Opublikowano 18 kwietnia 200915 l Właśnie zaczęli kręcić trzeci sezon, więc chyba latem będzie emitowany.
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Wątpię, w oficjalnym oświadczeniu Showtime podał, że nowych odcinków możemy spodziewać m się "późnym 2009". Poza tym zawsze tak było, że na jesień startował nowy sezon.
Opublikowano 1 maja 200915 l Wy tu o trzeciej serii a ja się pytam czy wiadomo coś o drugiej na tvn-ie? Nie chcę mi się tego ściągać, a obejrzałbym dalsze przygody über-je.baki. nie wiem co myslec, 7 ep pierwszego sezonu, smiesznie jest, ale irytuje mnie ten ich "idealny" światek, wszystko co ma cycki chce sie grzmocic, ćpają sobie bez konsekwencji. cos w tym jest palą, piją, ćpają prawie do nieprzytomności a potem wsiadają w samochód i do domu It's California babe 8) e: słaby net mam, ze ściąganiem po prostu ciężko Edytowane 1 maja 200915 l przez Łu#
Opublikowano 1 maja 200915 l Jesli pasi Ci ogladanie z lektorem po poł godzinki na tydzien to prawdopodobnie na jesień dadzą 2 serie. Obowiązkowo po Szymonie Majewsim i Kupie Wojewodzkim w okolicach godziny 1.00.
Opublikowano 10 lipca 200915 l Błyskawicznie minął 1 sezon Niebawem zabiore się za 2 serię, ale już teraz mogę powiedzieć, że serial za(pipi)iaszczy. Nie znam drugiego tak lekkiego serialu! 30 min zlatuje jak z bicza strzelił. A ta młoda może nie irytuje, ale śpiewać niezbyt potrafi
Opublikowano 10 lipca 200915 l Irytuje, 2 sezonie bachor zaczyna dorastac. Mroczne emo, be. Ja czekam spokojnie na trojeczkę.
Opublikowano 16 lipca 200915 l Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem. Dużo sexu, śmiesznych scen, spox głowny bohater... Marcy(Pamela Adlon)-Najlepsza Aktorka/Postaci w tym serialu. Ta kobieta mnie zabiła. (Taka żona by była fajna... ;-) ) 1&2 są ciekawe>czekam za 3 sezonem. Scena z masturbacjią Charl'a Runkla rozwala-te mimki w drugim sezonie rozwalają ;-)
Opublikowano 17 lipca 200915 l Są wymieniani w materiałach. Z tych głównych postaci to nie wiem, czy będzie Mia. Reszta na pewno jest.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Mia powinna być, gdyż jeszcze mogłaby się trochę poruchać, chyba, że tę rolę przejmie w nowym sezonie już (1 sezon - dziecko, 2 sezon - bunt) dojrzała Becca. Bleee. Swoją drogą, bawi mnie straszliwie, jak ludzie w większości sprowadzają Californication do prostego ruchania tylko, zupełnie pomijając resztę atutów tego serialu. Może w tym tkwi jego siła, że każdy znajduje tutaj coś dla siebie.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Wczoraj wieczorem zapuściłem II sezon i łyknąłem go za pierwszym podejściem. Po prostu mistrzostwo świata aż żal dupę ściska że trzeba "aż tyle" czekać do 3 sezonu. Na prawdę godny polecenia serial wybijający się moim zdaniem na tle dzisiejszych chłamów. Nie lubię za bardzo tak oceniać' ale imo II sezon lepszy od I. O dziwo emo bachor mnie tak nie w(pipi)iał, jedynie Mia. Co za sucz, nie trawię jej jak cholera. A Lew Ashby to strzał w 10, świetna postać. Szkoda że kipnął. Edytowane 29 lipca 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l No i po 2 sezonie. Jest lekko gorszy od pierwszego, ale nadal świetnie się to ogląda. Lew to za(pipi)ista postać (pod względem charakterystyki jak i samego aktora) , szkoda że kipnął. .. Ja już chcę 3 sezon ;/ edit: fakt, gekon, sorry. Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez Figaro
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Np. ja bym się niezle wkurzył jakbym nie oglądał s2 i przeczytał spoilera o Lew. No, ale ja to ja:)
Opublikowano 8 września 200915 l pochlonalem caly pierwszy sezon w jeden dzien i boje sie ze z drugim bedzie to samo a moorhunt ma uszkodzone hashe do odcinka 5,7,9,10 i nie moglbym obejrzec w calosci ma ktos namiary na te 4 odcinki z lektorem PL? Bede wdzieczny
Opublikowano 9 września 200915 l Dla tych co nie zassali z neta z przyczyn moralnych lub chcą z lektorem hehe to od poniedziałku leci drugi sezon na Universal. Wiadomo już kiedy I odcinek III sezonu?
Opublikowano 18 września 200915 l 2 pierwsze epy już wyciekły! SSAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 18 września 200915 l przez Masorz
Opublikowano 18 września 200915 l chyba poczekam az juz bedzie calosc, wtedy obejrze. ogladac co tydzien 25 minut to porazka.
Opublikowano 18 września 200915 l chyba poczekam az juz bedzie calosc, wtedy obejrze. ogladac co tydzien 25 minut to porazka. ja nie dam rady, nie mam az tak silnej woli
Opublikowano 24 września 200915 l Tak. Nie wiem czy tak mi tego serialu brakowało czy jest nawet lepiej niż poprzednio. wiecej zabawnych sytuacji, świetny motyw z nową pracą Hanka, a poza tym wszystko po staremu, trzyma poziom.