Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

kiedy 3 odc? :D

bo codziennie sprawdzam i nigdy nie ma :<

Edytowane przez Labik

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

lol. dobrze myslalem, zeby nie ogladac ;/ wez teraz czlowieku dwa tygodnie czekaj.

Opublikowano

niech ktos mi zaspoileruje co sie dzieje bo nie mam sily juz tego ogladac.

Opublikowano

Hank ćpa, pije, pali, rucha wszystko co ma cycki i próbuje wychować córkę.

Opublikowano

Hank ćpa, pije, pali, rucha wszystko co ma cycki i próbuje wychować córkę.

standard :D

Opublikowano

Hehe, drugi odcinek się fajnie skończył. Hankowi zajęło to sporo czasu , ale wreszcie się zebrał, żeby wygarnąć tej małej w(pipi)iającej pasztetowej co o niej naprawdę myśli :potter:

Opublikowano

Fuck nie wytrzymałem i obejrzałem, 2 epy, trzeciego sezonu. Teraz żałuje bo zwariuje oglądając po jedynym odcinku co 2 tygodnie.

Co tu dużo gadać, to samo za(pipi)iste Californication co poprzednie sezony. Hehe emo gówniarze się dostało i bardzo dobrze.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Bardzo dobry początek sezonu. 30 minut epizodu ma to do siebie, że nie ma dłużyzn, wszystko jest skondensowane i może faktycznie mija szybko, ale taki już urok serialu. Cieszę się, że nie ma tej piz'dy, co to w Nowym Jorku siedzi, bo tylko hamowała tempo i rozmemłała Hanka. Oby nie wróciła. A irytującą gówniarę już hank zaczął ustawiać do pionu, także wszystko jest na dobrej drodze.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze ten pisarz-alkoholik z pierwszego odcinka jeszcze wroci. Moglby byc kolejnym kumplem Hanka, jak Ashby. Moglaby to byc naprawde barwna postac.

Opublikowano

Ashbyego nie przebije :( [*]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W 4 odc. Hank pojechał po całości. Trzy pieczenie na jednym ogniu hehe.

Po za tym Sue rozpier.dala.

Opublikowano

Ja i mój kolega, do tej pory fani Californication, wspólnie uznajemy, że trzeci sezon to jak na razie gó'wno. Granica między Moodym-uroczym hamem a Moodym-żałosnym prostakiem została po prostu przekroczona. Finezja zniknęła, zostaje sam młodzieżowy język i pieprzenie się każdego z każdym, ale to nie to samo. Dalej będę to oglądał, no bo to tylko pół godziny tygodniowo, ale jestem zawiedziony.

Opublikowano

Ashbyego nie przebije :( [*]

Ale może się starać :smile:. Ostatni ep jest w dechę. Końcówka i "FUCK" też niczego sobie. Mi konwencja 3ego sezonu jak najbardziej podchodzi. Taki właśnie powinien być Hank - rozpierdzielony na drobne kawałki, znienawidzony przez córę, walący wszystko i wszystkie i tęskniący za swoją połowicą. Reszta jest milczeniem...
Opublikowano

Wczoraj obejzalem w tv 2 epy drugiego sezonu i musze przyznac ze tesknie za Ashbym. Scenka z alkaseltzerem wymiata :D albo z krabami i koką ;P 3 sezon jak narazie fajny ale jednak czegos mi brakuje.. ale jest OK :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

6 ep zaje'bisty. Uśmiałem się srogo.

"Tu jesteś, ty weneryczna kupo gówna" xd

Generalnie po powrocie karen spodziewałem się bardziej mulistego klimatu, ale było okej.

Opublikowano

nie sadzicie, ze

troche przegiecie z tym, ze zona runkle'a sie dymala z tym typem? jakos tak za proste to bylo dla mnie ;p ja wiem ze hank i karen sa w wolnym zwiazku, ale runkle? troche moim zdaniem przesada.

Opublikowano

Przecież oni dopiero co w separacji byli. Cały sezon prują się na lewo. Tylko mieszkają razem i próbują dojść do ładu, więc można powiedzieć, że są w wolnym związku póki co.

Opublikowano

nie

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że w tym sezonie zabawny jest tylko wątek Runklów, a reszta zamula ? : [

Opublikowano

No oni sa najlepsi i teksty Hanka ;]

chwila po spuscie runkla... "hej marcy jestem w barze ze striptizem, tu jest zayebiscie!" :D

- ale masz fajne cycki, moge dotknac jednego? :D

Edytowane przez Labik