Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

Przecież oni dopiero co w separacji byli. Cały sezon prują się na lewo. Tylko mieszkają razem i próbują dojść do ładu, więc można powiedzieć, że są w wolnym związku póki co.

No tą tajemnicę podsumowała kochanka Runkle'a. To (pipi)a ;].

Ale Marcy sie skur.wila. Pewnie na zlosc za syfa, hehe.

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

sue jest mistrzem, "od kiedy piep/rzenie sie jak szynszyle i wciaganie komus koki z du.py mozna nazwac kochaniem sie?" xD

Opublikowano

po 7 epie smiem twierdzic ze 3 sezon nie dorownuje poprzednim :/

Opublikowano

Wszyscy fani Beki są pewnie zachwyceni jej kolejnymi fochami xd

Opublikowano

Jestem fanem beki. Mówicie, ze beka jest obecna w tym serialu?

Opublikowano

Beka jest w tym serialu. Paradoksalnie, kiedy pojawia się w nim Beka, wtedy nie ma w nim beki.

Opublikowano

ja tam się usmiałem na widok pijanej beki . Beki jako beka jako takiej nie stwierdziłem .Prócz nowej postaci napalonego babochłopa za wiele sie nie dzieje . Zbyt lajtowo przebiegają relacje między Duchovnym a jego narzeczoną .

Opublikowano

Ha - i tu was mam! Oglądałem 2 sezony i potwierdzam beka jest, nawet dodatnia certyfikowana. No, ale martwi mnie to co tu wypisujecie bo wnioskując z zakończenia drugiej serii to ta ma się koncentrować na Bece w obecności której, jak juz ustaliliśmy, beka nie jest obecna.

Opublikowano

Trzeci sezon jest IMO dużo słabszy (mniej bekowy). No chyba, że się po prostu zestarzałem i już nie bawią mnie dialogi oparte w 80% na odniesieniach do seksu, dragów i wydalania, a w 20% na nudnych banałach.

Opublikowano

Nom niestety to prawda, nie dalej jak wczoraj zarzuciłem cały sezon od początku. To znaczy wszystkie wypuszczone odcinki (7) i daleko mu do I sezonu czy genialnego II. Każdy odcinek jest luźny, nie ma jakiegoś wspólnego ogniwa no po za w(pipi)iającą "Beką'. W poprzednich epach pieprzenie miało jakiś sens, tu jest bez wyrazu. Każdy z każdym, byle do przodu.

Jako tako Sue, ratuje sezon. Jej tekst "dmuchnij kokę w puchę" mnie rozwalił.

Opublikowano

Fajnie jakby Beka zaćpała się na śmierć, a w 3 sezonie Hank coraz bardziej chamski jest to akurat dobrze, chociaż te odcinki jakoś sie ze sobą nie kleją, nie czeka się na następny odcinek żeby zobaczyć co dalej.

Opublikowano

3 sezon jest jak prostytutka, ciągnie na siłę. innego wytłumaczenia nie widzę. czasami warto ignorować krzyki fanów i pozwolić serialom umrzeć zamiast ciągnąc bez polotu to co było naprawde fajne mogło zostać w pamięci. 1 sezon zdecydowanie najlepszy.

Opublikowano

potwierdzam, swietny odcinek ;] ciekawe co sie bedzie dzialo dalej w 3 sezonie

Opublikowano

No, można śmiało temu odcinkowi wystawić: originalnintendosealofq.jpg

Edytowane przez Junkhead

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

11 ep jakis taki z dupy =/

Opublikowano

Wiedziałem, że jak ta piz'da grochowa wróci z Nowego Jorku to będzie popelina ;/

Na koniec sezonu powinna zginąć w jakimś wypadku.

Opublikowano

sezon jest cienki. poczatek byl spoko, 8 ep byl swietny, reszta zasysa. w poniedzialek koniec, na szczescie.

Opublikowano

No niech juz zakoncza zycie tego cali wszystkim to na dobre by wyszlo.

Opublikowano

Bzdury, 3 sezon gorszy i jakoś tak bez pomysłu, ale na pewno nie kiepski.

Opublikowano

Ostatni odcinek to całkiem dobry twist na koniec. Ogólnie, trzeci sezon miał słabe odcinki, ale dobre momenty też były. Sądząc po zakończeniu - będzie sezon czwarty. Wiadomo, kiedy?