ;-) )

1&2 są ciekawe>czekam za 3 sezonem.

Scena z masturbacjią Charl'a Runkla rozwala-te mimki w drugim sezonie rozwalają ;-)

Opublikowano

Trzeci sezon startuje pod koniec września.

Opublikowano

Znana już jest Obsada?

Będzie Marcy (Pamela Adlon) i jej mąż Charle?

Opublikowano

Są wymieniani w materiałach. Z tych głównych postaci to nie wiem, czy będzie Mia. Reszta na pewno jest.

Opublikowano

Mia powinna być, gdyż jeszcze mogłaby się trochę poruchać, chyba, że tę rolę przejmie w nowym sezonie już (1 sezon - dziecko, 2 sezon - bunt) dojrzała Becca. Bleee.

Swoją drogą, bawi mnie straszliwie, jak ludzie w większości sprowadzają Californication do prostego ruchania tylko, zupełnie pomijając resztę atutów tego serialu. Może w tym tkwi jego siła, że każdy znajduje tutaj coś dla siebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj wieczorem zapuściłem II sezon i łyknąłem go za pierwszym podejściem. Po prostu mistrzostwo świata aż żal dupę ściska że trzeba "aż tyle" czekać do 3 sezonu. Na prawdę godny polecenia serial wybijający się moim zdaniem na tle dzisiejszych chłamów.

Nie lubię za bardzo tak oceniać' ale imo II sezon lepszy od I. O dziwo emo bachor mnie tak nie w(pipi)iał, jedynie Mia. Co za sucz, nie trawię jej jak cholera. A Lew Ashby to strzał w 10, świetna postać.

Szkoda że kipnął.

Edytowane przez Slupek88

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i po 2 sezonie. Jest lekko gorszy od pierwszego, ale nadal świetnie się to ogląda. Lew to za(pipi)ista postać (pod względem charakterystyki jak i samego aktora)

, szkoda że kipnął.

.. Ja już chcę 3 sezon ;/

edit: fakt, gekon, sorry.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Np. ja bym się niezle wkurzył jakbym nie oglądał s2 i przeczytał spoilera o Lew. No, ale ja to ja:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pochlonalem caly pierwszy sezon w jeden dzien i boje sie ze z drugim bedzie to samo a moorhunt ma uszkodzone hashe do odcinka 5,7,9,10 i nie moglbym obejrzec w calosci :( ma ktos namiary na te 4 odcinki z lektorem PL? Bede wdzieczny

Opublikowano

Z polskim lektorem?

Jasne.

...

...

buahahahahaaha

Opublikowano

Dla tych co nie zassali z neta z przyczyn moralnych lub chcą z lektorem hehe to od poniedziałku leci drugi sezon na Universal.

Wiadomo już kiedy I odcinek III sezonu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 pierwsze epy już wyciekły!

SSAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

chyba poczekam az juz bedzie calosc, wtedy obejrze. ogladac co tydzien 25 minut to porazka.

Opublikowano

chyba poczekam az juz bedzie calosc, wtedy obejrze. ogladac co tydzien 25 minut to porazka.

ja nie dam rady, nie mam az tak silnej woli :D

Opublikowano

napisow jeszcze nie ma :<

Opublikowano

Tak. Nie wiem czy tak mi tego serialu brakowało czy jest nawet lepiej niż poprzednio. wiecej zabawnych sytuacji, świetny motyw z nową pracą Hanka, a poza tym wszystko po staremu, trzyma poziom.