Opublikowano 25 września 200915 l kiedy 3 odc? bo codziennie sprawdzam i nigdy nie ma :< Edytowane 25 września 200915 l przez Labik
Opublikowano 25 września 200915 l lol. dobrze myslalem, zeby nie ogladac ;/ wez teraz czlowieku dwa tygodnie czekaj.
Opublikowano 25 września 200915 l Tu masz rozpiskę: http://www.tv.com/ca...ev_episode;more Czyli 3ci 11 października. No, już mnie ubiegł. Edytowane 25 września 200915 l przez Masorz
Opublikowano 25 września 200915 l niech ktos mi zaspoileruje co sie dzieje bo nie mam sily juz tego ogladac.
Opublikowano 25 września 200915 l Hank ćpa, pije, pali, rucha wszystko co ma cycki i próbuje wychować córkę.
Opublikowano 26 września 200915 l Hank ćpa, pije, pali, rucha wszystko co ma cycki i próbuje wychować córkę. standard
Opublikowano 26 września 200915 l Hehe, drugi odcinek się fajnie skończył. Hankowi zajęło to sporo czasu , ale wreszcie się zebrał, żeby wygarnąć tej małej w(pipi)iającej pasztetowej co o niej naprawdę myśli :potter:
Opublikowano 30 września 200915 l Fuck nie wytrzymałem i obejrzałem, 2 epy, trzeciego sezonu. Teraz żałuje bo zwariuje oglądając po jedynym odcinku co 2 tygodnie. Co tu dużo gadać, to samo za(pipi)iste Californication co poprzednie sezony. Hehe emo gówniarze się dostało i bardzo dobrze. Edytowane 30 września 200915 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 października 200915 l Bardzo dobry początek sezonu. 30 minut epizodu ma to do siebie, że nie ma dłużyzn, wszystko jest skondensowane i może faktycznie mija szybko, ale taki już urok serialu. Cieszę się, że nie ma tej piz'dy, co to w Nowym Jorku siedzi, bo tylko hamowała tempo i rozmemłała Hanka. Oby nie wróciła. A irytującą gówniarę już hank zaczął ustawiać do pionu, także wszystko jest na dobrej drodze.
Opublikowano 5 października 200915 l Mam nadzieje, ze ten pisarz-alkoholik z pierwszego odcinka jeszcze wroci. Moglby byc kolejnym kumplem Hanka, jak Ashby. Moglaby to byc naprawde barwna postac.
Opublikowano 21 października 200915 l W 4 odc. Hank pojechał po całości. Trzy pieczenie na jednym ogniu hehe. Po za tym Sue rozpier.dala.
Opublikowano 21 października 200915 l Ja i mój kolega, do tej pory fani Californication, wspólnie uznajemy, że trzeci sezon to jak na razie gó'wno. Granica między Moodym-uroczym hamem a Moodym-żałosnym prostakiem została po prostu przekroczona. Finezja zniknęła, zostaje sam młodzieżowy język i pieprzenie się każdego z każdym, ale to nie to samo. Dalej będę to oglądał, no bo to tylko pół godziny tygodniowo, ale jestem zawiedziony.
Opublikowano 21 października 200915 l Ashbyego nie przebije [*] Ale może się starać :smile:. Ostatni ep jest w dechę. Końcówka i "FUCK" też niczego sobie. Mi konwencja 3ego sezonu jak najbardziej podchodzi. Taki właśnie powinien być Hank - rozpierdzielony na drobne kawałki, znienawidzony przez córę, walący wszystko i wszystkie i tęskniący za swoją połowicą. Reszta jest milczeniem...
Opublikowano 22 października 200915 l Wczoraj obejzalem w tv 2 epy drugiego sezonu i musze przyznac ze tesknie za Ashbym. Scenka z alkaseltzerem wymiata albo z krabami i koką ;P 3 sezon jak narazie fajny ale jednak czegos mi brakuje.. ale jest OK
Opublikowano 3 listopada 200915 l 6 ep zaje'bisty. Uśmiałem się srogo. "Tu jesteś, ty weneryczna kupo gówna" xd Generalnie po powrocie karen spodziewałem się bardziej mulistego klimatu, ale było okej.
Opublikowano 3 listopada 200915 l nie sadzicie, ze troche przegiecie z tym, ze zona runkle'a sie dymala z tym typem? jakos tak za proste to bylo dla mnie ;p ja wiem ze hank i karen sa w wolnym zwiazku, ale runkle? troche moim zdaniem przesada.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Przecież oni dopiero co w separacji byli. Cały sezon prują się na lewo. Tylko mieszkają razem i próbują dojść do ładu, więc można powiedzieć, że są w wolnym związku póki co.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Czy tylko ja mam wrażenie, że w tym sezonie zabawny jest tylko wątek Runklów, a reszta zamula ? : [
Opublikowano 5 listopada 200915 l No oni sa najlepsi i teksty Hanka ;] chwila po spuscie runkla... "hej marcy jestem w barze ze striptizem, tu jest zayebiscie!" - ale masz fajne cycki, moge dotknac jednego? Edytowane 5 listopada 200915 l przez Labik